continuity no vzdyt!
Přiznání
continuity no, tak naši školníci bez rečí nie, ale tento aktuálny je šikovný veľmi.
letfenixa Jsi drsná teda!
letfenixa ovšem to je nabídka! Teda pokud by tě netrestal.za nepřezouvání ![]()
tak matka, co si to kouření nedovede odříct, tak kouři i pak a dítě si to pěkně dýchá dál....
dýchá, ale nikotin už z toho nemá. A ta závislost je na něm.
Anema jo, to je pravda. Jen mají zřejmě ty matky kuřačky zdraví dítěte u zadku. Ty, co znám já, kouřily těhotné a kouří nadále doma, dítě nedítě. Syn má teď takového kamaráda. Když je u nich 20 minut, smrdí jak popelník. Kamarád má desetiměsíčního bratra. ![]()
Tabea je to hrozný. Zrovna včera jsem viděla u hřiště otce, který kouřil přímo do kočárku spícímu batoleti
.
Anema to je klasika. Lidi co kourej miminum do kocarku potkavam denne![]()
Tabea já se teda přiznám, že bych dítě do takové domácnosti nepouštěla a kamarád by chodil na návštěvy k nám. Lidi, co kouří dětem do obličeje, mám ve speciální kategorii a svoje dítě bych s nimi o samotě nenechala![]()
Mha no jo, už sme v Žiline.
monis jo, kamarád je pořád u nás, včetně nocování. Reciprocita nabízena není, což jsem v tomhle případě ráda, protože nevím, jak bych to řešila. Asi odmítnutím s tím, že syn má astma a nechci, aby byl v zakouřeném prostředí. Nedávno s námi byl v Deutsches Museum, jel v teplákách. Prý žádný kalhoty nemá, že jsou drahý. Tak hlavně že jsou v rozpočtu prachy na cigára. ![]()
(Jo, přiznávám, že jsem proti rodičům zaujatá. Kluk byl v muzeu prvně s námi, nikdy u zubaře, o víkendu hraje se strýcem Fortnite. Je mu 9, hra je doporučena od 12 let.)
Tabea to je takový smutný výhled ze svojí sociální bubliny, že?
monis jo, je to blbý. Pere se ve mě to, mít na krku k vlastním dětem ještě dalšího, a zároveň tomu kamarádovi dopřát něco, co doma nemá.
Známí jsou učitelé, ti už mi teda obzory taky rozšířili. Naše školka byla taková "chráněná dílna".![]()
Tabea to je hrozne hezke, co delas. Moc se mi libi, jak tu obcas zminujes, ze u vas nekdo spi nebo beres neci deti nekam. Nase deti to miluji (kdyz u nas nekdo je nebo kdyz jsou zvane), myslim, ze to prispiva k hezkemu detstvi. A ten kluk ma aspon sanci vykouknout z bubliny svych rodicu.
Muj tata dodnes vzpomina na rodice nejake sve kamaradky-spoluzacky. Casto k nim jako dite chodival a oni ho nechavali i brat kondice s jejich dcerou, naucil se diky tomu nemecky. Pry se nejak takhle dostal i na gympl, jeho rodice by to asi vubec nenapadlo,ze by se mel nekam hlasit. On mel teda milujici rodice, ale chude a hodne nepodnetne prostredi (babicka dokonce negramotna!). Tak ten kluk treba diky vam zjisti, ze se da zit i jinak.
Gatita to je hezký příběh
Evaeva jo jo, taky mi to prijde hezke. Oni mu asi v podstate pomohli prehodit vyhybku. Jak jsem psala, otec nebyl nijak zanedbavane dite, jeho maminka/moje babicka byla strasne hodna a on vymodlene dite, ale kdo vi, jak by se ta zivotni cesta vyvijela. Takhle uplne vybocil z te linie.
Gatita já jsem takovej podstrojovací typ, takže si čechrám ego nad tím, jak se cizí děti vrhají nadšeně na všechno, co uvařím a upeču, zatímco ty domácí buď mrmlají nebo mlčí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí