Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 11:39

Odpoledne máme vyrážet na chatu nad Tanvald

Online dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 11:40

Makara 

Pracovat do výše svého platu je zcela zdravý přístup k zaměstnání

Online Janulik03
20358 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 11:41

33lejaby tak je blbé, myslím že by som to nedala a pozerala kam ďalej. Držím ti palce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 12:09
Offline Jos
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 12:17

dzizisketa no snezi opravdu hodne. Silnice na Tanvald je myslim uzavrena. Zkontrolujte si to. Snad se to pres den uklidni, ale i D10 je spatne sjizdna (smer od Prahy je na tom asi lepe). Ale doprava kolabuje v celem kraji. 
v tech vyssich polohach takto, nastesti nikam nemusim a moje dvojkolka by stejne ani nevyjela. Pluh tu projel naposledy nekdy rano. 

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 12:48

Jos Muž se dneska vracel ze Špindlu a cesta do HK mu trvala o hodinu déle než normálně. Je to prý veselé na cestě...

Offline Raduza
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 13:04
Reakce na dzizisketa:

Makara 

Pracovat do výše svého platu je zcela zdravý přístup k zaměstnání

​Přesně.

Tuhle větu by měl obsahovat Zákoník práce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 13:33

Jos ale takhle zpoza oknaTady celý den akorát prší

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 22:24

33lejaby tak to bych asi neskousla. To je fakt naprd.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 21:58

Uvedomujem si čím ďalej tým častejšie, že keď pozerám tie internety, veľmi sa mi páčia interiéry so všelijakými kobercami, dečkami, tapacirovanymi kreslami a pod, vyzerá to vždy tak útulne. A zároveň druhý hlas v hlave hovorí, preboha len to nie, lebo prach takže nikdy nebudem bývať v tom, čo sa mi páči viac

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 08:10

letfenixa mne to bez nejmenších deti, co porad neco bryndaj a bez domácích zvířat přijde uplne v pohode 

Online Blanka
příspěvků moje polička 09. prosince 2024 09:26

letfenixa - kedysi v dávnoveku som, ešte ako teenagerka, videla v Dikobraze kreslený vtip : dva obrázky identickej obývačky, ale jedna bola zaplnená dekoračnými predmetmi, dečkami, vázičkami, soškami a pod, a v druhej bolo to isté zariadenie, ale inak nič, žiadne  ozdobné serepetičky .A k tomu druhému obrázku bol popis : Osvobozená domácnost  .  Nie  celkom striktne, ale dosť sa tým riadim .

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 10:24

Blanka tak na to se ale neptala 

Online continuity
43393 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 10:32

letfenixa no, mně se to taky líbí víc, ale já v takovém bytě vyrostla a ten level úklidu je fakt někde jinde. Chvíli jsem to provozovala bez dětí, sice bez decek, ale včetně záclon, závěsů a vlněných tepichu. myslím, že uz navěky zůstanu jen u obrázků. 

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 10:40

continuity Jsem zrovna včera uklízela u našich, zrychlenou metodou, jen luxování a prach a praní záclon, okna počkají do jara, ale když jsem doutírala a dovracela  na místo třicáté památní historické sklo nebo keramiku,  podotla jsem, že si sice vážím odkazu předků, ale že je to z doby, kdy na domácnosti, které na to měly, měly taky na nějakou tu Máry na oprašování na každodenní oprašovaní. A tu nemluvím o vnitřku vitrín, to jsem  se rozhodla, že Rosenthal opláchneme před použitím. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 10:48

Isca Nejhorší na tom je, že když to podědíš, tak se toho stejně nezbavíš, já mám ty serepatičky z vitrín v krabicích na půdě, se mi to nelíbí a nemám to kam dát. A vetešnictví to taky nechce.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 11:37

Nám s bratom v detstve potvrdili alergiu na roztoce, tak tá klasická domácnosť s kobercami, zaclonami, zavesmi, atď, sa musela zmeniť. Plus presne Isca , tieto dedičné kraviny!

Ja som si teda teraz vymenila obyčajne sklo za krištáľ, roky opatrovany v krabiciach a normálne ho používame, ale je za dvierkami v kuch.linke.

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 11:57

I s ditetem mame na podlahach kusove koberce, mame calouneny nabytek, polstare, deku na prikryvani na gauci, zaclony a zavesy a uklid je uplne v pohode. Jedina podminka je, ze to vsechno musi byt pratelne. Treba nas gauc ma prany potah minimalne jednou za mesic, pri odplenkovavani to bylo i dvakrat tydne. Nemame ale krom pokojovek a lamp, kterymi opravdu svitime, zadne dekorace, sosky, svicky, vitrinky a tak.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 11:59

continuity mne zaclony a zavesy prijdou uplne normalni vybaveni bytu, vlnenej koberec teda taky

S těma ostatnima vitrinama s harampádím k oprašováni souhlasim, ale o tom letfenixa nic nepsala, jen o textilu (alergii na roztoče neposoudim)

Online Blanka
příspěvků moje polička 09. prosince 2024 12:03

Potrefenáhusa -  nie ? A ja som si myslela , že je reč o tom, ako všetky tie „ skrášlujúce “ veci v domácnosti znesnadňujú upratovanie .