Ignis Jj no, to asi ony bohužel budou.
Přiznání
Karja to bude dobrý, žádný horory, jen takové zábavné historky tady na parfu.
Ignis Hele, to bude fakt nuda. To je nudné prostředí. Já furt chtěla tu velkou firmu s dobrou kantýnou, tam by to něco přineslo!
IgnisTen hrobař je dobrej job a je jich málo. Mě havrani lákali vloni k nim do přípravny těl, prej chodím pořád v černým a zima mi nevadí, rum mi chutná. Rekvalifikačák by mi zaplatili, akorát teda prý bych musela dodržovat lékařské tajemství a neplkat nikde.
Tak jsem jim poděkovala no. Za půl roku budou hledat někoho do kanceláře na tisknutí parte, tak jsem zvědavá, jestli přijdou.
Kan No teda takovej job odmítnout, mě vadí zima a nechutná rum, jsem bez šance ![]()
Kan to je super! Ja se porad pro ty bryle odhodlavam, vubec se mi nechce. Tech 16 let, co jsem to nemusela resit bylo bezva.
Mulen Fakt je to super, odhodlej se, vidím jasněji a poznávám lidi!
Kan JJ, pamatuju si, když jsem před lety poprvé nasadila čočky. To bylo prozření![]()
Ignis Cvičný hřbitov!!!!!
Aranel cco teprve cvičné mrtvoly
Fakirka Ale to existuje, nevím jestli tady, ale tam kde se provádí balzamování mají figuríny.
Ono taky existuje dárcovství těl pro výukové a vědecké účely...
Kan - pripomenula ste mi úžasný americký seriál Odpočívej v pokoji ( Six Feet Under ) .
Ako rada by som si ho pozrela znova !
Blanka Six feet under je stále na HBO. Taky je můj oblíbený
Mrs.Robinson , áno, viem, bohužiaľ HBO nemáme
, tak si len predstavujem ....
Rodiče bydlí nedaleko letiště, dneska je letecký den a na zahradě člověk zahlédne i pár prolétajících letadel.
Na to konto přiznávám, že miluju ten randál, co dělají Gripeny a jiné stíhačky.
Ignis Pardubice? Letos to bylo super, ale 0,4 Kozel za 70 ![]()
A viděla jsem tam dobovou Esmee, dobově jí to slušelo.
JankaM Jo. ![]()
Já jsem teď dlouho přímo na letišti nebyla, čekáme až povyrostou děti, aby to tam vydrželi ![]()
Esmee bych viděla moc ráda.
Ignis je to aviatická pouť, včetně kolotočů, atodromu, atd, byla tam spousta soutěží pro děti, přístupné hangáry, tanky, hasičská technika, rc modely. My tam taháme děti od narození a není problém. A hezky se tam jezdí třeba na koloběžkách
JankaM no to se docela změnilo od té doby, co jsem tam byla naposledy. Co si pamatuju, tak tam bývalo pár stánků a letadla . Ale spíš máme strach kvůli hluku, když jsme byli před pár lety v Čáslavi, tak si syn málem zaroloval uši dovnitř, když přišla řada na MIG ![]()
Teď už je teda větší, ale zase jeho mladší ségra je podobná cíťa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025