Sweet Potato na mě to porad vyskakuje na insta, snad je v poradku
Přiznání
Spomenula som si na moju babičku. Už som nebývala s rodičmi, viem iba z rozprávania. Babička / 90 / sa išla prejsť, a v uliciach, kde bývala polovinu života sa nejako zamotala .Brňáci budú vedieť - z domu blízko Kaunicových kolejí sa dostala do dolných Žabovřesk, a tam ju , pri kapličke, našťastie, už poriadne unavenú a dezorientovanú ako blúdila a nič nespoznávala, našiel jeden pán, ktorý ju spoznal, a zatelefonoval mojim rodičom. Bolo šťastie, že naši mali telefon, aj to, že on ju poznal, a tak sa nakoniec dostala domov. Inak, no neviem, ako by to dopadlo.Odvtedy prestala vychádzať z bytu.
Jestli myslíte tu sedovlasou na krátko ostrihanou paní, ta je z Kladna nebo Kladenska a podle místních komentářů se už našla.
stes Díky!
mam neschopnyho novyho sefa (opravdu objektivne neschopnyho), kterej me fakt sere. ve vedlejsim oddeleni zrovna vypsali misto team leada, dnes jsem se bavila s tamnim reditelem a po pozitivni prvotni odezve se na to misto budu hlasit. a je to fakt diky mymu aktualnimu manazerovi, protoze ten mi kazdej den ukazuje ze bych byla schopnejsi sef sama :D
aby bylo jasno, u predchozich svych manazeru, a zejmena u sve posledni manazerky
jsem ten pocit nemela, ale z tohohle mam fakt dost. dlouhodobe to proste nevidim, kombinace neschopnosti a sebejistoty je fakt otravna.
edit: jinak samoze neni to chyba myho neschopnyho sefa, ale naseho reditele, kterej mu to misto dal, prestoze borec mel hodnoceni vykonu nedostatecne. coz je fakt brutalni fail, jakej to asi dava signal ostatnim lidem? mejte spatny vykon a budete povyseni?
Lilly_Ku ať ti ta nová pozice vyjde.
Makara dekuju :) neni to uplne 100% match, ale minimalne si vyzkousim, s jakym typem ukolu muzu pocitat pri pohovoru.
Lilly_Ku Ty jo, ať si polepšíš;-)!
Lilly_Ku Já lituju každý den, že jsem toho team ladera vzala.
Kan asi zalezi na oboru, firme a konkretnich lidech, ja pracuju v it.
Lilly_Ku držím palce!
Lilly_Ku taky držim palce!
Včera som počula ako sa mladi bavia. Že " hurá prazdniny, dáme decka našim".
akoby tu neboli všetci takmer stále ![]()
Venku je snad konec světa. ![]()
Pinot Noir i tady. Naštěstí jsme doma, ale přišli jsme chvíli před tím, vůbec to venku nevypadalo. A nezavřela jsem balkon a teď nám tam stojí voda.
Evaeva to bylo jako by někdo pustil vodu z kohoutku. Jako zatahovalo se, ale stejně ta první voda přišla hrozně rychle. Být venku, tak tomu se podle mě nedalo nijak schovat.
Pinot Noir Ve Vysočanech tak decentně bouří a lehce pršelo. Jen se ochladilo.
Malvin a jak jsem psala ve stiznostech, na JV Prahy nic. Ani neni mokra dlazba, tech par kapek se hned vyparilo.
Mě to chytlo cestou domů, zmokla jsem i pod stříškou, ale v vyhlídce, že jsem za 10 minut doma a v tom vedru, to nebylo ani nepříjemné.
Dítě chtělo na Džbán, to jsem zatrhla, ale v největším slejvaku se vydalo kamarádkám naproti ku škole, aby dojeli na bazén. No v tom vedru snad zápal plic nedostane :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů