Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:13

Zuzuli to musí být hrozně náročné, vůbec si to nedovedu představit. 

Já byla s malým na jipu 10 dní, taky tam byly nedonošenci, ale asi až od 35.tt. s nimi tam byly i maminky, hospitalizace byla dva až tři týdny. A už to mi přišlo náročné, některé taky měly starší děti doma.

Offline SunEclipse
3527 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 13:28

Kan proč ta jízlivost? O skvělosti nikdo nemluvil, může to být prostě jen tím, že jsou věřící.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:01

SunEclipse Proč tak blbá deduce o jízlivosti?

Offline notna
9646 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:24

A slyšely jste někdy o tom, ze žádná antikoncepce není 100%? Nebo ze zdravotních důvodu třeba některá antikoncepce není možná apod?  znám holku, která má 3 děti neplánované a několik interrupci. Psychicky se z toho zhroutila. Otěhotněla přes HA i přes různé druhy tělísek. 

Offline Pinot Noir
30251 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:29

notna jistě že slyšely. Ale pokud to byla vysokoškolačka, stojí přece za to, udělat z ní krávu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:50

notna to by mně nenapadlo, že zrovna tyhle antikoncepce budou u někoho tolik nespolehlivé. Hodně blbá situace.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 14:55

notna Před sto lety, za mého mládí se říkalo, že nejspolehlivější antikoncepce je dvacetník mezi kolena. Tady tedy s předstihem píšu, že je to vtip, kdyby za tím nááhodou zas někdo viděl něco, co tam není. :D :D 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:20
Reakce na tv:

Na fcb na mě vykouklo video, kdy rodiče představují novorozená dvojčata svým sourozencum-rocnim dvojčatům.

​Takovou mám kamarádku Ještě se vešli, opravdu nechtěně do jednoho roku. Jedny dvojčata mají 5.1 a druhá na Vánoce. Všechno kluci. 

Offline Vari
2255 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:32

Renusatko Priznavam se, ze ted jsem jen polkla nasucho s vytrestenejma ocima. K trojcatum ma clovek aspon narok na pomocnika ze socialky, takhle ma smulu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:38

VariLoni už bylo všem 19, ale když si vzpomenu na ty začátky, tak to muselo být peklo. Dva leželi, dva už chtěli chodit. Chodívali jsme pak hodně k nim na zahradu, protože sama říkala, že nikam na veřejnost to nejde, že by musela mít vodítko. Ti druzí kluci se taky narodili dost brzy a jeden měl hodně zdravotních problémů, naštěstí takových menších. 

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:51

To s tou nemoznosti brat antikoncepci je i muj pripad. Po me nemoci nesmim nic s hormony. Zaroven mi gynekolog nedoporucil telisko (to uplne rozvadet nemusim). Tak nam uz rok a pul funguji plodne a neplodne dny. V tech plodnych pridavame teda na ochrane. Ale ja jsem v situaci, kdy nejaka nehoda by nebyla problem, klidne se stat muze. A za par let mi stejne vezmou vajecniky a budu to mit dozivotne vyresene.

Takze predpokladam, ze ti s temi neplanovanymi detmi ve vetsim poctu to mohli mit stejne. Dite neplanujeme, ale pokud se stane, nevadi nam to. 

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:52

Kan napada me plno poloh, jak si udelat dite i s dvacetnikem mezi koleny

Offline stes
9536 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:52
Offline stes
9536 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 15:56

Mám moribundus a nechce se mi rozečitat novou knihu ani koukat na filmy. Takže pod vlivem zdejšího vzpomínání na bývalé diskutující jsem si na MP přečetla prvních 50 stran příspěvků z CJMDNS. Už dlouho jsem se tak nebavila.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:02

Zuzuli nám ty plodné a neplodné dny celkem fungovali. Akorát to holt chce počítat s tím, že se potomek může povést.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:03

Renusatko ale je to hustý mít 4 děti v jednom roce. Můžou třeba postavit štafetu

Offline Vari
2255 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:28

Renusatko ja mela co delat s jednema dvojcata, mit po roce repete by me asi mrsklo. Nastesti jsou moje deti naprosto spolehliva antikoncepce, takze dalsi dvojcata nehrozi :-D.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:45

Vari Já si myslím, že jí tenkrát taky málem mrsklo. Jen to druhé těhotenství zjistla dost pozdě, trochu ta pověra, když kojím, nemůže se nic stát, trochu to, že všechny příznaky můžeš mít i po těhotenství, výkyv váhy, prsa, nepravidelná menstruace. No a dvojčata se tenkrát zjistili až na ultrazvuku někdy ve 20 týdnu, takovém speciálním na vývojové vady. Hlavně asi teda chybou gynekologa, kterej druhé takové těhotenství nepředpokládal. No a pak se kluci narodili strašně brzy, určitě i víc než dva měsíce před termínem, tak ta péče byla děsná. Měla dvě svobodný ségry a mamku při ruce, jinak by to určitě nešlo a i tak si mákli s chlapem hodně na dno. 

Offline tv
4333 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:56
Reakce na Renusatko:

​Takovou mám kamarádku Ještě se vešli, opravdu nechtěně do jednoho roku. Jedny dvojčata mají 5.1 a druhá na Vánoce. Všechno kluci. 

​

Offline Kokoska
35417 příspěvků moje polička 14. ledna 2024 16:58

notna kdyz se se trema detma snazi tak moc neotehotnet, coz uplne chapu, neuvazovala o sterilizaci? Nez se hroutit z potratu?