žluťásek Aloe ostny moc nemívá, nebo aspoň ta, kterou znám?
Určitě chce.
žluťásek Aloe ostny moc nemívá, nebo aspoň ta, kterou znám?
Určitě chce.
Karja přesně, ty olezlý květináče a politý parapety, to za těch pár afrických fialek ani nestálo. Ale když o to někdo pečuje, může to být fajn. Oni i mají nějaké parapetové projekty, v první třídě obligátní klíčení hrášku, pak množení rýmovníku a tak. No ale jak říkám, ještěže to nezasahuje do bytu.
Sweet Potato tak já ji rozsadim a dám vám půlku, jo?
Ja teda pokojovky miluju, ale az od doby, kdy jsem zjistila, ze muzou vypadat i jinak, nez na skolnim parapetu. Ty prerostle tchyniny jazyky, zelence nebo africke fialky a sem tam opelichany ibisek a fikus me fakt neberou. Nekdy na prvnim stupni jsme i v pracovkach barvili kvetinace do tridy, abychom to tam mely pekny, ale ten nater se celkem brzo oloupal a bylo to spis hnusny. Ale prenesla jsem se pres to a ted si doma spokojene buduju malou dzungli
Zuzuli my měli kytky poměrně pěkné, službu na ně si vždycky brala jedna spolužačka, která o ně pečovala ráda. Pamatuju si něco kvetoucího a taky obrovský banánovník, který se ve škole dědí.
ZuzuliŠkolní chodby ve mně vyvolaly odpor k monsterám a potosům. Trvalo to, než jsem si k nim našla cestu zpátky.
Zuzuli prave jsi vyjmenovala moje kytky
. Ucim se systemem okus omyl a mnoho jich neprezilo. Ale i tak uz je nemam kam davat a jdu cestu pater
slniecko Nerobí, ale DMD mi tu od 4.9.mlsně okukuje květináče, co prý si může odnést, aby měli třídu útulnou.
![]()
já pro tebe furt mám ten scindaps (až se teda potkáme) a měla bych ješte rapidophoru tetraspermu (tzv monstera mini) kdyby si chtěla, jinak svícník (ale ten už máš ) a klasický epipremnum golden
Ounz To už je ale spousta důvodů se potkat! ![]()
Sweet Potato
určitě!
Evaeva my meli fakt ty uplne strasny. Presne, jak pise andulka01 olezle kvetinace s tvrdou pudou a v ni prerostle kytky, cele na politych drevenych parapetech. Je to fakt skoda, ja pokojovky miluju a mam jich kolem sebe doma plno, ale zrovna ta skola me k tomu neinspirovala
kytka u syna ve škole na chodbě koncem školního roku... ![]()

Tabea chudák klivie![]()
Tabea smutný pohled.
Garfie Ano, to je ono, letošní novinka. Já toho o nich věděla dost, dvojčata, obě vynikající malířky, studovaly u Filly, nikdy se nevdaly, žily spolu v jednom domku celý život, měřily asi 150, ale malovala ohromný obrazy, žily na víně a cigaretách... Podtitul knížky je byly jsme dvě malý hovna ve vysoký trávě. Ale ta knížka mě fakt zasáhla a pochopila jsem, proč jsem především před obrazy Jitky vždycky stála úplně u vytržení.
I ten dokument o nich byl zajímavej...
barbucha Myslíš ten GEN? Ten byl dobrej.
Jo, asi GEN, já si právě nemohla vzpomenout co za pořad to byl.
Tak jak miluju testy, jsem si klikla na Enneagramový test typu osobnosti, poctivě jsem vyplnila všechno, asi dvacet minut mi to zabralo, abych se na konci dozvěděla velmi potěšující větičku o mně, která ale má pokračování... když zaplatím? To tam ti pajzáci nemohli napsat hned na začátku?
Kan Kdepak. Víš, kolik takhle navnaděných lidí to nevydrží a zaplatí.
Potěšující větičku si doplň sama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.