Janulik03 To ještě existuje? To bývalo boží! Jak jen se to... guilty pleasure!
Přiznání
Sweet Potato no veru že ano. Muž to pozeral so mnou, ešte stále ma padnutu sánku ![]()
Já nadále ujíždím na Zrádcích, je to čím dál lepší. A nejlepší na tom je, že koukáme s mladší dcerou. Ta teda na rozdíl ode mne nesjíždí všechny recapy a rozhovory. A vybojovala jsem nám lístky do kina na finále tuhle neděli, juchuuu! ![]()
Sweet Potato to pozerá muž, je to asi československé? Vždy mi hlási ako to pokračuje
Sweet Potato Zradci me ze zacatku nijak nenadchli, jak tam bylo hodne lidi, bylo to takove neprehledne. Pak jsem se chytla drapkem a uz jsem zkoukla i vsechny recapy a par rozhovoru taky. Ty recapy jsou snad jeste lepsi nez epizody. A normalne jsem zacala fandit Nicole, i kdyz mi ze zacatku sla na nervy. Pekne si je maze na chleba!
Janulik03 v Cechach je to Popelka, dobrej bizar. Ale nesleduju to, videla jsem jen nahodne par dilu, uzje to dost davno.
Sweet Potato ja taky, i kdyz se uz leccos prosaklo, bude to jiste pecka. Zvlast v tom kine. Ta jeho inkvizitorska figura si to zaslouzi.
Kokoska já jí fandím už dlouho. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Na ty recapy a podobně bohužel nemám čas, ale třeba se k tomu ještě dostanu.
A kdybyste chtěli, tak na cool běží britská verze.
Kokoska To co předváděl po reakcích na odvysílání těch jeho "inkvizitorských" dílů, bylo dost na ránu. Z Discordu, kde se diskutuje, uraženě zmizel.
Sweet Potatočo je to recap?
Sweet Potato Z tech rozhovoru jsem videla vetsinou jen kousky, uplne me ale rozsekala Marie. Vtipna, uplne jina nez jak se prezentovala ve Zradcich.
A z tech zakulisnich momentu z lisciho doupete me rozesmala historka, kdy policie zastavila auto prevazejici vydiraneho na hrad, za volantem chlap v masce a vzadu zmateny chudak ![]()
dorota Rekapitulace jednotlivých dílů, kterou dělá na YT Vojta Kotek s režisérem Markusem Krugem.
Kokoska Jo, fakt nechápu, že na ně nenastoupila zásahovka. ![]()
Já vůbec netuším o čem je na téhle stránce řeč ![]()
Raduza Reality show Zrádci.
Tohle. Prý vtip. Pak to smazal. 
Sweet PotatoZrádce žeru, hradního pána nejvíc, Nicole držím palce už dlouho a recapy a rozhovory jsou snad lepší než samotný pořad. ![]()
V rozhovorech mě nejvíc překvapil ten Honza, co vlastní bary, úplně jsem na něj změnila názor.
Pinot Noir Jo, to jsem poslouchala včera, když jsem se vztekala nad tou hvězdičkou. Má pravdu, nehrál na kamery. Ony jsou ty díly strašně krátké.
Takže rekapy jsou lepší!
Sweet Potato mně připadal nesympatický, věčně něčím sjetý a dost mimo v těch teoriích, ale když pak vysvětloval, že ty teorie vždycky předložil a pozoroval, co bude, dávalo to smysl. Plus to, že do TV se dostal vždycky jen útržek. U toho rozhovoru jsem pochopila, že opravdu hrál a taky proč Nicole několikrát říkala, že je to velmi chytrý hráč - z pořadu samotného to moc nevyplývalo (aspoň teda pro mě).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí