viktorka_od splavu Tak nám tady prosím rozšíř obzory, která antikoncepce je ta 100% Jen máš štěstí, ze můžeš volit asi bez omezeni a nemáš páru o tom, ze muže selhat cokoliv.
Přiznání
Tabea gynekolog ji řekl, že má fakt smůlu. Tělísko není 100% ochrana.
Malvin ta Mirena velmi spolehlivá je, resp ty selhání u ní jsou opravdu promile oproti procentům u jiné antikoncepce.
notna no mě se tady nechce spekulovat, ale já bych v případe nezelaneho těhotenství a nemožnosti použít spolehlivou antikoncepci asi kombinovala víc druhů. I z toho kondomu fakt nikoho neubyde a cokoliv je lepší než hodně neželanych těhotenství.
viktorka_od splavu já to po prvním riskla a žádné další neplánované už nebylo. Ale HA jsem vysadila až okolo 25, takže se s tím selháním už tak trochu počítalo.
Karja jojo, kondomy taky nemám moc ráda, nemusí za to vždycky jen chlap. Ale po druhém neplánovaném bych už asi uvažovala jinak![]()
continuity no asi tak. jako kdyz to nekdo vezme v klidu, neplanovali jsme ale je vitane, tak fajn. ale v dnesni dobe opakovany potraty uz mi prijdou fakt pres caru, nejsme snad zvirata a pokud se ti lidi neumi ovladat+nechteji deti tak ta vasektomie je stoprocentni urcite
continuity nejsem chlap, takže nepohodlnost kondomu neposoudím, ale my ho taky používáme, další děti riskovat nechci. Kamarád s manželkou ho používají taky už asi patnáct let, HA ona nechce, tělísko jí nevyhovovalo, tak co, další dítě nechtějí. Ale každej se tomu hrozně diví.
já je taky používala kus života, když jsem ty děti fakt nechtěla s kombinací s nějakými spermicidy a bylo. Nevím co na to chlap, ale pokud se mu nechce do kondomu, co na to říct? Ženy kolikrát předvádějí kdovijake spekulace a nesou většinu toho rizika a vlastně nechápu proč to má být celé na nich.
Hlavně si myslím, že u těch mladých lidí, co navíc všelijak střídají partnery, má ten kondom i zdravotní benefity veliké. Rozhodně jsou dcery poučené, že to metoda první volby. At mi reknou než do toho půjdou a když to nestihnou, řešení tu je.
Dnes to děti učí ve škole na rohlíku, snad si to někde v koutku ti kluci vyzkoušejí.
Vari vlastně ti závidím, že ti kondom vyhovuje. My ho teď samozřejmě taky používáme, ale připravuje mně to o část zážitku.
continuity viktorka_od splavuRozhodne souhlasím, ze v dnešní době je možnosti hodně a už i ta sterilizace či vasektomie je snadno dostupná. Ale jaksi k tomu, ze ta antikoncepce selhává se dojde přes to nechtěně těhotenství. A je to raritni. Ale odsoudit nekdo , ač nevím detaily, mi teda vadí. Ona třeba i na ty kondomy existuje alergie.
notna rozhodne neodsuzuju nechtene tehotenstvi, nic takoveho jsem nepsala. opakovane nechtene tehotenstvi je bud nerozum nebo fakt velka nahoda (4x??:-), ale resene jeste k tomu potraty to uz je treba pro me pres caru(moje vec to samozrejme neni, ale pak uz to vnimam proste silne negativne)
notnaja nikoho neodsuzuji, já čumím jak péro z gauče.
Přijde mi to v mé době úplně neuvěřitelné, tolik neželanych těhotenství.
Tenhle týden jsem našla před domem klíče od auta (vypátrala majitele), v bazénu u sušáků na vlasy zapomenutý mobil (odevzdala na recepci) a ztratila v tom bazénu čepici. Šla jsem hned zpátky, ale byla fuč. Karma nějak blbne.
viktorka_od splavuPro mě je taková situace taky nepochopitelná, ale zase jako dělat ramena, kdyz neznáme okolnosti a mame štěstí, ze jsme něco takového nezažili, je pro mě nepochopitelny taky.
continuity Tolik? Já třeba znám jen tu jednu holku, o které jsem psala. Jinak neznám osobně nikoho, komu by některá z metod selhala. A pak tady v doskuzi byly zmíněné asi dva případy.
Evaeva Hele, dvojcata maji nejakej zvláštní radar, proto rikam, ze jsou ta nejúčinnější antikoncepce. A kdyz uz k tomu dojde, tak nadseni je tak velké, ze ani ten kus igelitu mi radost nezkazi :-D.
notna jo, a jak se tu hází těmi sterilizacemi a vasektomiemi, tak to taky není úplně na požádání, mladým lidem to lékaři rozmlouvají, a to dost důrazně. Aspoň to říkala paní, se kterou jsem byla v porodnici, odmítli ji prý sterilizovat a "záviděla" mi, že mě, starou babu po dvou sekcích, už nikdo nepřesvědčoval.
Ja uz antikoncepciu nemozem (resp.ju mam silne neodporucanu) aj ked mi hodne vyhovovala. Mam stastie, ze ani mne, ani sambovi kondom nevadi. V pripade, ze nie je k dispozicii a pride nahly zachvev vasne, vieme to riesit aj inak :) Priznam sa, ze na plodne/neplodne dni by som sa bala spoliehat, aj ked mavam menstruaciu ako hodinky. Ale potom pride vynimka ako teraz v decembri, kedy sa mi z nicoho nic posunul cyklus o tyzden skor. Na neplodne dni som sa v alkoholovom opojeni spolahla raz v zivote a je z toho mladsi syn ![]()
![]()
Ty máš nové zvířátko, chvíli jsem byla zmatená!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů