continuity mně přijde nejlepší Batiste naturally, balea je taky dobrá, naopak ten sypací mi nevyhovuje, dávám jen trochu okolo obličeje Potrefenáhusa
Přiznání
continuity Jo, ten Balea na tmavé vlasy mi taky přijde fajn.
MP Meri Myslela jsem, že máme společnou známou. Ale moje známá má po čtvrtém nemocném dítěti (myslím, že naděje na "normální" život tam není) ještě jedno zdravé. Docela často si na ně vzpomenu. ![]()
Aranel Ti "moji" bydlí na Slovensku. Je smutný, ze některý děti dostanou hned zkraje takhle naloženo, když si vezmu, co všechno už měly moje děti ve 3 mesicich za sebou a tohle znalo jen nemocniční postel a hadičky ... ale je doma, to je nejdůležitější, snad budou mít příležitost všechno dohnat. Oni jsou naštěstí poměrně dobre na tom finančně i s fyzickou pomocí příbuzenstva, bez toho by se to asi nedalo, respektive velmi těžko, nedovedu si představit, jak tohle pak řeší někdo, kdo má babičky 150 km daleko nebo dal.
MP Meri No, jako jo.
Pinot Noir mně vydrží dva dny, ale s tím sprcháčem je to tak na večer.
Já si umývám vlasy tak jednou za týden, někdy i víc. Nedávno jsem si na ně musela dát manželův sprcháč na tělo a vlasy a večer už to byl mastnej humus. To vůbec neznám.
Renusatko A co používáš, pořád to, jak jsi mi doporučovala? Jak prodávají na fleru?BonSavon nebo jak se to jmenovalo?
Renusatko Já mám z dm asi tenhle mandlový a je taky prima.
RenusatkoAha a nemastí se ti po tom vlasy? Já zjistila, že ne všechny fungují tyhle tuhé, že mi prodlouží to mytí, ale tohle za pár Kč ráda zkusím
Karja Já nevím, jestli se doba mytí prodloužila šampónem nebo tím nižším mytím. V každém případě jsem vždycky měla strašně mastnou pleť i vlasy. Bez umytí, každý den, bych nevylezla. Ty Bon Savon byly v té době jediné, které mi seděly, jinak co jsem kde koupila, to jsem většinou vyhodila. Teď jsem vyzkoušela asi 3 z drogérky a tenhle byl nejlepší. Třeba dnes jsem si umývala vlasy a přemýšlela, že naposledy asi minulé pondělí. A to je týden, kdy jsem měla věčně čepici a chodila hodně cvičit a bruslit. Dneska spíš kvůli tomu, že už mi moc nešly upravit a culik vůbec nenosím, mastné jsem je neměla. Jen to určitě nesedí všem, já si na vlasy nic dalšího nedávám, protože mám potom pocit, že je to hned zatíží a mastí. Tím, že je mám delší a chodím v 6 ráno do práce pěšky, tak žádné mytí ráno a vstávání dřív ani odchody s mokrou hlavou nehrozí. Tak jsem ráda, že se to tak prodloužilo.
Renusatko No jako bys psala o mně! Tak zkus někdy ten šampuk Seanic z Lushe, ten mi sedel zatím nejvíc. Nevím, jestli je to v Brně, ale docela ochotně tam rozdávají vzorky, nebo kdybys tam objednávala něco jiného, tak si o vzorek třeba napiš, ať to teda nestrilis naslepo. Občas si dám kondicionér na konečky nějaký, ale fakt jako je hodně znát, jestli jsem dávala pozor a dala to jen na konečky nebo víc k hlavě, přesně jak píšeš, okamžitě mi ztezknou vlasy a je to zralé na umytí mnohem dřív. Od kadeřnici mám vždycky vlasy splihle a takové až příliš jemné.
dzizisketa Když nic horšího... Mně pořád někdo staví zubní pastu místo krému na ruce. ![]()
Sweet Potato obracene je to horsi!![]()
viktorka_od splavu I tato varianta už proběhla.
Sweet Potato :-) taky jsem si overila, ze indulona jde ze zubu (a z kartacku!!) blbe:-P nejlepsi ale bylo, ze kdyz jsem to vsechno vyplivala a vymyla, jdu si teda konecne vycistit zuby, dam si na kartacek... zas tu indulonu!
viktorka_od splavu Já myslím, že v tu chvíli bych na čištění zubů rezignovala ![]()
DruI podruhy jsem uz to nastesti nedala do pusy, ale je neskutecny jak clovek jede na autopilota![]()
Karja Kouknu na to. Já mám ještě šilenou alergii na Henu, tak Lush s tím mám tak nějak spojené.
Renusatko No, on ten Lush asi nebude moc přírodní, vždyt to tam vždycky smrdí jak když jdeš do regálu s wc tabletama. Mrkni na složení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů