Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 13:07

Makara mně připadá, že právě rodiče s dětmi byli v tom L.-V. areálu téměř jediní na klasických kolech (plus takoví ti zapřísáhlí sportovci), protože mít elektrokolo a k tomu dítě na klasice by byl fakt vrchol. 

stes no právě, mně šlo v úplně původním příspěvku o to objíždění občerstvovacích bodů. V Lednici jsou degustační a pivní stánky většinou umístěné právě v těch jednotlivých památkách, takže ty jsou pod hromadami kol skoro neviditelné, úplně to kazí ta místa. Rychle tam do sebe něco naklopí a jedou k dalšímu. Neříkám, že jsem si sklenku sektu nedala, ale jednu, protože na dané místo a zpět to bylo 12 km, pro naše děti tak akorát. A ty skupiny dědulů by bez elektromotoru taky daly podobný výlet a množství alkoholu, ale s motorky objedou taková místa tři, čtyři a podle toho to pak vypadá.

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 13:40

Pinot Noir naprosto s tebou souhlasím. Kdysi jsme do L-V areálu velmi rádi jezdili, teď ani omylem. Je to o hubu (pardon)

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 08:14

MP Meri díky, tohle vypadá hodně jednoduše a vzhledem k mým schopnostem i jako ideální řešení

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 12. srpna 2024 08:31
Reakce na Pinot Noir:

711990 a to fakt existuje?

​Jasně, vloni na podzim jsme byli v Trutonově na trailech a do kopce, který byl opravdu prudký nás předjížděl tatínek s klukama (kolem 10ti let) na elektrokolech, kolega koupil 12leté dceři taky elektro...

Já elektro nechci, jezdíme rádi po kopcích (nejčastěji v Orlichých horách a okolí) a na celoodpruženém kole to je super, vyjedu opravdu hodně a když mě předjiždí elektro, tak si říkám "to neplatí". Jasně, muž na mě občas musí počkat, nemám na něj, ale jedeme spolu... a já si potřebuju dokázat, že na to v 50ti pořád mám.

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 13:15

Choduevali sme ešte s našimi deťmi radi do ZOO Hodonín a dnes sme tam vzali vnúčence. No, pamätala som si inak, krajšie. Ale decká boli spokojné, malá je veľmi vďačné dieťa, s tou je radosť ísť hocikam, všade si nájde niečo pekné. Ale náš malý pubertiak je už iné kafe. Aj ked sa pre niečo nadchol, tak samokontrolou sa snažil hneď tváriť akože nič. . Bolo to vtipné aj mile, keď ma chytil okolo pása a vzápätí sa putil, že bože čo to robím.

Krasne doobedie to bolo, som vďačná za tieto chvíle.

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. srpna 2024 13:20

Janulik03

Bože čo to robím

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 13:26

Janulik03 my tam byli v pátek, protože loni se nám tam líbilo. Je to poznamenané probíhající rekonstrukcí a byl tam kravál kvůli příměstským táborům, ale jinak fajn. Pro děti akorát. 

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 13:28

Pinot Noir ano veľkosť fakt ideál, zvieratká vyzeraju v rámci možností spokojné. Len uvidime po rekonstrukcii, aké to bude.

Hlavne to človek prejde rýchlo, my sme vyrazili ráno, kym nebolo také teplo.

Online Karja
44854 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 14:54

Janulik03 :D:D:D. Ono je to těžké vybrat program pro takto dvě vekove vzdálené děti. 

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 15:44

Karja mlademu by stačilo sedieť za PC. Doslova ho treba vykopnut. Ale potom je spokojný. 

Online Myrtila
5379 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 16:55

Pinot Noir Takže letos nemá cenu se do Hodonína hnát? Máme to jako jednu z položek na seznamu na dovolenou na konci měsíce, ale ten seznam je delší než počet dní, tak z něj něco můžeme vynechat. Byli jsme tam předloni a moc se nám tam líbilo. 

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 17:28

Myrtila hele, nevím, zvířata ani občerstvení nejsou nijak dotčena, jen pokladna je provizorní a kolem toho vstupu jezdí občas bagry, zrovna teda přes to dětské hřiště. Ale nijak nám to nevadilo. Ochoz s vyhlídkou na tygry je uzavřený, takže tygra asi zahlédneš jen výjimečně. Levharti jsou taky v provizoriu. A tábor tam měl nějakou bojovku, byly tam všude cedulky s laskavou prosbou, že když se někde budou povalovat nějaké papíry a vzkazy, máme je nechat ležet, že to patří tomu táboru. Nic takového jsme neviděli, ale ten tábor tam cosi hrál a dost u toho řvali, ne jako běžné dětské křičení, ale organizované bojové pokřiky a jakési popěvky, to mi nepřišlo mezi zvířaty úplně vhodné teda. Ale z těch cedulí jsem pochopila, že ty příměstské tábory probíhají přímo tam, takže se na jejich organizaci zoo přímo podílí, tak to asi nevadí. 

Takže za mě v pohodě, ale záleží, jak moc jste pünktlich.

Online Myrtila
5379 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 17:45

Pinot Noir Díky, tak asi vygooglím, do kterého data tam jsou ty tábory a podle toho se kdyžtak rozhodneme. Pokud tam jezdí bagříky, tak to by naopak mohlo syna zaujmout, asi víc než tygr

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 18:01

Myrtila jo, podle mě to není problém, nám nic z toho nevadilo, ale když tu padlo, že to tam nebylo jako dřív, tak jsem si vybavila ty důvody... Někdo náročnější by třeba mohl být nespokojený.

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 18:06

Myrtila my sme tam nepočuli žiadne deti, takže asi tabor nebol, ani stroje nepracovali, ja som povzdychla skôr z nostalgie, ze som si tu ZOO pamatala asi inak. Ale deckam sa páčilo, obom a občerstvenie bolo tiež v pohode. 

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:19

Janulik03 a vidíme názornou ukázku módy ponožek v pantoflích

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:25

JankaM aj som to chcela spomenúť, ale nechala som tak

Offline barbucha blogger
36032 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:27
Reakce na Janulik03:

Bolo to vtipné aj mile, keď ma chytil okolo pása a vzápätí sa putil, že bože čo to robím.

​Haha! Však počkej, ve dvaceti už tě bude zas chytat častěji, a jak rád!

Offline Janulik03
20364 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:29

barbucha tak to on rád aj teraz, ale na verejnosti je to pre neho hrôza. Ked ho veziem na trening, nemozem ani zamávať z okna. Ale mavam aj tak

Online Myrtila
5379 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:44

Pinot Noir Janulik03 Tak uvidíme, jak nám to bude vycházet s dalšími výlety. Právě bagříky by mi nevadily, případný tábor spíš jo, ale zase jedeme tam opravdu úplně na konci měsíce, takže táboru se kdyžtak snad vyhneme