Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
36032 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 20:53

Janulik03 

To znám. Náš mladý pán to samý... cukal se zle: matko, nech toho! A já se na něj tím víc věšela, musel dostat pusu (zvlášť když u toho byli kamarádíčkové z mokré čtvrti)  To mě bavilo hodně a myslím že i ty kamarády A mávala jsem kapesníkem!

Přežil to bez psychický újmy i ztráty tváře, mizera jeden. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 00:04

barbucha kapesnikem

Offline barbucha blogger
36032 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 10:37

Mrakoplas 

Jsem si ho (velkej látkovej) vždycky chystala předem, normálně používám jen papírový a to není ono

Offline continuity
43447 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 10:53

barbuchamůj chtěl chystat mláděti transparent na uvítanou, nastesti je linej jak veš.

Offline barbucha blogger
36032 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 13:22

continuity 

Škoda. Promarněná příležitost!

Online dzizisketa
9011 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 20:07

Chystám Šárku do hajan a zničehonic jsem si vzpomněla na dnešní sen - pracovala jsem v chemické výzkumné laboratoři a můj kolega byl Aneurin Barnard, při nějakém pokusu mu skoro chytly ty jeho vlasy.

Online notna
9494 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 16:12

Přiznám se, že jsem dle IG blb. Nedávno se v VIP zjevech probíralo tetování. A já tam psala, že na IG na mě vyskočilo nějaké tetování, kde psali, že je to s kovem a nemůžete proto nikdy jít na magnetickou rezonanci, rentgen atd. Tak prosím vás, jsem nepochopila vtip. Včera to na mě vyskočilo znovu, tak jsem si to rozklikla do diskuzí a i ten profil. Že se jako teda dovzdělám. A je to tetování na nějaké principu tečkování a vypadá to jako kovové. A ty instrukce pod obrázkem jsou vtip. Kdo se v diskuzi divil, dověděl se, že je blb, protože nepozná vtip. Já tam teda nic nepsala, ale taky jsem ten vtip nepochopila. Uznávám, že o tetování vím prd, provotně jsem to jen zahlédla s popisem ,který se objevuje při zobrazení a dál to nestudovala.

Ale tak si říkám, že když nepoznám vtip na netu, nejsem už v kategorii těch, kteří nepoznají podvodný mail z banky? Co když jsem fakt blbá?

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 17:18

notna Taky bych to neprokoukla, jestli tě to uklidní.

Online notna
9494 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 17:34

Sweet Potato Trochu jo. Já nemám moc sebevědomí , tak vždycky hledám chybu nejdřív u sebe. 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 22:02

Já mám takový přízemní přiznání. Prázdniny, jsem nemocná a čumím na televizi.

Miluju, jak se v lékařských seriálech chirurgové před operací pět minut myjí jednorázovým kartáčkem, pak si na ty ruce ještě dají sterilní plášť a rukavice a když se náhodou bezděky dotknou vlastní roušky, jdou se komplet převléct. Zároveň ale pak ve stejném dílu operují nějakého zmrzačeného chudáka uprostřed doků pomocí odlamovacího nože, rybářskýho háčku a dýchací cesty uvolní brčkem vraženým do krku, dezinfekce probíhá obvykle pomocí skotský. Všichni přežijou

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 03:02

notna omg tak to bych taky nepochopila.

žluťásek to taky miluju:D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 05:56

žluťásekjá zas miluju, že v jakýkoliv laboratoři stačí dát vzorek do centrifugy a je z toho za 10 min kompletní toxikologická analýza

Offline continuity
43447 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:21

S těmi filmy je to asi normální, muž nemůže koukat na nic, kde je v hlavní roli letadlo a já rostu vždy, když se nějaký hacker někam prolamuje. Takže třeba Skyfall má velký vroubek, ač si jinak myslím, že je to výborný film. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:25

Jojo, velký traumátko z filmu Skála, že VXka nejsou ty zelený kuličky

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:27

continuity ale mě to nedráždí, nevadí mi to. Mě to naopak baví, miluju to. Bondovky taky nejde brát vážně, dostane strašnou nakládačku a pak se zvedne, utře si krvácející obočí, vymění košili a jde na ples někam

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:35

My zrovna nedávno doma vzpomínali na mcgyvera

Online tv
4280 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:48
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:49

tv

Online Blanka
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 10:57

Ja som prízemnejšia - ja si všímam, a vadí mi, ak je vo filme scéna, keď niekto zvonka  vojde do domu , kde je v izbách zažnuté svetlo . 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 11:16

Blanka no to jo-ale co ty scény,kdy někdo přijde domů a chce rozsvítit a ono to nejde...cvaká vypínačem....