Zuzuli No jo, Stromovka :) u nás na kopci třikrát foukne a všechno co nesteklo je suché :)
Přiznání
Sweet Potato Jsem zvědavá, co na to divadlo budeš říkat.
AranelNaštěstí z nabízených náhradních termínů se nám jeden hodil (kamarádi mají ale smůlu). Loni to tam bylo fajn, on tam hodně hraje genius loci, jinak bych to představení asi vidět nepotřebovala.
Sweet Potato Jo, tak to se shoduje s mým názorem.
Jak býti zlodějem ve vlastní chalupě... Stačí přijet hluboko v noci a zjistit, že jsme si oba zapomněli klíče, M ve škole, já v druhém autě. Naštěstí jsem minule nechala větrat jedno okno a tak šlo otevřít zvenčí. Teď jsme šli (už zase) k sousedům s prosíkem o náhradní klíče
Jsme holt pražácí. A první úkol příštího týdne je udělat další sadu a schovat.
andulka01 ja takhle bez klicu prijela jednou s dcerou a dvema detma na venkov, byt v panelaku, kolem poledne, zazrak, ze soused, u ktereho mame rezervni klice, nebyl v praci. Dcera ma taky jedny klice, ale byla zrovna ten den stejne skleroticka jako ja. Uplne nam bylo mdlo pri predstave, ze pojedeme zpatky.
Catherinne no jo, ale když je těch aut několik? Kolik aut, tolik klíčů jedině.
andulka01 Největší problém vidím v tom, že klíče vozite oba, kdystw měli jen jedny trvale uklizené v sufliku, tak si je prostě zabališ jako vse ostatní. ![]()
continuity no to je pěkná představa, ale ne![]()
continuity tak na to bych nesázela ![]()
Skovku už máme vymyšlenou na místě, my jsme v tomhle jinak strašně marný.
No neviem, ako toto bude. Musia opravit kusok strechy, doviezli totok a uz mi nie je moc dobre.

Janulik03 objednej si na par dni hotel v nejakem prijemnem miste!
Tak ale!
Ešte že už je hotovo

Janulik03 tak to bylo rychly, ja myslela, ze to bude tak na tyden minimalne! Mas sikovny chlapy.
Catherinne u nas by to asi pomohlo, pokud bych si pak vzpomnela... ![]()
Kokoska dve prasknuté korytka, opravené, uvidíme po daždi, či sú šikovní
A malý mal zážitok, aspoň ho povozil.
Mne výšky nevadia, ale problém mám keď vidím takto decká
Léto! Kousek autobusem máme ruralni koupaliště, vstupné celodenní pro dospělého a dvě děti 210,-, hrancle, langoše, nanuky, pivko, obrovské slunecniky po celém areálu. Voda teda ledová, zřejmě z místního potůčku.
Dnes jsme se docela vysmazili, ale třeba to hecneme i zítra.![]()

tvtakové koupaliště máme i v Šárce, ale zas opravdu čistá voda. Dnes by to na to i bylo, ale od rána balíme, návštěva babičky, slíbené sushi, migréna. No vlezla bych kamkoliv, ale museli by mě tam asi teleportovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů