Janulik03 tak to ti přeju,aby ses brzo uzdravila a bylo ti dobře. Ty jsi takový živočich, myšleno ķladně a s obdivem,že to po odpočinku dáš. No a oddych je prostě základ a nutnost.
Přiznání
Janulik03 myslim, ze si trochu klidu zaslouzis, bude to dobre i pro zotaveni po te operaci. Jak je videt, telo si zada svoje, tak by nebylo dobre se premahat.
Janulik03 tiež si myslím, že si oddych zaslúžiš, a že urcite sa rozhodneš správne ![]()
A pre mňa dnes skončil školský rok. Ešte na budúci týždeň by som mala ísť podpisat vysvedčenia. Nechápem, ako preletelo tých 10 mesiacov.
letfenixa tiez potrebuješ teraz kľud, aby ste mohli pracovať na rehabilitácii. ![]()
barbucha od pondělka vyhlížej běžeckou expedici z Drašnice...
Tenhle problem v praci nemame, pracuju v budove co se chlubi nejakym ekologicky certifikatem. V praxi to znamena, ze se tam neda ovladat klimatizace a v zime se tam netopi a v lete neklimatizuje
Takový tradiční japonský dům....![]()
letfenixa taky si ty prazdniny zaslouzis!
Řvousenka já vím... už jsme tu a klima naštěstí funguje páč je snad padesát stupňů!
barbucha Tož dobro došli u Jadranu
To vedro je fakt pekelný. Ja už chodím plavat jen ráno a pak jsem zalezlá v apartmánu. Bez klimatizace bychom zde asi pochcípali.
Pinot Noir Tak ono je dobré uvědomit, že neexistuje JENOM Praha a řeší to i lidi odjinud.
Spravne, napriklad ja! V Cedar Rapids je uz nekolik tydnu nejen hnusne vedro, ale i sklenikove dusno, coz fakt nesnasim ![]()
Vubec jsem to na Stredozapade necekala! A mistni uz mi potvrdili, ze takhle je to tady kazde leto, a v cervenci a srpnu muze byt i hur.
Myslim, ze co se tyka pocasi, tak jsem to s Iowou moc nevychytala ![]()
V praci mame centralni klimatizaci, diky ktere je cela budova jako z ledu. Snizit se to pry neda, neptejte se me proc. Takze venku tropy, ale vevnitr deti v mikinach a ja ve vlnenem rolaku ![]()
Doma mam klimatizaci v celem byte, coz je super, protoze v noci nejen ze chladi, ale i hezky huci, pri cemz se mi dobre spi.
Nejhorsi je, ze Chico horko a dusno bytostne nenavidi, takze odmita chodit na prochazky. Jen vyjdeme ze dveri, uz na travniku pred barakem zkolabuje a predstira, ze mu prestaly chodit nozicky...
Catherinne Dneska už je zase naštěstí teplota pro normální lidi![]()
Řvousenka a sakra! ![]()
Ale už jsme tu a dobrý...snad večer nebudu ve špagetových ramínkách ( konečně!!!) klepat kosu!
Řvousenkadneska je vedro jako včera, jen k tomu fouká vítr . včera jsem měla srdeční zástavu páč delegátka pravila že nám domácí, zmatenej páč vdává dceru, změnil apartmán. Přestala jsem ječet až když vysvitlo že je dvakrát tak velkej a s dvěma koupelnama i WC ![]()
Catherinne a kde jste vy?
barbucha Ráno bylo fajn, konečně zmizel ten dekl nad mořem z oparu a zafoukal větérek, ale máš pravdu, vedro teď zase ukrutný. K výměně bytu gratuluju![]()
V lese nic, zato v parku...![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů