tvNádhera. Nám se teď úplně pokazil jeden rybník, kde jsme to milovali. Jakože nejen dobrý koupání, ale hrozně sis tam odpočinula i ty jako dospělá, prostě příroda, sice lidi, ale jako takovej klid, stromy, úplně jiný klima. Tak pro letošek je to v háji, tak to mě mrzí, to byla fakt oáza klidu 10 minut od baráku, ale ta voda je špatná prostě. Nebydlite někde severně od Zlína? Protože tam jsme na parádním koupališti jednou byli, taky levnej vstup, málo lidí, studená voda, ale krásně čistá a ten bazén byl úplně obrovskej:D
Přiznání
continuity U Veselíka, to je vůně dětství a teen! Máma mi ušila první bikini, nosili jsme si tam meloun a chodili pro langoše a žlutou limču ![]()
Od chalupy u JH máme 20 km naprosto nádherný lom, luxusní koupání. A 2 km pískovnu, kam jsem jezdila na kole jako malá a je to tam furt stejný, snad jen voda daleko lepší. Dneska jsme tam byli jen na plavčo, bez válení.
Nechte toho, smočila bych se hned![]()
Karja ty jo, tak to mě mrzí.![]()
Bydlím v Rožnově, sice tady máme koupaliště, jsou tam tři bazény, ale já to množství lidí prostě nedávám. Dvacet minut busem je Hutisko, o kterém jsem psala. Toto je stav ve 13:30, sobota.![]()

Když už jsme teda v tom přiznání... letošní prázdniny mají kluci našlapané moc. Voda s tatínkem, chata se mnou, skautský tábor, Černá Hora, Švédsko. Tchýni s požadavkem pár dnů jsem odmítla, aby přijeli po čtrnácti dnech a potom zase na 14 dnů někam jeli.
je to ode mě možná hnusné, ale když byla ta možnost, a ona ji měla, mi pomoct, kdyz byli malosi, to nechtěla. Chci si s nimi užívat, co to jde, nez přestanou mít zájem. ![]()
tvTakže tam jedeme:D
tv být furt někde, to jsou ty pravé prázdniny
(a mají to pěkně namixované)
tv Je, to jo, to je docela dost nabité, to máš pravdu, já jim to snad závidím, dala bych si teda jen ten program ke konci, Černou Horu a Švédsko:D.
J
Karja mně se to zdá super celé. My jako školou povinné doma skoro nebývaly, ségra má třeba pár dní doma až za měsíc. Až pak jako starší jsme chtěly být víc doma.
tvTakže tam jedeme:D
Doporucuju! Teď od pondělí je znovuotevření koupaliště ve Viganticich, to je ještě blíž, tam to taky bývalo super.![]()
Evaeva M jsme byly doma jako školou povinné přes prázdniny furt a teď jsme doma taky furt. Prostě to léto tady na venkově je úplně skvělý, jsou to ty nejlepší týdny a měsíce v roce. Já bych brala jezdit někam v listopadu a pak přelom únor březen, vždycky na tři týdny:D. Nebo na celej prosinec teď ty zimy bez sněhu jsou tady jalový. Ale léto je prostě super, teď mám jet do práce a jako ani se mi nechce, ráno vstanes, otevřeš okna, klid, pohoda, krásnej vzduch, výlety, procházky. Teď tu máme objížďku, takže se sice nikam nedostaneme, ale zase i nikdo k nám:D
Karja no jo, ale stanový tábor v listopadu, to by nebylo nic moc![]()
Ale máš pravdu, je to určitě rozdíl mezi městem a venkovem. U nás třeba neexistovalo, že by si naši vzali dovolenou a byli doma.
Evaeva mne to přijde až moc našlapané. Brala bych třeba 14 dnů jen pohodičku doma, koupaliště, houby a tak.
tv to budete dělat na té chatě, ne? Já myslím, že to bude fajn, mají tam od všeho něco.
tv Tak ono každej rok jim to vyjde jinak;-).
Evaeva Na tábor bych v životě nejela, ani jako dítě, ani jako dospělá:D to by bylo úplně irelevantní, jestli je červenec nebo listopad, trpěla bych stejně...Jojo, tak víš co, tady máš takovou pohodičku, nebo jak to říct. Dneska třeba táta dopoledne něco kutil na zahrade, tak to ho baví a odpoledne jel na kole se vykoupat k rybníku, potká známé, pak si dá pivko, pokouka v přírodě, to má takovou dovolenou doma:D.
Karja no oni i na té chalupě v létě stráví maximálně týden.
Evaeva U nas si treba dovolenou brali, ale makalo se spis na chate...a ja teda travila cele leto jako skolou povinna u prarodicu v Ceskem raji. To byla ta nejlepsi leta v zivote. Pomahala jsem u koni, s kamoskami zabavy, koupani, vylety, tenis ve vsi...i jsem nekolik let nejezdila s nasima k mori. A i ted jako dospela jsem rada "doma". Je tu porad spousta prace a Karja Na tabore jsem byla az loni se synkem a bylo to desny. Organizovana zabava je pro me smrt. Presne jsem tym spis dlouha rana, udelat neco na zahrade, jit na houby a na koupacku k rybniku. Proste se idealne trochu nudit.
JosJá jsem o tom táboře letos přemýšlela, ale pak jsme si říkala, že by to holkám už nic nepřineslo. Že mezi dětmi jsou, pořád něco podnikáme, tak jsem od toho upustila, ale určitě by třeba bylo někdy období, kdy to může sednout.
Jos já jsem teď taky ráda doma, ale jako dítě/puberťák jsem to měla ráda. My teda bývali týden dva na chalupě buď s mámou nebo s babičkou, tak tam bylo to poflakování. Na posledním táboře jsem byla v 17, na soustředění před těhotenstvím
Ale to je prostě asi jiné nastavení, já třeba nikdy nejezdím na dovolenou na stejné místo, naši to samé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů