Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online tv
4275 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:28

Je to úplná kravina prostě, ale stejně mi to v hlavě šrotuje. Moje noční můra, vlastní bydlení. Úplně jsem to v podstatě vzdala, co se týče bytu.  Dnes mi psala má blízká kamarádka, jestli neprihazuju na byt v insolvenci. Nakonec to vyhráli, za úplne libovou cenu. Tluču se do hlavy, já to v nabídce ani neviděla.zaroven vím, že i kdybych se te aukce zúčastnila, tak je neprehodim, mají vetsi možnosti než já. 

Zítra mám domluvenou prohlídku jiného bytu v insolvenci, tak to asi zkusím, pokud to nebude upla bída. Ale zase nevím, kam až jít, není to aukce, je to "kdo dá nejvíce, ten má." 

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:43

tv

Nebojíš se, že získáš s bytem i původního majitele? 

Online tv
4275 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:58

Mha nebojím, věřím, že je to právně ošetřeno.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 19:43

tv dej tolik, kolik ti bude připadat adekvátní. Buď to vyjde nebo ne. Ten byt, co získala kamarádka, je obdobný? Od toho by ses mohla odpíchnout.

Online tv
4275 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 20:30

Evaeva je obdobný, stejná lokalita, stejná velikost. Tam online přihazovali, tady dáš v obálce nabídku. Na fotkách vypadal docela dobře, v popisu píší, že vyžaduje totální rekonstrukci. Chytřejší budu, až to uvidím, samozřejmě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 20:34

tv ale orientační představu si podle toho kamarádčina udělat můžeš. Samozřejmě může přijít někdo, kdo dá nějakou nesmyslnou sumu. Držím palce, ať je to, to co chceš a ať to vyjde 

Online tv
4275 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 20:37

Evaevadekuju, uvidím po prohlídce.

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 09:43

tv Držím palce, kamarád získal takhle za dobrou cenu byt v Praze. Myslím, že na menších městech, to není tak rozšířené a mohlo by se to podařit...

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:37

nechala jsem zas nějaký věci vyhnít...ale znáte to, takový to, kdy je to nepříjemný, tak se vám do toho nechce, ale zároven si zcela uvědomujete to, že to vyhnívá a že čím víc, to bude vyhnívat tím to bude nepříjemnější a nepříjemnější?! Ale stejně i přes toto vědomí do toho nejdete....Ale zároveň nemáte na to, nechat to být zcela! Takže to jsem přesně já:-D

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:54
Offline notna
9487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 10:56

Karja Znám. Přeji ti, aby to vyhnilo tak nějak úplně a doztracena. Občas se to podaří. Bohužel někdy to vyhnije na velkou hromadu sr.ček. Tak ať tomu u tebe tak není

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:15
Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:24

notna No a já na to právě nemám abych se na to vykašlala uplně, takže do toho stejně po x týdnech rýpnu, ale kdybych to udělala mnohem dřív, rozhodně by to nebylo tak nepříjemný:-D. A všechno to přesně vim a stejně se nepoučim:D

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:29

Tak je to definitivní. Od prosince končím ve stávajícím zaměstnání. Už bylo načase, poslední měsíce to bylo jenom trápení pro obě strany myslím. A hrozně se mi ulevilo. Teď budu mít doufám dva měsíce volno a pak nová práce!

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:31

Mulen gratuluju k rozhodnutí !

Offline Karja
44838 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:32

Mulen Gratuluju ke změně;-)

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:36

Karja Díky, je to příjemný vědět, že nejsem občas sama idiot Nedělám to často, ale občas se mi to stane. A jak píšeš, opakovaně. A pak se do tohu pustím a ono to ani tak moc nebolí to vyřešit. Pak si říkám, proč jsem to jen odkládala?

Ale taky už se mi stalo, že prostě někdy je dobrý to nechat být a ono to fakt vyhnije tím dobrým směrem. Já jsem velký řešič a opravdu není potřeba řešit všechno. Stačí to nechat být. Nekdy.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:38

Mulen Super!  A že ti spadl kamen ze srdce? Já jsem se před dvěma rokama taky těžce rozhoupávala, ještě s výpovědí jsem chodila sem tam po chodbě, ale ten pocit úlevy potom, ten byl skvělý! Akorát z plánovaných dvou měsíců prázdnin byl jen jeden, bo mě v nové praci umluvili k dřívějšímu nástupu...

A novou práci už máš domluvenou?

Online Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:38

Mulen gratuluju! Odpočiň si a v nové práci ať se daří!

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 13:21

Děkuju :)

Kámen mi spadl ohromnej. Vlastně jsem měla odejít až v lednu, ale se šéfem jsme se domluvili už na prosinec (Asi jsem poslední dobou fakt mizerný pracovník). Strašně se těším, až nebudu muset dělat to co teď dělám, už nikdy nechci projektovat. Nic! 

Od února bych měla nastoupit v té stavební laboratoři a tam se fakt těším...