Mermaid jak jen obléci tu migrénu z klimatizace? ![]()
Ač pořád nechápu, o čem je řeč, ted tu máme 14C.
Mermaid jak jen obléci tu migrénu z klimatizace? ![]()
Ač pořád nechápu, o čem je řeč, ted tu máme 14C.
continuity to víš, bylo teplo UŽ DVA DNY, to se přece nedá vydržet ![]()
Tenhle problem v praci nemame, pracuju v budove co se chlubi nejakym ekologicky certifikatem. V praxi to znamena, ze se tam neda ovladat klimatizace a v zime se tam netopi a v lete neklimatizuje![]()
continuity víš co, je to těžký, když to vadí jednomu z deseti lidí v kanclu. Nějak jsme se vždycky dohodli, taky jsme jí pouštěli třeba až odpoledne, když už to fakt nešlo.
Myslím, že horkých dnech docela stoupala produktivita, kolikrát tam půlka zůstávala do osmi než se venku trochu ochladilo ![]()
Ja vím, že je to těžký, řeším to cely život. Cíleně si třeba vybírám místa, které jsou od ty klimatizace daleko nebo alespon mimo toho hlavního proudu. Jenže to se pak dost rychle ukáže, že v tom průvanu nechce sedět nikdo.
Takže to není úplně tak, že se stačí pod tu klímu obléct a proto je jasné, že se má chladit.
Sedím sama v kanceláři, která má klimatizaci, co topí i chladí. Myslím, že jsem vyhrala jackpot
continuity a jak to teda děláš v letadle, ve vlaku nebo v restauracích, když je klima pro tebe takové zlo?
Pinot Noir říká někdo, kdo tu před nedávnem psal, jak si doma celé léto klimatizuje
continuity jojo, pokud ti nevadí, když sedíš dál, tak se dá určitě domluvit. A pokud nikdo nechce to místo pod, tak pak asi teda smůla a bude klima vypnutá. Což se teda určitě dost těžce komunikuje;)
stes tak to každopádně ![]()
Ve vlaku si kupuji místo, co je dál od okna, v letadle to můžu otočit jak potřebuji a do restaurace pod klímu prostě nejdu. Tohle jsou navíc všechno věci co nedělám denně, takže to tím praskem v nejhorším umlatim.
Po jednom létě komplet na analgetikach už se jdu podívat do kanceláře předtím než kývnu na nabídku zaměstnání. I když těmi homeofficy se to značně zlepšilo a taky pomáhají ty ekologické budovy, tam je to většinou vyřešeno tak, že mi to nevadí.
Mermaid letos jsme ji ještě nezapnuli, včera to bylo na hraně, ale odpoledne se citelně ochladilo. Tvůj komentář moc nechápu, přišlo mi prostě úsměvné, že se doslova po pár dnech tepla, navíc tady v Praze nijak mimořádného tepla, už zase brečí nad teplotami.
Pinot Noir nebyla to obecná debata
protože jinak souhlasím, horko bylo akorát v pondělí
Pinot Noir já zas nechápu, že ty nechápeš, když tady několik lidí napíše, že má odpoledne v kanceláři kolem 30, že i po pár dnech tepla už to pro ně může být otravné a tak holt "brečí "
Evaeva asi byla, přiznávám, že jsem to jen prolítla a reagovala jen na continuity , která psala, že je 14 stupňů - chtěla jsem jí dát za pravdu, že momentálně fakt není co řešit, protože jsem se zrovna vrátila z venku s úplně ledovýma kolenama a myšlenkou, jestli jsem si nenachladila dítě, protože jsem ho vedla v kraťasech. Naštěstí jsme ve školce našli tepláky. ![]()
Evaeva v úterý bylo šílený vedro do večera, k tomu 20 stupňů celou noc a včera to taky pražilo do cca 13.hod a k tomu vyl nějaký divný tlak, v praci se všichni ploužili jak zombíci. Dneska je super ![]()
Mermaid u nás bylo včera odpoledne 25 a před tím bylo zataženo, takže i v poledne bylo celkem příjemně. A to v horku fakt trpím.
Pinot Noir syn šel taky v kraťasech, ale měl aspoň mikinu. Tepláky tam má aspoň náhradní.
Sedím sama v kanclu bez klimatizace, zato však na sever a s otvíracím oknem. V parným létě je tu líp než doma ![]()
Ale v noci trpím už od dubna snad
Protože mimino spí pod oknem a já se bojím pouštět ten průvan rovnou na něj
barbucha tak otevírací okno mám taky. A žaluzie k tomu.
potřebuju čerstvej vzduch
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.