Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
30254 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 11:37

continuity jo tak do sněhu ne, ale Ríša je po mně, potřebuje rukavice tak od října, asi proto se rychle naučil je oblékat, protože je chtěl. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:45

continuity já kupuju i ty tenké palčáky, mám jen jedny nervy Starší už obleče prstové, tak prosím, ale ty palčáky zase není tak snadné sehnat. Spíš čekám, kdy mi na hlavu hodí palčáky na lyže, doufám, že za dlouho 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:46

Pinot Noir syn taky nosí rukavice i v 15 stupních. Ale nevím moc proč, protože je má za tři minuty mokré a od písku

Offline continuity
44118 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 15:39

Evaeva u nás je fakt nosily dlouho a to vždy nějaké tlusté prstové měly. Ještě i teď si vzala pro jistotu k těm mým prstovým jedny starší palcaky. 

Posílám na lyžák dite se ctyrmi páry rukavic v souhrnné ceně tak 2,5 tisice, jsem zvědavá, kolik se jich vrátí domů.

Na běžky už mají ty softshellové prstové tak cca od covidu. 

Offline dzizisketa
9092 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 20:45

Dnes se mi povedlo umýt se šamponem. Nechápu, ty lahvičky si ani nejsou moc podobné. Tak místo mangem voním sedmi bylinami

Offline continuity
44118 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 21:33

dzizisketajá to ani nerozlišuji. Vlasy si myju téměř denně, tak to vezmu všechno šamponem, když už se to napenilo. 

Mám sice sprchovou pěnu, dokonce ji mám i ráda, ale vydrží klidně i půl roku. 

Offline Tabea
8444 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 21:52

dzizisketa lepší šamponem, než kondicionerem. A tím šamponem se pak natřít místo hydratačního mléka.

Offline Pinot Noir
30254 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 22:43

continuity já si naopak kolikrát umyju vlasy sprcháčem, ještě se nic strašného nestalo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 22:50

Pinot Noir taky jsem to párkrát udělala, ale mám je druhý den mastné. Ale když není nic jiného po ruce.

Offline Pinot Noir
30254 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 22:53

Evaeva já si myju vlasy denně, takže je to fuk

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 22:58

Pinot Noir mně vydrží dva dny, ale s tím sprcháčem je to tak na večer.

Offline Potrefenáhusa
39242 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 07:21

Pinot Noir mne po tom ta hlava strašně svedi a vlasy elektrizujou, tak se snazim to nedelat, ale to i po spoustě samponu

Offline Karja
45142 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:18

Evaeva Mně taky dva dny, ale čím je mám delší, tím je to větší opruz, dlouho schnou. ale když si je umyju šampukem a nedám kondicioner, tak to vytáhnu i na tři. 

Ovšem už se mi párkrát stalo, že jsem si je umyla blbě, prostě myju, vyfenuju a některá místa jsou jakoby mastná, že jsem tam asi nedala šampon nebo blbě smyla a musím to udělat ještě jednou. 

V unoru jdu ke kadeřnici a normálně se na to těším jak na wellnes. Ona je tak příjemná, udělá mi kafe, nádhera, těším se moc:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:21

Karja když nikam nejdu, tak si je meju až třetí den, pak už to nejde. Ale ty tuhé šampóny mi nevyhovují, já mám ty vlasy takové tuhé a trošku krepaté a potom je to mnohem horší.

Offline continuity
44118 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:27

Já ty vlasy natáhnu na 2-3 dny leda se suchým šamponem. Jinak je to hrůza. Ale běžné to nebaví, do sprchy tak jako tak lezu každý den. 

Úplně nejhorší jsou pro mě Velikonoce v takových chatičkach, jak na táboře a umyvarky jsou v samostatném domečku. No jednou za pobyt si ty vlasy umít musím a chce to skutečné odhodlání a dobrý fén.

Offline Potrefenáhusa
39242 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:29

continuity tak to bych pribalila suchej sampon

Offline continuity
44118 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:33

Potrefenáhusa no právě s tím suchym šamponem to nejak dám tři dny, ale rozhodně ne čtyři. To už člověk vrství a je to hrozný. 

Letos jsou Velikonoce dost brzo, takže pojedeme jinam, ale úplně jsem si představila ty ledové kachlíky na podlaze. 

Offline Potrefenáhusa
39242 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:36

continuity hrozny jo. Já mám nejradši tu sypaci alpu, už i změnili trochu parfemaci, a ta ty vlasyodmasti docela nadlouho

Offline continuity
44118 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:38

Potrefenáhusajá jsem dost spokojená s tím Balea ve spreji. Není drahý a delaji i cestovní balení a teď nově už i na tmavé vlasy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 09:46

continuity jo, suchý šampon je můj kámoš. Mně to mytí trochu štve. Spíš se snažím to nechat na ráno, ale v součtu to zabere minimálně dvacet minut, když mám čas je nechat proschnout před fenováním.