Archivářka Já si vždycky říkám, že v tyhle debilní dny se člověk nemá do ničeho nutit...Blbý je, když je to obden, to se pak nedá použít:-D
Přiznání
Uplnek, jak bych to jenom...pul noci jsem nespala, neb starsi vrzala zuby, rano jsem zjistila ze procurala postel, coz znamena sundat i dvojobal matrace, s celou tou hroudou se nejak dostat do patra a modlit se, at to do vecera uschne, a pak jeste pri oblekani sundala ze stolku velkou lahev jablecneho octa, ta se roztristila po cele kuchyni, vsude ocet, vcetne aktovky, no rano jako koralek. At uz je ta rekonstrukce za nami, fakt. A pohreb je ve ctvrtek odpo, a nemam hlidani.
letfenixa to je podezřelý...nečetla nějakou motivační knížku nebo něco na ten způsob? Nebo rozhovor v rádiu, jak a proč chválit i dospělé děti :-)?
rasaNori To vrzání jsem už úplně vytěsnila, to bylo fakt strašný i z vysílačky. :D
Ten spln ráno bol úžasný!
letfenixa to je podezřelý...nečetla nějakou motivační knížku nebo něco na ten způsob? Nebo rozhovor v rádiu, jak a proč chválit i dospělé děti :-)?
Smutný je, když je někomu podezřelý, že máma se ozve a je hodná a nekritizuje. ![]()
Někteří lidé (i ženy) na sobě stále pracují a někdy to zraje a pak stačí málo (vzpomínka, chvilkový zážitek) a jiné chování je na světěl
Samantha tak podezřelý samozřejmě v uvozovkách.
a proč v uvozovkách? co by měly uvozovat, když dále pokračuješ : ...nečetla někde motivační knížku nebo něco na ten způsob...
a co a na jaký způsob?
Samanthaprosím tě, neunavuj sebe ani mě.
Samanthaprosím tě, neunavuj sebe ani mě.
Dobrej argument. To sis přečetla v nějaký motivační knížce?
Samantha no, už tvrdí, že nevie, že mi niečo také povedala, dnes tu boli aj s otcom na obed, nepochvalila nič, je to v poriadku, všetko pri starom.
letfenixa Ach jo. No, dámy, nemáte to s (náma) matkama jednoduchý.
Ale to tak je, co svět světem stojí. A navíc - mění se to s časem.
Dneska jsem se od lektora dozvěděla, že vrátit v restauraci Frappe, když si člověk objednal Latte je v podstatě drzost. ![]()
Byl takový trošku autoritativní a s pevnými názory, i vzhledem k tomu, že to byl mladej chlap, ale i tohle mi celkem vyrazilo dech.
continuity Od lektora čeho? Lekce v restauraci??
Isca Sweet Potato no radši jsem se neptala, za co považuje třeba požadavek na vyšší plat ![]()
continuity to byl nejakej ten soft skills guru, ne? diky bohu ze na me pozici firemni carodejnice tyhle kurzy nepotrebuju ![]()
continuity vratila bych bez rozpaku. Drzost je spis prinest hostovi neco jineho, nez si objednal.
Dneska jsem se od lektora dozvěděla, že vrátit v restauraci Frappe, když si člověk objednal Latte je v podstatě drzost.
Byl takový trošku autoritativní a s pevnými názory, i vzhledem k tomu, že to byl mladej chlap, ale i tohle mi celkem vyrazilo dech.
jestlipak tyhle lidi vůbec dokážou domyslet ta svá tvrzení do důsledku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí