Lamicka V bytě, co bydlíme teď topíme na cca 21,5 a od všech návštěv posloucháme, že šetříme a máme doma hroznou zimu. Jinak nebydlíme ve stoleté škole, ale normálně v zateplené bytovce a podlahovým topením...
Přiznání
Lamicka jj,přesně tu samou zkušenost mám, že líp teď toleruji i vedro. Resp. letos bych řekla, že je pořád dost příjemné počasí. Až bude 14 dní 35, to asi budu vnímat jinak, ale zatím jsem vcelku aklimatizovaná.
Lamicka já si takhle zvyknu na zimu, ale u horka to mám tak, že čím déle trvá, tím víc trpím.
přesně, čím jsem starší, tím víc je zima ok, zvyknu si na ní v pohodě, alw na vedro mi to nejde.
A nejlíp se mi spalo, když nám o Vánocích přestalo fungovat čerpadlo a spala jsem v 16 stupních :)
Zu tak to je na mně zase málo, resp. potřebuju doma teplo, venku mi zima nevadí.
continuity jo, letos je zatím celkem dobře. Akorát doma jsme nějak podcenili větrání a už máme doma skoro 27.
Lamicka Tak to já jsem se teda takhle neotuzila a to jsme topili o několik stupňů méně. Jsem ten tip jak popisovala Continuity, potřebuji inkubátor.
Evaeva já letos dnes poprvé v kanclu 27,2 (bude hůř, loni rekord 32) a po poledni mi teda bylo vyloženě fyzicky špatně, děsím se, jak to bude dál :(
Mermaid v té práci je blbé, že ani nemůžeš nechat přes noc otevřené okno, takže teplota akorát stoupá a stoupá:( My naštěstí měli klimu, ve vedru hrozně klesá produktivita
Evaeva o klimatizaci v kanceláři mi ani nemluv. Už druhý týden řeším spory "na palubě". Marně hledám způsob, jak dosáhnout shody 15 ženských
.
Makara
to potřebuješ minimálně policejního vyjednavače ![]()
Evaeva no, tak nějak ![]()
My to mame v praci jednoduchy, klimu mame porouchanou a v kanclu odpoledne tak tricet stupnu ![]()
Makara no vzhledem k parádně migréně, kterou jsem si obstarala během hostování v sousední budově, soucítím. Jejich šéf chtěl být na mě hodný (a zároveň potřeboval ode mne ještě nějaký výkon) chodil a všude tu klímu potají vypínal a oni chodili a zapinali. ![]()
Rád bych, abychom se tam nastěhovali s celým týmem, no po této zkušenosti ani omylem. Druhý barák máme chlazenej rekuperací z podzemní vody a tam to příliš ohulit asi ani technicky nejde.
continuity my chladili na 26, to si se potila, ale míň:) To šéfovi mrzla klika![]()
Vari myslíš? To jsou zase diskuze, kdy větrat ![]()
Evaevamě nevadí, když je tam zima, mě vadí (a neudělám s tím nic) ten studený proud vzduchu. Třeba vím, že ve vlaku si musím kupovat jízdenku od okna, jinak dojedu s migrénou jak krava a prostydlym krkem. A v tom vlaku je klidně 27C.
Evaeva Zadny diskuze, od rana az do konce pracovní doby mame okna dokoran ![]()
Vari ha, tak to bych byla proti![]()
continuity chápu. No u nás by se našlo dost zájemců, co by si s tebou vyměnili místo
Mam dozor na chodbe, kde je celoročne prievan. Dnes tam bolo akurát.
Makara to mi přijde jednoduchý - klimatizovat, protože komu je zima, ten se může přiobléct, ale komu je horko, ten ani v lehkým oblečení už víc dělat než trpět nemůže
Mermaid mne je ten vzduch z klimatizace strasne neprijemny, i kdyby byla nastavena na 25. Obavam se, ze zadne reseni neni dobre pro vsechny, a jsem rada, ze jsem toho dohadovani byla usetrena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů