Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jos
příspěvků moje polička 12. června 2023 09:28

Kan Ok. Proste cerne auto nemecke znacky

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 12. června 2023 09:29

Tak Betty Ano, to je Korakora kabelka. taky jsem si jí všimla, když jsem se na to asi před půl rokem koukala. Ale už není v eshopu. Já si ji teda chtěla koupit i podruhé, protože mi maximálně vyhovuje a ted mi segra říkala, že je už demode:-D.

A s tou kabelkou se mi minulý týden stala dobrá psina. Byly jsme na nějaké školkové akci, já v ní vesměs měla telefon a pro děti náhradní oblečení, frkla jsem ji do kouta, kde jsme chvíli seděly a když se končilo, tak jsem si ji šla vyzvednout. Nebyly jsme tam poslední, ještě tam tak 10 dětí s rodiči bylo, tak jdu pro věci a najednou vidím hlouček ženských, učitelky, mojí segru, další pani, jak mi tu kabelku šacují. Hned mi bylo jasné o co jde, že si myslí, že si to tam někdo zapoměl....tak jim říkám "no tak ženský, co děláte"? Jako té učitelce bylo tak trapně, pořád se mi omlouvala, ale já to myslela ze srandy....Chtěly se podívat na fotku na mobilu, že tak poznají čí je:-D. A segra mi říká "Já nepoznala, že je tvoje, tys tam měla takový pořádek, seš dobrá!":-D. Značnou část večera jsme se se sambem bavili tím, co všechno jsem tam mohla mít, protože v takové kabelce na dětském výletě se může ocitnout leccos a u mě se i často ocitne.

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 12. června 2023 09:58

Kan "můj" včerejší magor měl bílou oktávku a ksiltovku. A právě spolujezdkyni vedle.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 12. června 2023 10:02
Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 12. června 2023 11:15

Mall mi vrátil peníze za zboží, které jsem zadala k vrácení, ale jeste jsem ho ani neodeslala. Tomu říkám služby! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. června 2023 19:30

Velký kámen mi odpadl z hercny, velký. Cizí kočka se přišla okotit do našeho dřevníku, jelikož ty malý potvory byly všechny stejný a nikdy né pohromadě, shodli jsme se, že jsou 3, potom 4 a dnes jsme uviděli všech 5  takže jsme obešli sousedy a hledali matku, pět potomků musí zákonitě zanechat viditelné následky na každým tvoru. A našli! Ta rajda se v klidu vyhřívala na lavičce ve svém čísle popisném a žádnej stres prostě.

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 12. června 2023 19:41

Kan Asi si tam chodí od rodinky odfrknout.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 12. června 2023 20:22

Kan ví, že jsou u vás koťátka v bezpečí ségry kočka měla 4 a taky si od nich chodila odfrknout

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 12. června 2023 21:43

Kan

Naše kočka, tahleta co je teď frigidní, tak když měla jednou ty koťata, tak ona se o ně téměř vůbec nestarala! Prostě za nima došla, dala jim napít a pak zase šla k nám...žádný že by u nich ležela. Ale chápu, že se vám teda ulevilo

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. června 2023 23:21

continuity děkuji

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. června 2023 23:22

Lamicka děkuji

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. června 2023 23:53

...příznávám, že obdivuji dispečery záchranné služby ... a zvlášť, když komunikuji s babičkami, které zachraňují chlapečka a zároveň mají na povel celou nervní domáctnost, včetně psa ... jo, dneska to dopadlo dobře, děkuji moc

Offline Makara
3585 příspěvků moje polička 12. června 2023 23:57

Marielle Smarja, ty máš teď pořád  nějaké takové "záviděníhodné" situace v životě.

Drž se.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 13. června 2023 00:08

Makara děkuji ❤️. Zrovna dneska "po akci" jsme si s mužem říkali, že to jsme nikdy nezažili. Myslím si, že "nenadálé situace" nás drží v kondici. Pro příště budu moc ráda, když "n s" se obloukem vyhnou mým blízkým. A nikomu "n s" nepřeju. 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 13. června 2023 00:25

Marielle  Máš teda naloženo, drž se!!! 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 13. června 2023 00:42

Garfie děkuji

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. června 2023 15:43

Volal mi manžel, že tři koťátka jsou zpět. Za chvilku po něm i sousedka, že se jí ztratila tři koťátka a že má podezření, že jsou u nás, jestli může na zahradu. 

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 13. června 2023 17:40

Marielle

No tedy, vy si to vybíráte!

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 13. června 2023 19:38
Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. června 2023 00:41

Sweet Potato jo, někdy se to tak sejde. Ale je moc fajn, že to "dáváme" :).  a jen tak mimochodem, jsem překvapená a šťastná za vnuky, že manžel (sirotek od 6 měsíce svého věku) si konečně dovolil mít rád.