Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 28. června 2024 00:54

Karja já šla dnes po dešti a ve slimáčí hodině cvičit, tak jsem muži předala sekáč, že má pokračovat a prý zabil dva slimáky!

No jo, role jsou prostě rozdělené všude. 

Já bych teda nedala takové to sbírání do kýble, pasti, kam.se jich chytí chuchvalec, solení... Fuj. Ale jednoho po druhém přeseknout, jako příjemné to není, ale někdo to udělat musí, že.

Offline Kokoska
35426 příspěvků moje polička 28. června 2024 06:47

Pinot Noir a co modre granule?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2024 06:59

Kokoska mamka jim taky letos něco sypePrý je to ekologické a děti a zvířata to můžou.

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:00

Kokoska používám taky. Ale proti těm, co už visí zakousnutí na afrikánu je potřeba okamžitej zásah. 

Offline Kokoska
35426 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:04

Evaeva na to "deti muzou" bych moc nesazela.

Offline Kokoska
35426 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:05

Pinot Noir my jich zas tolik nemame, asi jak je hnusna proschla trava, picha je to do bricha

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2024 07:07

Kokoska prý to není žádná chemie a obalu asi věřit můžeme. Narozdíl od toho, co dává mravencům My tam skoro nejsme, takže nějaké pravidelné sbírání nepřipadá v úvahu 

Offline Kokoska
35426 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:09

Evaeva vcera pochodovali mravenci obyvakem! No maji to za sebou a namlela jsem ke dverim na zahradu hrebicek, fakt to funguje. 

Offline notna
9653 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:31

Pinot Noir Karja On clovek k té likvidaci slimáků přistupuje mnohem radikálněji, když mu žerou hodiny práce a snahy. V prvním roce zahradničení jsem je hazela za zahradu k potoku. Nebyla jsem schopna je zabit. No, a podle toho ta úroda taky vypadala. Už mě ten humanismus přešel

Offline notna
9653 příspěvků moje polička 28. června 2024 07:33

Ale sypu granule. Jen občas po dešti musím zasáhnout.

Offline Sweet Potato
40877 příspěvků moje polička 28. června 2024 11:01

Evaeva Já loni koupila nějaké eko bio hygge lykke vegan nevim granule, nejsou modré ale béžové. Slimákům nevadily ani trochu.

Offline Garfie
28753 příspěvků moje polička 28. června 2024 11:05

Haha, my s kamarádem, co bydlí kousek (v Japonsku), často soutěžíme, kdo má na terase víc zvířat, ale poté co našel hadí kůži jsem ze soutěže odstoupila. Ale vidím, že tady bych se mohla opět zapojit!

Offline Sweet Potato
40877 příspěvků moje polička 28. června 2024 11:14

Já tři roky po sobě sypala hlístice (letos se bohužel nedají sehnat) a přijde mi, že slimáků fakt ubylo. Nechci to zakřiknout, ale letos jen sem tam jedinec. Ťuk ťuk ťuk.

Online Blanka
příspěvků moje polička 28. června 2024 11:29
Reakce na Pinot Noir:

Pinot Noir -  „ Já bych teda nedala takové to sbírání do kýble, pasti, kam.se jich chytí chuchvalec, solení... Fuj. Ale jednoho po druhém přeseknout, jako příjemné to není, ale někdo to udělat musí, že.“

​Cítim to presne ako vy . Keď  takého jedinca seknem jednou ranou , poviem si - no vidíš, ani to nebolelo, a máš to za sebou. Čo by som ja dala za to, keby som to, až príde čas, mala rovnako ! Nie,  seknúť slimáka mi nevadí, ale trápiť ho tým, že ktovie ako dlho to trvá, kým sa v tom kýbli s  nejakým roztokom rozloží, nie, to by mi moja útlocitná duša nedovolila .

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. června 2024 12:22

Ne, to není čtení k obědu

Offline Malenge
4896 příspěvků moje polička 28. června 2024 12:39
Reakce na Raduza:

Ne, to není čtení k obědu

​ chudáku, to věřím!

Offline andulka01
12917 příspěvků moje polička 28. června 2024 12:59

V Braníku včera taky hodně pršelo... a ráno to vůbec nevypadalo, takže kdo nechal venku na sušáku 3 pračky? Všechno šlo do ždímání a hezky znovu na sušák, akorát to v té všeobecné vlhkosti vůbec neschne. A já se tak těšila na voňavý prádlo. Jo a taky jsem předtím vyluxovala, aby ten vichr nastlal do ložnice snad půlku lesa

Ale v sudech je voda, ještě se stihlo přelíd do menších nádob, tak aspoň tak.

Offline DruI
5634 příspěvků moje polička 28. června 2024 13:30

andulka01 No, ale na dnešek odpoledne jsou taky hlášené bouřky.

Ale teda u nás na Pankráci zbyla po včerejším dešti cca jedna louže, tu objevili moje děti cestou ze školky a teď jsou šťastné a pokryté bahnem :)

Offline Sweet Potato
40877 příspěvků moje polička 28. června 2024 13:31

andulka01 Hodně pršelo... teď jsem rýpla do země a úplně vyprahlá.

Nicméně nám ten odpolední déšť zhatil divadlo v Barrandovském bazénu - stal se z něj dočastně opět bazén.

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 28. června 2024 13:34

DruI ja se byla rano projit ve stromovce (neni nad to mit volno a dite na dopoledne ve skolce ) a tam tech louzi a blata bylo plno. Dokonce byl zatopeny ten pruchod u slechtovky, ten byl jen pro odvazne, tak patnact cisel vody. 

Celkove tam byl rano takovy vlhky vonavy vzduch, bylo tam krasne.