Odpoledne máme vyrážet na chatu nad Tanvald ![]()
Přiznání
Pracovat do výše svého platu je zcela zdravý přístup k zaměstnání ![]()
33lejaby tak je blbé, myslím že by som to nedala a pozerala kam ďalej. Držím ti palce
dzizisketa no snezi opravdu hodne. Silnice na Tanvald je myslim uzavrena. Zkontrolujte si to. Snad se to pres den uklidni, ale i D10 je spatne sjizdna (smer od Prahy je na tom asi lepe). Ale doprava kolabuje v celem kraji.
v tech vyssich polohach takto, nastesti nikam nemusim a moje dvojkolka by stejne ani nevyjela. Pluh tu projel naposledy nekdy rano. 
Jos Muž se dneska vracel ze Špindlu a cesta do HK mu trvala o hodinu déle než normálně. Je to prý veselé na cestě...
Makara
Pracovat do výše svého platu je zcela zdravý přístup k zaměstnání
Přesně. ![]()
Tuhle větu by měl obsahovat Zákoník práce.
Jos ale takhle zpoza okna
Tady celý den akorát prší ![]()
33lejaby tak to bych asi neskousla. To je fakt naprd.
Uvedomujem si čím ďalej tým častejšie, že keď pozerám tie internety, veľmi sa mi páčia interiéry so všelijakými kobercami, dečkami, tapacirovanymi kreslami a pod, vyzerá to vždy tak útulne. A zároveň druhý hlas v hlave hovorí, preboha len to nie, lebo prach
takže nikdy nebudem bývať v tom, čo sa mi páči viac ![]()
letfenixa mne to bez nejmenších deti, co porad neco bryndaj a bez domácích zvířat přijde uplne v pohode
letfenixa - kedysi v dávnoveku som, ešte ako teenagerka, videla v Dikobraze kreslený vtip : dva obrázky identickej obývačky, ale jedna bola zaplnená dekoračnými predmetmi, dečkami, vázičkami, soškami a pod, a v druhej bolo to isté zariadenie, ale inak nič, žiadne ozdobné serepetičky .A k tomu druhému obrázku bol popis : Osvobozená domácnost . Nie celkom striktne, ale dosť sa tým riadim . ![]()
Blanka tak na to se ale neptala
letfenixa no, mně se to taky líbí víc, ale já v takovém bytě vyrostla a ten level úklidu je fakt někde jinde. Chvíli jsem to provozovala bez dětí, sice bez decek, ale včetně záclon, závěsů a vlněných tepichu. myslím, že uz navěky zůstanu jen u obrázků.
continuity Jsem zrovna včera uklízela u našich, zrychlenou metodou, jen luxování a prach a praní záclon, okna počkají do jara, ale když jsem doutírala a dovracela na místo třicáté památní historické sklo nebo keramiku, podotla jsem, že si sice vážím odkazu předků, ale že je to z doby, kdy na domácnosti, které na to měly, měly taky na nějakou tu Máry na oprašování na každodenní oprašovaní. A tu nemluvím o vnitřku vitrín, to jsem se rozhodla, že Rosenthal opláchneme před použitím.
Isca Nejhorší na tom je, že když to podědíš, tak se toho stejně nezbavíš, já mám ty serepatičky z vitrín v krabicích na půdě, se mi to nelíbí a nemám to kam dát. A vetešnictví to taky nechce.
Nám s bratom v detstve potvrdili alergiu na roztoce, tak tá klasická domácnosť s kobercami, zaclonami, zavesmi, atď, sa musela zmeniť. Plus presne Isca , tieto dedičné kraviny!
Ja som si teda teraz vymenila obyčajne sklo za krištáľ, roky opatrovany v krabiciach a normálne ho používame, ale je za dvierkami v kuch.linke.
I s ditetem mame na podlahach kusove koberce, mame calouneny nabytek, polstare, deku na prikryvani na gauci, zaclony a zavesy a uklid je uplne v pohode. Jedina podminka je, ze to vsechno musi byt pratelne. Treba nas gauc ma prany potah minimalne jednou za mesic, pri odplenkovavani to bylo i dvakrat tydne. Nemame ale krom pokojovek a lamp, kterymi opravdu svitime, zadne dekorace, sosky, svicky, vitrinky a tak.
continuity mne zaclony a zavesy prijdou uplne normalni vybaveni bytu, vlnenej koberec teda taky
S těma ostatnima vitrinama s harampádím k oprašováni souhlasim, ale o tom letfenixa nic nepsala, jen o textilu (alergii na roztoče neposoudim)
Potrefenáhusa - nie ? A ja som si myslela , že je reč o tom, ako všetky tie „ skrášlujúce “ veci v domácnosti znesnadňujú upratovanie . ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí