brrr Budoucím, jasně, zpětně to nepla!!! ![]()
Přiznání
Garfie Vedeš!![]()
A my mame na balkone vanocni zarovicky!
Samozrejme nesundany od lonska ![]()
Ikea vánoční hvězda zde. Ale přes léto ji nerozsvěcujeme :-D Tak v říjnu sundám, abych ji pak mohla znova nainstalovat na advent

Možná i škrkny by se našly.

Potrefenáhusa Já vim, ale vydržím to málokdy
Vianočné zvyšky? Pche, jasné.

Potrefenáhusa No, já jsem loni nestihla sundat to předloňské, takže předloňské jmelí pořád visí a to loňské mám připravené na balkóně
ale myslím že do Vánoc už vydržíme jak to je :)
sousedi maj furt na oknech vanocni nálepky
Potrefenáhusa Nálepky se nepočítají! Ty mi zakázalo sundat dítě ;)
Vy máte zbytky, ale první novou vánoční ozdobu dítě vyrobilo už před prázdninami
je to typický vánoční pavouk ![]()
Chtěla jsem doložit foto jmelí v obýváku na lustru, který je tam stabilně už nevím jak dlouho a ono tam NENI. ![]()
Vůbec netuším kdo ho sundal a proč.
Máme vánoční světýlka na oknech celoročně ![]()
DruI Jsi myslím vítěz! Stromek jste neschovali?
![]()
Sweet Potato Stromek míváme na rozdíl od jmelí na stole, takže ten závazí a zbavuju se ho tradičně na tři krále ;)
Ale teda když jsme spolubydleli s kamarádkama, tak jsme si první Vánoce pořídily stromek v květináči, po Vánocích jsme ho přestěhovaly na balkon a příští tři roky o něm mluvily jako o našem zombie stromku. No a pak se v domě měnila okna a dělníci nám ho chudáčka vyhodili!
Evaeva no prave, ze hodláme, neb stromek nám dost poporostl a abych vejce sundala, musela bych mu orvat listí, což se mi nechce, takže možná bude i vejce pod sněhem v prosinci ![]()
Evaeva tak snad příště!!
jo a kluci mají na okně taky namalovaný vánoční stromeček, dárky i nějakou tu berlu asi od santy... tvořili sami a taky si to tam nechali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí