Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:46

dzizisketa čočky jsem si v životě nevyplavila, ale musíš dát pozor na mnutí. Akorát by se potom měly vyhodit.

Já teda, ač milovník přírodní vody, v té přírodní vodě nerada potápím hlavuTakže plavu takovým stylem, co mně naučil táta, vydechuju do vody, ale nepotopím se víc jak pod nos. V bazénu hlavu normálně potápím.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:46

Černá kočka Tady to čůrání všude docela hejtujou realizátoři parků, oni teda hlavně teda nesnáší to pomočení keřů a stromů. Jedna zahradnice si pokaždé stoupne vedle pána vykonávající potřebu a zeptá se, zda ho to naučila maminka. Vždycky si počůraj boty. :D Já teda nesnáším takové to, počurej pěkně toho broučka v trávě. Jako tvl.

Online Karja
45136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:48

KanTo jsem nikdy neslyšela. Ale moje kámoška má teď teorii, oni mají takovou část zahrady, u živého plotu, kam se ty předškolní děti dobehnou vyčůrat když se koupají v bazéně, že jsou tam místa, kde trávník hrozně prospívá a že to musí být ta nacurana místa:-D

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:50

Kan

Přiznávám se. Moje děti čuraly v přírodě všechny.

Jen v jednom případě jsme s sebou všude nosili nočník :) 

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:14

dzizisketa fakt velmi doporučuji ty dětské, jak jsou zvyklé, že těm dětem to kvůli koordinaci trvá všechno dýl, kolikrát se vody i boji, tak tě bude chválit a bude z tebe nadšená i když ti to úplně nepůjde.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:16

Gatita kraula nedávám fyzicky, kdyby za mě někdo dýchal, tak v pohodě

Offline Černá kočka
1787 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:16

Mha Ja myslim, ze jako deti jsme nekdy v prirode curali vsichni, me spis zarazilo, ze ta matka nehledela dal nez na svoji deku a ten muz u cesty, ze mu bylo uplne jedno, kdo ho u toho uvidi.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:19

Janulik03 to je teda pekná krava, sorry my french. Ať si pustí paraolympiadu, jsou fakt horší případy. ale potřebuješ někoho, kdo ti to ukáže s ohledem k tvému handicapu. Tady v Praze bych i věděla kam tě nasměrovat, ale u vás netuším. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:19

Mha já si neumím představit s nimi lítat na záchod, teď se snažíme staršímu (6) vysvětlit, že by u toho neměl být úplně vidět U dospělých chlapů to nesnáším.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:21

Mhatak jedna věc je čůrat v přírodě, já naposledy dnes.  druhá je počůrat někomu deku nebo křížek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:22

continuity to je přesný. Na gymplu jsme měli plavání dvakrát týdně, k tomu jsem dělala i jiný sport, ale kraul jsem zkrátka neudýchala.

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:36

continuity ja to uz davno nepotrebujem. To bolo takmer 30 rokov dozadu. 

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:50

Když se tu řeší to konání potřeby v přírodě...

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:52
Offline Vari
2254 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:41

My jsme ted na plazi s asi nejvetsi koncentraci deti v celym Chorvatsku a u zachodu jsem zadny dite nikdy nevidela a s nocnikem tam litam jenom ja. Za me je ten cestovni nocnik nejlepsi vynalez, taham ho uz tri mesice vsude, nemam rada ty deti curajici vsude.

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:24

Plavu jak pani radova, lyzuju stylem jak profesor Klaus a na kole jezdim pomalu a s funenim, moc kopecku nevyjedu. A co jako?

A jak to tu ctu, myslim, ze pristi rok potrebuju aspon na tyden k mori, to prilezitostny smoceni behem cesty odnekud nekam neni ono. 

Offline Gatita
8766 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:30

Janulik03 neboj se! Nevim, jaky mas handicap, ale ted jsem byla plavat a opakovane jsem poustela borce, protoze byl rychlejsi nez ja (makal kraulem). Byli jsme tam sami a mne furt vrtalo hlavou, proc na kraji drahy stoji koleckove kreslo. Bylo jeho.

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:50

Evaeva continuity Černá kočka

Prosím pěkně já vím, že se nemají občuravat cizí deky ani památníky. Já se jen v přiznání přiznávám, že mé děti (chlapečci) měli za úkol pocurat toho brouka, jak psala @Kan

A jeden nechutný dodatek. Vymstilo se mi to, když brouk vzlétl směrem vzhůru... No, tak jsme pak vybírali nehybné cíle.

Konec vsuvky. 

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:53

Mha čurání na mravence přimělo našeho staršího odložit plenky. Já bych to tak neprožívala.

Offline Zuzuli
3916 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:58

Mha moje dite taky :) nebo "zaleva" travu, ker, strom, kyticku... Dneska si dokonce davala zavod s kamaradem, kdo ten strom pocura prvni. Kdyz zachody jsou jen na naprostem minimu detskych hrist a trilete dite, kdyz potrebuje, tak potrebuje ted hned a ne hledat nekde ctvrt hodiny toalety, tak holt ty deti tam tu zelen ocuravaj.

Tim teda neobhajuju chlapky, co si vsude mozne ulevujou, ale pohorseni nad malymi detmi fakt nechapu. Vetsina z toho snad vyroste.