Aranel Evaeva Jak je každé těhotenství fakt jiné, tak v tom prvním jsem si dělala kafe ráno v práci, ta vůně mi pomáhala se tam v rámci nevolností nepozvracet, ale nepila jsem ho, chuť byla strašný hnus! Zatímco teď podruhé mi strašně smrdělo až asi do 8. měsíce, manžel si doma udělal kafe a pak musel vyvětrat ![]()
Přiznání
Miluju podzim, akorát by teda nemusela být tak brzo tma. Mám vyryté Jiřiny, které se teda nedaly moc vyrýt, jelikož ty hlízy zmohutněly do mega rozměrů. Uklizený botník a uvitý věnec na dveřích. Mám udělané dvě kytice na hroby a jeden věneček a končím, svařím víno, zapálím si a čau středo!
Kan toto sa mi tak pekne číta ![]()
Ai ako včelička
Myrtila jo, muže jsem posílala do jiné místnosti
V tom posledním těhotenství to bylo nejhorší. Ale líbí se mi, že si vařila kafe, ale nemohla ho pít. Musela si být v práci oblíbená, když si jim dobrovolně dělala kafe![]()
Dnes jsem nechala za stěračem hovadsky zaparkovaného obrovského BMW papírek s ostrou výtkou - Příště prosím parkujte ohleduplněji, díky.
Janulik03 Jé Díky, ale teď je na zahradě tolik práce, že nevím co dřív. Ale baví mě to, to zas jo.
dzizisketa to neni do priznani, napsala jsi to jeste hodne dobre.
u nas hodne auta stoji v cyklistickych pruzich, ridic vetsinou sedi uvnitr. zacala jsem je demonstrativne fotit, uz jsem kvuli tomu mela dva konflikty (oni samozrejme vedi, ze to je prestupek, a to foceni se jim nelibi, i kdyz ja jsem moc lina na to to hnat vejs), a cekam, kdy natvrdo dostanu do dr*ky, ale holt kdyz se stane, tak se stane.
Mam hrozný strach. Muža práve prevážajú na kardio do BA , niečo so srdcom. Nic nevieme , len že je to vážne. Držte mu palce. Ste ako moja rodina......
Janulik03 Neplaš, všechno dobře dopadne. Určitě ![]()
Janulik03 Dobře to dopadne! ![]()
Janulik03 Držíme, všichni. Podobnou zprávu jsme dostali letos na jaře, strýc uplně ze 100 na 0 padl do bezvědomí, něco se srdcem, po třech dnech jak z hororu, kdy nebyl při vědomí se ukázalo, že je to banální záležitost, bez následků, takže věřím ve všelicos, že se může v dobré obrátit. Hodně držím, at je to i váš případ![]()
Janulik03 Držíme všechny palce ![]()
Držím palce, myslím na vás.
Janulik03 Držím! ![]()
Janulik03 samozřejmě držím palce, držte se celá rodina .![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí