Pinot Noir jojo, chvíli se zatahovalo a najednou proudy vody
Přiznání
Kroupy jsme naštěstí neměli.
My jsme tomu unikly takhle nedávno asi o 20 sekund. Byly jsme s holkama asi 200 od domova, mraky šly, ale nefičelo nijak zvlášt, šly jsme domu, zuly se, svlíkly mikiny a příchodem do obýváku začaly padat kroupy, to taky nevim, co bychom kde venku dělaly, asi bychom musely do nejbližšího baráku.
Karja ty bouřky chodí hodně rychle. Já se vždycky dívám na radar, ale tohle neumí predikovat ani on
Konecne tu taky prsi, s malou prestavkou asi hodinu, husty drobny dest, hura!
Evaeva tady bylo slyset hrmeni uz tak pul hodiny pred destem. Koukali jsme s muzem hned na radar, jestli se mi to zdalo a nebo opravdu je bourka. Jeste jsme stihli uklidit balkon, koukali jsme, jak od jihozapadu jdou cerne mraky. Ale i tak nas ten vodorovny dest, kdy nebyl videt protejsi dum, prekvapil.
jo, včera byl u nás.
Stala jsem pod přístřešek na kola s deštníkem a stejně jsem měla overal mokrej až do pasu. Na parkovišti stalo 5-15cm vody. Do toho ještě lehce kroupy. Dcera stala vedle mě. Taky měla deštník a z vložek do holínek jsem jí pak z každý vyždímala tak malýho panáka.
Zuzuli ty jo fakt? Já vůbec nic neslyšela, akorát se zatáhlo. Ale půl hodiny před tím jsme dorazili a na nebi byly tři mráčky
na opačným konci prahy nic, koukali jsme se na chatě, jak je bouřka všude kolem nás a primo u nás asi 10 kapek, tak moc sem se těšila na vodu ...
Tady už vyrazili slimáci, a to je teda taky jak konec světa. ![]()
Pinot Noir
já nesnáším, jak jsou na chodnících vždycky žížaly.
Evaeva žížaly hrozně smrdí, ale aspoň neškodí.
Pinot Noir neškodí, ale hrozně se mi eklují
Evaeva přijď k nám na zahradu, dám ti sekáček a uvidíš ten pravej ekl! ![]()
Pinot Noir ty jsi jak můj táta, ten mi líčil, jak vzal malou sekyrku a čelovku a cituji: šel zdvojnásobit počty těch svinských slimáků...
jinak u nás bouřka veliká, říkal muž, nás to se starším chytlo u školy, asi na 20 minut jsme se schovali, ale pak už jsme museli pro mladšího do školky, takže jsme dorazili jak vodníci.
Pinot Noir Malenge ehm, babička je rozpouštěla v soli. Jako ten hrníček, co si na to nosila,... Ale toho jsem se neúčastnila. Ale dodnes si pamatuju, jak jsem v páté třídě spěchala do školy, běžela, přeskakovala ty tlusté dlouhé žížaly a říkala si, kolik jsem jich asi rozšlápla![]()
Evaeva co žížaly, ale když jdeš v noci parkem, podotýkám zamlada, v trávě místo po chodníku, a naberes si do sandalu slimáka..
.
tv to se mi asi nikdy nestalo. Uf![]()
Tenhle slimačí boj u nás bojuje sambo, ale když je dlouho pryč, tak mě nutí to převzít, ale letos jsem se odhodlala jednou, nejhorší je, že ani já slimáka nedokážu oddělat. Jednoho jsem zahrabala a druhého hodila na silnici:D asi aby ho vzal někdo do sandalu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů