dzizisketa já posílala mailem odkaz kamarádům, tiskli jsme ho teda v nějakém copycentru, ale dělala jsem ho sama na počítači, nic extra. Ale úplně bez oznámení bych být nechtěla.
Přiznání
MhaOznámení máme schované. Moc se mi libi i po letech. Dělal nám ho manželův kamarád grafik a ten navrh jsme dostali jako svatební dar. A jedno svatební studio nám ho ukradlo a nabízelo. Zjistila jsem to náhodou , když jsem vybírala s kamarádkou její oznámení.
Oznámení máme schované, dokonce zarámované :-) Dělala jsem ho sama zcela analogově
v tatínkově fotokomoře a líbí se mi pořád.
JankaM Pár sekund mi trvalo než mi došlo jaké šarže máš na mysli
. Myslela jsem, že třeba v armádě se používají jenom hodnosti a ne akademické tituly, ale teď jsem viděla vánoční přání našeho nejvyššího generála a byla tam i hodnost i titul.
Mrs.Robinson Je opravdu moc hezké.
Mrs.Robinson Moc hezké.
Mha mám schované svoje i kamarádů.
Bez titulů, i když muž už otitulovaný byl. Dělal nám ho kamarád - jenom velké barevné ANO z bramborových tiskátek ![]()
A nějaký cynický citát proti manželství z kroniky Pickwikova klubu...
Samý krásný přiznání, ani nebudu zmiňovat, ale je moc zajímavé, jak je to pestré.
A psaly jste si i oznámení o výročí, třeba 5, 10 let?
Ty teda mám schované i já, text je poděkování za podporu, obrázek dáváme jako správný cynici nějaké tupé předměty nebo ostré nástroje.
Mha o tom jsem nikdy neslysela, jak takove oznameni vypada?
Jako svatební, jenom ty lidi jsou o něco starší ![]()
Mha tak o tom slyším poprvé v životě
Mha taky to slyším poprvé.
Katolíci tedy na Svátek svaté rodiny (letos 30.12.) každoročně mohou obnovit manželské sliby, což je moc hezký obřad, ale nikomu to asi neoznamují a je to něco jiného, než o čem píšeš.
Mha v mém okolí se ty zlaté a jiné svatby neslaví, resp. jen ten daný pár, nedělají se velké oslavy. Ale když má být velká oslava s obnovením slibů, tak vlastně proč ne i s oznámením.
A gratuluju k očividně dobrému výběru, když jdete obnovovat ![]()
Mha Moji prarodiče obnovovali při diamantové
s účastí blízké rodiny a bylo to hodně dojemný.
Mrs.Robinson Ale tohle je fakt moc krasne;-)
Černá kočka tamara Karja Děkuji :-)
Mha v mém okolí takových výročí zatím moc nebylo. Moji a maželovo rodiče už sice 50 let od svatby měli, ale nějak to neprožívali a neslavili.
Ale chápu, že když to chce někdo pojmout ve velkém, tak to má včetně oznámení.
Nesetkala jsem se s takovým oznámením ani pracovně. A to jsou v osobních fondech (písemných pozůstalostech) uložena oznámení různá - svatební, promoční a hodně také ty sbírky oznámení úmrtních.
My oznámení taky neměli, svatba na rychlo nebyla, ale přišlo nám to v dnešní době už teochu pasé. Zvali jsme přes FB, rodinu osobně.
Tituly jsem zvyklá používat, viz. Lamicka , cely život dělám na úřadech a tam je to proste automatika, v podpisu to mají všichni a všeobecně v písemným styku se to používá furt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů