Chtela jsem pristi tyden s vnukem objet Rozumberk, ale skoro se zacinam bat.
Přiznání
Černá kočka to je dost pruser + nulová technika a návyky z běžného kola
Kokoska ale oni jsou vsichni do 3 km od centra
. Aspoň v květnu teda. To jsem se skoro bála, ze když se někde vymelu , tak mi ani nikdo sanitku nezavolá.
Karja , jestli je to vlastně potřeba? A jestli by pomalejší tempo nebylo tak nějak příjemnější, víc se kochat, míň spěchat a míň se vystavovat nebezpečí, že se zabiju.
to s tebou souhlasím v plném rozsahu. A ještě si to napsala tak pěkně, platí to i pro jiné oblasti života;-)
LieselReaguju se zpozdenim, ale o microgreens jsme napsala i jeden článek, absolutně nejlepší je pěstování na vode (žádný odpad). Je tam i video, fakt jednoduchý. Já pestuju každý den už skoro dva roky (k nám do bistra), tak si troufám říct, ze jsem fakt naskillovana, tak kdyby cokoli, tak se ptej ![]()
https://www.plastia.eu/clanky-a-aktuality/pestovani-microgreens-na-vode-navod-krok-za-krokem-161
Kokoska čeho...elekrokol ostatnich nebo že máš svoje?
Myslím,že se to tu zbytečně demonizuje. Vzdyt se to da stejne vztáhnout na řidiče. To ma treba zdravy,ale ne uz tak zdatny cyklista důchodce sedět doma? Ok,ale seberte mu teda i řidičák. Ano,je jich moc,ale to řidičů taky, a jsou mezi nima opravdu jelita a to jinde taky. To je prostě věc, co mi může vadit,ale co už...
stes no jde o to, ze na těch kolech hodně přecenujou svoje síly, pusti je to do nebezpecnejsich situaci. My tuhle tahali nemeckyho důchodce s kolem ze stezky kolem Vltavy, sjel až skoro do Vltavy ...
Potrefenáhusa to je samozřejmě pravda a spoustu jiného taky...jen to nejde paušalizovat. Mně vadí sdílená e kola a koloběžky ve městech, tam mám pocit,že bych omladinu kolikrát nejradši srazila![]()
stes Davu cyklistu
Ale byla to trochu nadsazka. I kdyz uz pred par lety to tam bylo docela husty a to jeste zdaleka nebylo tech elektrokol tolik.
Kokoska no jsou tam,ne že ne. Ale půjde to.
Kokoska mně přišlo, že v takový Třeboni byly davy cyklistů už kdysi, když elektrokola nebyla - v sezoně tedy. Jestli je to tam teď ještě horší, tak to už musí bejt maso..my jezdily s kamarádkou do jč září/říjen - na vejšce než začal semestr prostě, to už tam bylo vcelku volno, krásný vzpomíky na to mám :)
Jinak to bude jako se vším, používaj to lidi rozumný i nerozumný, ohleduplný i bezohledný, teď je to holt u mountfieldu za levno, tak si to pořídí i necyklista, věřím, že si to časem sedne.
stes Já jsem celou tu diskuzi pochopila v tom duchu, že elektrokola můžou být dobrý sluha, ale špatný pán, ne že by starší lidi nebo vůbec kdokoliv měl sedět doma. Elektrokola zažívají v posledních letech boom a je dost vidět, že tam kde se přidala síla zároveň dost často chybí porozumění cyklistů jaké to pro ně samotné, pro jejich okolí a kolikrát i pro přírodu nese rizika.
Ja treba doufam, ze s rozvojem elektrokol dojde i u nas k vystavbe cyklostezek podel cest ve mestech. Tim padem zacnou lidi vic pouzivat kola a treba ubyde aut. @
Ounz my jsme na Trebonsko jezdivali, ale bydleli jsme dal od mesta. Primo v Treboni jsme byli s kolem asi jen jednou, kdyz jsme se motali prave kolem toho Rozmberka. Tak uvidim, mame plan i na dalsi aktivity, behem dni od pondelka do patku snad neco na kole dame. Taky jak se bude chlapeckovi chtit, v deviti letech uz ma obcas takove predpubertacke chvilky.
Kokoska my sme bydlely vždycky na chatě u rybníka poblíž, v Třeboni nikdy, ale končily tam naše cyklovýlety :) úplně se mi zastesklo, závidim a přeju přijemný pobyt :)
Černá kočka já jsem ráda, že zmiňuješ tu přírodu. Kolik lidí si před 15ti lety mohlo fyzicky dovolit vyjet na kole do hor? Já osobně znám dva. Teď ty hory i naší blbou Vysočinu zaplavují lidi, co by dřív bez elektrokola nedali s nadsázkou ani tu Třeboň. Třeba Rychlebské stezky ekola zakázaly úplně a já jim fandím.
Černá kočka monis souhlasím
monis zato u nas z Liberce na Bedrichov slapou tu silenou serpentinu jen ti bez elektrokol
. Jako ja je sice obdivuju, ale zaroven i nesnasim. Je tam celkem provoz. Vetsina aut je predjizdi i v zatacce, no des. A kdyz se pridaji jeste silenci na kolobezkach a koleckovych lyzich, tak uz mi kolikrat chybi uz jen alegoricke vozy. A velkou cast cesty je vedle i cyklostezka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí