Lamicka Gratuluju!
Přiznání
Juchů, dnes jsem zakončila kurz AP zkouškou. Největší radost mám ze zjištění, že mě bavilo chodit do školy a učit se. Takže to vidím na přihlášku na peďák.
No, ráda slyším, že to někoho tak baví.
Původně mám vystudovanou dvouoborovou VV pro SŠ nebo Zušky z nouze, protože mě napoprvé nevzali na scénografii a já debil jsem tam podruhý už nešla, přestože jsem skončila dost vysoko a dostala nabídku chodit na soukromou přípravu na zkoušky. Ale ta deprese z "neúspěchu" mě na mnoho let paralyzovala. No dnes si říkám, že fakt být labilní cvok se nevyplatí.
No a abych neumřela hlady, šla jsem učit. Neříkám, že mě to vůbec nebaví, ty děcka jsou většinou dost vtipný a kreativní. Ale můj dreamjob to není. Asi jsem oblíbená, furt mi říkají, že jsem hodná a že mě mají rádi, to je třeba moc fajn. Ale nejsem organizovaná, ztrácím věci, neudržím pozornost, vykazuju totální symptomy ADHD
Teď dodělávám státnice pro 1. stupeň, abych byla jako joo plně kvalifikovaná, ale dělám to vyloženě kvůli vyhlášce. Pokud to letos dodělám, budu strašně strašně šťastná, protože budu mít konečně čas něco malovat, to se teď třeba nedalo vůbec.
Kdybys ale cokoli potřebovala, klidně piš!![]()
Pinot Noir jj na starší kolena jsem se přehodila do úplně jiného oboru. A jseem moc spokojená
Obdivuju tě. I Lamicka
Obdivuju i ségru, že po tolika letech sekla s prací v kanceláři a od technických výkresů ve strojírenství šla dělat denní tetu do Klokánku. Dnes už je zase v kanclu, už tomu tam řediteluje, ale sféra teda naprosto odlišná. Do té doby jsem se s takovými obraty moc nesetkala, ale poslední dobou vidím, že to není zas tak úplně neobvyklé. Fandím vám! ![]()
Pinot Noir No ta pozice AP je dost charakteristická obrovskou různorodostí. Ale podle toho to taky vypadá. Zažila jsem nehtařky, co jen potřebujou zaplatit zdravotní pojištění a nějak to tam odtrpět, ale taky právničku, která vyhořela a teď je šťastná, že pomáhá autistům a chce si vystudovat další VŠ.
Obdivuju vsechny, kdo si takhle dokazou prekopat zivot. Ja jsem sice 20 let taky delala neco uplne jineho, nez na co mam skolu, ale to bylo tak jak me proud nesl, ne cilene s nejakym umyslem. Dost me teda stve jedna osoba z blizkeho okoli, ktera uz kolik let nadava na praci, na maly plat, na velke naroky, ale pro zmenu neudela nic, jen si stezuje. Uz diky tomu ani moc nevyhledavam kontakt.
Kokoska To je pravá Česká nátura, nepřátelští stěžovači, za dva roky to vyhlásí Unesco jako nehmotné kulturní dědictví. :D
Kokoska hele to je taky o povaze, zjednodusene : neprubojny, nectižadostivy lidi toho prostě moc změnit nedovedou,byť nadávají na stávající,...
stes jo, to je tam taky. Nebo mozna strach ze zmeny. Bohuzel si neuvedomuje, ze chyba je asi v nem, ma pocit, ze mu osud nespravedlive nedoprava to, co jinym.
Obdivuju tě. I Lamicka
Obdivuju i ségru, že po tolika letech sekla s prací v kanceláři a od technických výkresů ve strojírenství šla dělat denní tetu do Klokánku. Dnes už je zase v kanclu, už tomu tam řediteluje, ale sféra teda naprosto odlišná. Do té doby jsem se s takovými obraty moc nesetkala, ale poslední dobou vidím, že to není zas tak úplně neobvyklé. Fandím vám!
Dekuju
. Bylo to hodne narocne a bez podpory rodiny bych to nedala.
Luna aká je to dvojodborova VV?
Kokoska Tak to už je ale závist, ne? A jo, to je taky taková tipicamente ceche.
Kan nojo, to je jedno s druhym.
Přiznávám, že mám až nekriticky ráda Sněženky a machry (jedničku samozřejmě) a protože staršího čeká první lyžák, tak jsme si to dneska pustili. A oběma klukům se to líbilo, teda doufám, že nejen kvůli prsům E. Jeníčkové.
Son prišla z večierka vianočného.
Ehm asi. No proste ma tu vyklopili z auta.
Ta hladom že všetko v poriadku, ďakujem za automatické opravy.
Ehm. Zijem a moje kolegyne cca 30 ma dostali v poriadku donov
To je ale mazec. . myslim že som sa sľúbila na nejaký ples. V pondelok zistím aký
Janulik03 zda se, ze se vecirek vydaril! ![]()
Vecierok musel byt dobrý.
Janulik03 super večírek ![]()
![]()
opovaž se ten příspěvek za střízliva smazat, mě udělal moc radost, že se ostatní mají dobře, fakt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů