Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Malenge
4892 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:06

notna tak to je úplně přesné, my si před par lety půjčili loď na Slapech a malem jsem spadla přes palubu, když jsme pochopila, ze komplet odpad jde rovnou do řeky, wc, dřez, vše. Nikdy dřív mě to nenapadlo. Jediné omezení je, ze se používá takový ten nejlevnější tenký škrábavý toaletak. Když jsme pluli kolem jednotlivých kempu a plazi kousek od břehu v zástupu dalších lodiček, vedle koupajickcj se lidi. úplně se mi dělalo nevolno.

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:12

ja byla na hausbotu akorat na batove kanale a tam tedy bylo chemicke wc. ze to nekde lze poustet do vody mi prijde neuveritelny...

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:14

Renusatko no vidíš, to jsme tenkrát nějak nestihli objevit, byla tam fakt hlava na hlavě.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:15

Garfie Já taky moc v moři neplavu, potřebuju takový pocit záchytných bodů a to ve volné vodě nemám. V bazénu ano, když se to dá. Jen já spíš nechápu 12 hodin ležet pod slunečníkem, v tom vedru a nejít do vody. Ne, že lidi neplavou jak ryby, ale že tam vůbec nejdou.

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:16

Myalim ze vela ludi ide k moru kvoli ovzdušiu, niekto chce plávať, niekto na more pozerať. Ved je to fuk. 

My na dedine mame v blizkosti jedno prirodne jazero, ale kedzey je takmer v horach, voda je hodne studena. V meste je kupalisko kde teda ani omylom. Takže kto aa chce okúpať, tak si zriadi bazén. Niekto na dve tempa, niekto na omocenie po kolená. 

Vidim, ze zmienka o vybudovaní bazena pekne rozprúdi pokec. 

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:30

Malenge viktorka_od splavu Strašný rozčarování to bylo, jaký tam vládne přístup k té přehradě. My jsme nejdřív byli rádi, že náš hausbot má to chemické wc, protože jsem měli fakt lepší pocit. I když to vůbec nebyla naše zásluha, ale jen náhoda při přidělování. Ale pak jsme z toho byli zoufalí, protože to nebylo kde vylít. Když jsme někde zakotvili, tak veřejné wc byly daleko. Muž to musel nést pěkný kus. Na náš dotaz na pronajímatele, jak to udělat, nám bylo sděleno, že to máme někde vylít. Nechci nikomu křivdit, ale nemyslím si, že by byl každý takový, aby nejdřív přemýšlel, kde zakotvit, aby tam bylo veřejné wc a pak se s tím tahal desítky metrů.   

Offline Garfie
28734 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:42

Renusatko Jo, tak to jo. Já teda na to polehávání u vody nejsem vůbec, tak možná jeden den s knížkou, ale to jsem nezažila už leta...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:56

Janulik03 chladné jezero v horách, to je můj sen.

Offline Potrefenáhusa
39186 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:56

dzizisketa teď vyšlo myslím v respektu o kvalitě vody v řekách a ta Ohře tady z toho vyšla skvele, blby jsou malý reky, co maj málo vody prej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:57

viktorka_od splavu když si vzpomenu, jak jsme s kamarády přeplavávali Slapy...No dneska bych se do toho už nepouštěla.

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:59

Janulik03 pokec a taky fantaskní teorie o tom, že kdo se štítí zelenohnědé vody, neumí plavat

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:15

Pinot Noir zvlast kdyz soucasne s tim tu jdou historky o tom, co vsechno se do ty vody pousti

Offline Ginger
1227 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:28

notna pred lety jsme si pujcili hausbot v Holandsku a odpad z toalety se taky vypoustel do kanalu. Slo to teda pres nejakou drticku, ale i tak to bylo nechutny.

Offline Ginger
1227 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:35

Vsem plavcum co si neveri doporucuju plaveckou bojku. Doda Vam to jistotu, ze si muzete odpocinout. A kdyz se nahodou utopite, tak vas snadno najdou pod tou bojkou ( cerny humor). Nektere maji i moznost ulozit veci. Muj muz plavani moc nemusi, ale s bojkou se odvazil velky kus od brehu. Nadeje pro me, ze si jednou spolu dame plavecky vylet.

Offline Zuzuli
3916 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:52

Ja se hlasim jako nekdo, kdo u more neleze do vody . U hoteloveho bazenu bych si tak maximalne machala nohy pri sezeni na okraji. Plavat umim. Ale strasne nerada se macham ve vode, proste me to nebere. Tak jsem k mori prestala jezdit, jak jsem vyrostla a nejezdila dal na dovolene s rodici. Jedina vyjimka je Balt na podzim. To je moje nejoblibenejsi more, misto, kam se nejradeji vracim. Je chladno, klidne mrholi, stromy maji barevne listy, my se prochazime po plazi, sumi more, litaji racci, pak si v kavarne dame teple kafe a buchtu. Ja se tam strasne chtela prestehovat, kdyz jsem studovala v Nemecku, ale pak jsem si nasla ceskeho manzela, co neumi nemecky ani slovo, tak jsem si nechala zajit chut.TTak treba na duchod

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:01
Offline notna
9639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:40

RenusatkoZnámá jezdí na dovolenou k moři , ale nevleze do něj. Dle jejích slov protože, ač je na dno vidět, není si tím dnem jistá. Plavat prý umí. Celou dovu je jen v tom hotelu, ani na výlety nejezdí. Proč si teda nevybere nějaky hotel s bazénem , kam nemusí tak daleko cestovat, tak to by prý nebylo ono.

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:42

Pinot Noir 711990 Ne, plavat neumí ti, kteří, jezdí k moři a tam se nekoupou, jsem pochopila já

Nicméně Pinot Noirmá talent na rozproudění debat

Offline Malenge
4892 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:44

notna taky znám takové lidi a vlastně je i chápu, ten jejich pohled, není to proste ono, u bazénu v ČR dýchat ten úžasný mořský vzduch nebudou, já u moře vždycky oziju, vyčistí se mi všechny dutiny, pleť, zpevni nehty. Miluju to.

Offline 711990
18345 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:06

notna jotak, no tak plavat v mori uz podle me chce docela zkusenost, jako v opravdovym mori, ne na Jadranu.