Janulik03 objímám na dálku
Přiznání
Janulik03 Budeme pak držet hromadně palce na operaci ![]()
Janulik03 moc držím palce!![]()
Janulik03 dočítám a uf ![]()
![]()
držím palce, ať se to dobře vyřeší a bude v pořádku
Janulik03 dočítám opožděné a opravdu moc vám držím palce a přeju ať to muž dobře zvládne!
Janulik03
... nestíhám, manžel taky není v kondici (vnučka 3r. ho na příjmovém před operací zůlíbala a řekla: dědo, pamatuj na moje pusinky a přijď domů. Děda je doma. I Tobě to moc přeju.)
Janulik03 myslím na vás a držím palce ![]()
Janulik03 Také dočítám zpětně a držím všechny palce co mám aby operace i následná rekonvalescence dopadla nad očekávání dobře a brzy jste zase byli doma spolu.
Garfie No však jsem to tak udělala ![]()
Donesla jsem si před časem domů žaludy a dala na stůl na podnos se svíčkou slaměnkama a minidýní. U snídaně jsem si všimla, že nesnídám sama, čuměl na mě brouk. Takže přírodnina letěla...do přírody. :D

Janulik03 i já dočítám se zpožděním (pomáháme stěhovat kamarádku, long bad story), nestíhám nic. Držím palce tvému muži a tobě též. Ať je brzo v pořádku, operace určitě pomůže a bude zas dobře.
Garfie To mě vždycky zarazí, když se to někde objeví z úst lékaře.
Ještě bych nějak pochopila, že má přestávat postupně, ale tohle je fakt špatně.
Janulik03 Drzim palce z Iowy ![]()
Garfie To mě vždycky zarazí, když se to někde objeví z úst lékaře.
Ještě bych nějak pochopila, že má přestávat postupně, ale tohle je fakt špatně.
No ale je to pravda. Osobně jsem zažila dvě kuřačky, co po rázném seknutí s kouřením skončily na ARO - kde jim pak bylo řečeno, že to mají z toho ![]()
barbucha To ale mluvíme o něčem jiném. Stres z odvykání není horší než dítě v děloze vystavovat celý těhotenství nikotinu, to se na mě nezlob. Samozřejmě že je lepší to vzít postupně, ne z krabičky na nulu ze dne na den, ale říkat těhotný, že kvůli tomu nesmí přestat kouřit je fakt úplně mimo.
nebyli jsme u toho nikdo.
Umím si představit, že lékař vyhodnotil, že přestat úplně není v silách té paní a než lpět na nedosažitelném ideálu a ještě ji k tomu všemu stresovat, volil kompromis, v té situaci nejlepší možný.
continuity mno ja ve 40 kourila 40 denne a prestala proste jednoho dne rano. a nestalo se vubec nic ani me to nestresovalo
(predtim ve dvou tehotenstvich jsem taky prestavala postupne, ale prestala)
viktorka_od splavu já myslím, že to většině přijde automatické. Vždyť to je jedna z nejhorších věcí, co tomu dítěti dělat. Pak se tady řeší tři kafe a plesnivý sýr. Moje kolegyně přestala ze dne na den, když otěhotněla, nějak to spojila s tím, že jí nebylo dobře a změnili se jí chutě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí