Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mulen
4967 příspěvků moje polička 05. června 2023 08:08

Přestala jsem docela utrácet za hadry. Vůbec ale neušetřím, protože jsem začala utrácet za výtvané potřeby

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. června 2023 08:09

Mulen přestala jsem utrácet za hadry, vůbec ale neušetřím, začala jsem utrácet za kytky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. června 2023 09:24

Mulen Já už si taky dlouho nic nekoupila, jelikož se mi nic nelíbí a COS mi ještě pořád nejde zaplatit. A jo ušetřím dost. 

Offline Mulen
4967 příspěvků moje polička 05. června 2023 11:11

Lamicka

Kan no jo, klíč k tomu ušetření je nezačít utrácet za něco jiného

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. června 2023 11:26

Mulen No to ano, já mám teda pocit, že už na něco jiného  nemám čas a ten je letos nějak moc hrrrr. Den by mohl mít klidně 50 hodin.

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 05. června 2023 13:49

Lamicka

a koupila jsem si dnes nové krásné luxusní multifokální brýle, takže přestanu utrácet i za ty kytky :-)

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 05. června 2023 13:59

Nebojte, já za ty hadry utrácím i za vás.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:22

Já bych to taky moc ráda utnula! Navíc já vůbec nenakupuji vhodne ke svému životnímu stylu. Za poslední měsíc to byly dvoje dlouhé šaty, dvě kimona a koženkovej křivák. Životní styl je vesnicka marena s malejma dětma na homeofficu. Takže běžné chodím s dírou v teplácích a teniskach, co mám 4 roky, protože za tepláky teda fakt nerada utracim!

Offline Aranel
6528 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:48

Karja v teplácích a koženkovejch křivácích chodí tzv. mládež, vem k tomu jen podprsenku a "tetování" na krk a jsi trendy bitch

Mulen Kan neutrácím ani za hadry, ani za výtvarný potřeby, všechno projím nebo utratím za divadlo a knihy!

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:12

Aranel Tak já mám ve skříni na různé trendy, jen to prostě nevezmu:-D

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:15
Reakce na Aranel:

Karja v teplácích a koženkovejch křivácích chodí tzv. mládež, vem k tomu jen podprsenku a "tetování" na krk a jsi trendy bitch

Offline JankaM
3065 příspěvků moje polička 06. června 2023 19:41

Já chci taky utrácet, ale vybalila jsem letní krabici a furt se mi všechno líbí a sedí. Za to  můžete vy tady, ukázat mi třeba Cos, Vagabond atd.

Naposled jsem si objednala plavky do prodejny, byly malé (košíčky) a prodavačka mi doporučila koupit větší obvod, tím budou i větší košíčky - a obvod za krkem. A to byla speciálka na větší velikosti

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. června 2023 19:09

Asi poprvé lituji, že nemám čas a nejsem z Prahy. Tu událost „Stůl kolem katedrály" bych si teda přála zažít. 

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 08. června 2023 20:55

Kan děkuji za impulz, zvážím jestli to narvu do programu a jestli stihnu uvařit něco dobrého

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 10. června 2023 10:42

Včera jsem v autobusu vyslechla telefonní hovor nějaké dívky, kterou ten den vyhodili od zkoušek v autoškole, prý jela tři minuty a nezastavila na stopce, jen přibrzdila, tak jí rovnou řekli, ať jede zpět. Dost se divila, že jí nenechali jet dál, ale já jsem teda ráda, že nenechali. Před pár dny jsem se kousla a sedla po 100 letech za volant (3x sláva automatu, projela jsem dvakrát naší čtvrť a pak jsem si krátce troufla i do provozu, a docela se teším na další jízdu), doprovázela mě máma, tak jsem jí říkala, že se právě nejvíc bojím toho, že někdo nebude respektovat dopravní značky.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 10. června 2023 11:05

Mohučanka hm, tak to rovnou počítej s tím, že přednost zprava na križovatkách bez vyznačené prednosti a na parkovištich se zásadně nedává a v Praze mají tramvaje a cyklisti absolutní přednost. 

Já když vidím někoho jak se valí z vedlejší, tak radši přibrzdim než je zřejmé, že zastaví. 

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 10. června 2023 13:57

continuity Spousta lidi netusi, ze prednost zprava plati treba i na parkovistich.

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 10. června 2023 14:11

mno kdyz jsem vcera videla jak ucitel autoskoly ucil holku rozjizdeni do kopce... uprostred frekventovane silnice bez jakyhokoliv znameni zustala stat, on ji neco povidal a ukazoval (kolem klickovali zmateni ridici nevedici ci parkuje nebo co tam dela) pak se nekolikrat pokousela rozjet a zastavit... no ja sla po chodniku jinak bych proste myslela ze ma nejaky problem, ale uz se teda nedivim nicemu, ty lidi to fakt asi nikdo neuci

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. června 2023 14:44

Při vyjíždění z jednosměrky odbočují do leva, ale stojí na pravé straně, z toho rostu já. A lidi s mobilem v ruce a děti na těch pidikolečkách, co ujedou matce.

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 10. června 2023 17:18

continuity My bydlime v obytny zone plus tu jsou prednosti zprava a tricitkou tu jezdim asi jen ja na krizovatkach koukam i doleva, pac jsem si vsimla, ze prednost zprava tu taky nikoho moc netankuje. 

Kan Tak zrovna tohle mi vtloukal instruktor do hlavy loni, ze takhle blbe z jednosmerky vyjizdi naprosta vetsina ridicu a zbytecne blokujou ty, co odbocujou vpravo.