Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:54

Chtela jsem pristi tyden s vnukem objet Rozumberk, ale skoro se zacinam bat.

Offline Makara
3666 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:54

Černá kočka to je dost pruser + nulová technika a návyky z běžného  kola

Offline Makara
3666 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:58

Kokoska ale oni jsou  vsichni do 3 km od centra . Aspoň v květnu teda. To jsem se skoro bála, ze když se někde vymelu , tak mi ani nikdo sanitku nezavolá.

Online Karja
44854 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 23:21
Reakce na Pinot Noir:

Karja , jestli je to vlastně potřeba? A jestli by pomalejší tempo nebylo tak nějak příjemnější, víc se kochat, míň spěchat a míň se vystavovat nebezpečí, že se zabiju.

​to s tebou souhlasím v plném rozsahu. A ještě si to napsala tak pěkně, platí to i pro jiné oblasti života;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 08:54

LieselReaguju se zpozdenim, ale o microgreens jsme napsala i jeden článek, absolutně nejlepší je pěstování na vode (žádný odpad). Je tam i video, fakt jednoduchý. Já pestuju každý den už skoro dva roky (k nám do bistra), tak si troufám říct, ze jsem fakt naskillovana, tak kdyby cokoli, tak se ptej

https://www.plastia.eu/clanky-a-aktuality/pestovani-microgreens-na-vode-navod-krok-za-krokem-161

Online stes
9392 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:05

Kokoska čeho...elekrokol ostatnich nebo že máš svoje?

Online stes
9392 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:15

Myslím,že se to tu zbytečně demonizuje. Vzdyt se to da stejne vztáhnout na řidiče.  To ma treba zdravy,ale ne uz tak zdatny cyklista důchodce sedět doma? Ok,ale seberte mu teda i řidičák. Ano,je jich moc,ale to řidičů taky, a jsou mezi nima opravdu jelita a to jinde taky. To je prostě věc, co mi může vadit,ale co už...

Offline Potrefenáhusa
38946 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:21

stes no jde o to, ze na těch kolech hodně přecenujou svoje síly, pusti je to do nebezpecnejsich situaci. My tuhle tahali nemeckyho důchodce s kolem ze stezky kolem Vltavy, sjel až skoro do Vltavy ...

Online stes
9392 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:31

Potrefenáhusa to je samozřejmě pravda a spoustu jiného taky...jen to nejde paušalizovat. Mně vadí sdílená e kola a koloběžky ve městech, tam mám pocit,že bych omladinu kolikrát nejradši srazila

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:38

stes Davu cyklistu Ale byla to trochu nadsazka. I kdyz uz pred par lety to tam bylo docela husty a to jeste zdaleka nebylo tech elektrokol tolik. 

Online stes
9392 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:39

Kokoska no jsou tam,ne že  ne. Ale půjde to.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 09:58

Kokoska mně přišlo, že v takový Třeboni byly davy cyklistů už kdysi, když elektrokola nebyla - v sezoně tedy. Jestli je to tam teď ještě horší, tak to už musí bejt maso..my jezdily s kamarádkou do jč září/říjen - na vejšce než začal semestr prostě, to už tam bylo vcelku volno, krásný vzpomíky na to mám :) 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 10:01

Jinak to bude jako se vším, používaj to lidi rozumný i nerozumný, ohleduplný i bezohledný, teď je to holt u mountfieldu za levno, tak si to pořídí i necyklista, věřím, že si to časem sedne. 

Offline Černá kočka
1779 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 10:03

stes Já jsem celou tu diskuzi pochopila v tom duchu, že elektrokola můžou být dobrý sluha, ale špatný pán, ne že by starší lidi  nebo vůbec kdokoliv měl sedět doma. Elektrokola zažívají v posledních letech boom a je dost vidět, že tam kde se přidala síla zároveň dost často chybí porozumění cyklistů jaké to pro ně samotné, pro jejich okolí a kolikrát i pro přírodu nese rizika.

Offline Candance
5634 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 10:30

Ja treba doufam, ze s rozvojem elektrokol dojde i u nas k vystavbe cyklostezek podel cest ve mestech. Tim padem zacnou lidi vic pouzivat kola a treba ubyde aut. @

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 10:53

Ounz my jsme na Trebonsko jezdivali, ale bydleli jsme dal od mesta. Primo v Treboni jsme byli s kolem asi jen jednou, kdyz jsme se motali prave kolem toho Rozmberka. Tak uvidim, mame plan i na dalsi aktivity, behem dni od pondelka do patku snad neco na kole dame. Taky jak se bude chlapeckovi chtit, v deviti letech uz ma obcas takove predpubertacke chvilky.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 12:46

Kokoska my sme bydlely vždycky na chatě u rybníka poblíž, v Třeboni nikdy, ale končily tam naše cyklovýlety :)  úplně se mi zastesklo, závidim a přeju přijemný pobyt :)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 12:48

Černá kočka já jsem ráda, že zmiňuješ tu přírodu. Kolik lidí si před 15ti lety mohlo fyzicky dovolit vyjet na kole do hor? Já osobně znám dva. Teď ty hory i naší blbou Vysočinu zaplavují lidi, co by dřív bez elektrokola nedali s nadsázkou ani tu Třeboň. Třeba Rychlebské stezky ekola zakázaly úplně a já jim fandím.

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 14:00

Černá kočka monis souhlasím 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 14:58

monis zato u nas z Liberce na Bedrichov slapou tu silenou serpentinu jen ti bez elektrokol . Jako ja je sice obdivuju, ale zaroven i nesnasim. Je tam celkem provoz. Vetsina aut je predjizdi i v zatacce, no des. A kdyz se pridaji jeste silenci na kolobezkach a koleckovych lyzich, tak uz mi kolikrat chybi uz jen alegoricke vozy. A velkou cast cesty je vedle i cyklostezka.