Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 09:38

Pinot Noir Ono z těch krátkých sestřihů většina hráčů vypadá, že do hry moc nezasáhla. 
Honzovi chybělo málo, přála bych mu, aby ještě vydržel. Ale zase Nicole je dobře, že nevypadla.

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:21

Sweet Potato Pinot Noir nojo, když ze z 1700 nebo kolika natočených hodin má vystříhat 12 cca hodinových dílů, vždycky něco unikne. Proto je skvělé Liščí doupě a rozhovory, tam se člověku některé věci ujasní a pak to dává lepší smysl. Kotek i Krug jsou fakt šikovní a hodně vtipní, moc mě to bavilo.

Jsem zvědavá na finále!

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:26

Kokoska Jsou skvělí. 
Neděle se nemůžu dočkat. Ale teda co potom? To bude těžký absťák.

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:56

Sweet Potato to jo A u nas na to nikdo nekouka, ani si nemam s kym popovidat!

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:03

Kokoska Já to tu propaguju už od začátku, všechny jste se styděly to přiznat!

Online Pinot Noir
29985 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:06

Sweet Potato já se přiznávám na IG pravidelně. Ale diskuzím se až na tuto výjimku pečlivě vyhýbám, nechci se náhodou dostat k nějakým prosáknutým informacím.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:19

Pořádmi ty zrádci pro náročnějšího diváka (neviděla jsem teda)

Já mám dloufodobě po opuštění v práce v hlavě tak přetíženo, že zvládám akorát bačalora. Strašná sra*ka, to už se nedá sledovat ani ironicky   . Slovácí měli tu růžu teda lepší. 

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:32

Sweet Potato me to ze zacatku moc nebavilo, jak uz jsem psala.

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:47

Pinot Noir Já si většinou poslechla rekap k dalšímu dílu ještě před nedělí. Vlastně mne víc bavila ta omáčka kolem, než napětí, kdo dnes vypadne. Jen jsem pak musela před dverou tajit, že to vím předem.
Ale úplný konec bych nechtěla, aby někdo proflákl. Na Discordu to myslím nehrozí (tam je fajn, že se zapojují i tvůrci a účinkující), do jiných diskuzí taky nevhodím.

Online Pinot Noir
29985 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:54

Sweet Potato já právě radši nikam. Baví mě i ty díly, kdybych věděla předem, co bude, tak by mě to asi tak nevtáhlo. Ale taky mě nejvíc baví ty recapy a super jsou ty informace ze zákulisí, z příprav, z natáčení, to úplně hltám. Klidně by o tom mohli povídat po každém dílu několik hodin.

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:54

Pinot Noir Doufám, že nás po finále budou ještě chvíli zásobovat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:56

Lama_z_Lana ten Bachelor, to se nedá. Love island byl sice taky dost jednoduchý, ale aspoň to nebyl takový slepičinecAle jinak ti rozumím, já právě nestíhám ty recapy apod, protože večer už většinou prostě nemám mentální sílu na nic.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:58

Pinot Noir já jsem se tomu párkrát nevyhnula a musím říct, že na můj zážitek to vliv moc nemělo. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 15:16

Varujem - toto bude asi  trochu dlhšie /.
Kde začať, a kam s tým ísť - rozhodne je to sťažnosť, ale patrilo by to aj do vlákna radostného, a asi aj do vzťahového - no predovšetkým je to priznanie.
Taký pekný deň ma včera čakal, žiadny stres, dopoludnia prechádzka v lese a o 16.hod. stretnutie s kamarátkami v B. Bystrici. Išla som trochu skôr, že sa mrknem do obchodov. Rýchlik prišiel na čas, bol čistý a v kupé sme sedeli iba dvaja. Preukázala som sa sprievodcovi, vrátila som peňaženku do tašky a vytiahla som si sudoku. Na stanici v Bystrici som odchádzala z kupé posledná, a stačila som ešte v zrkadle skontrolovať, ako vyzerám. V prvom obchode, 15 minút od stanice, som ale zistila, že nemám peňaženku. Nepýtajte sa, koľkokrát som tašku prehľadala - zbytočne. Vrátila som sa teda na stanicu ohlásiť, čo sa mi stalo, a len postupne som si uvedomovala, že nejde iba o tú peňaženku / tých +- 60€ čo tam bolo, pre niekoho nie je veľký peniaz, ale pre mňa áno, ale čert to ber/,lenže - karta, občiansky a zdravotný preukaz - to nemôžem nechať len tak! Teraz už to vidím inými očami, už by som reagovala racionálnejšie, ale včera som spanikárila. Iba postupne mi dochádzalo, že najskôr asi polícia, / tam so mnou nerobili nič, vraj počkajte, možno sa vám vráti /, a hlavne sporiteľňa! V prvej, ktorú som mala na ceste, mi slečna povedala, že ona to robiť nemôže, a dala mi tlf. číslo. Bola som tak rozrušená, ale bála som sa priznať, že to asi nedokážem, vyšla som von a vtom som si uvedomila, že som na tej stanici mala povedať aj moje tlf. číslo, pre prípad, že by snáď… Takže zrýchlená turistika mestom tam a späť, a počas toho mi to v hlave šrotovalo - ako sa dostanem domov - ísť za kamarátkami a vypýtať si peniaze, alebo zavolať manželovi? Uvedomovala som si, že reagujem zbytočne emočne, že dokonca nehovorím poriadne súvisle a zneisťovalo ma aj to, že už je tma, ale nemohla som si pomôcť. V druhej sporiteľni mi síce slečna povedala to isté, ale jednak mi ponúkla vodu a druhak už som sa asi trochu spamätávala, proste zvládla som si ten účet zablokovať sama. Heuréka! Hneď mi bolo lepšie. Medzitým pre mňa prišiel manžel, a prekvapil ma tým, ako mi nič nevyčítal. Možno by bolo lepšie, kedy by to urobil, a ja by som sa mohla brániť, ale takto som si to plne vyčítala sama. Keď si spomeniem, ako som sa pozrela na seba do zrkadla, ale späť na sedadlo som sa nepozrela!/ evidentne som si peňaženku nedala do tašky, ale mimo tašku! / Blbec, blbec, blbec! Večer som nemohla zaspať, stále som tú situáciu zbytočne rozoberala, aj keď mi bolo jasné, že tým nič nezmením. Dnes sme mali dohovorené stretnutie s inými kamarátmi, a práve, keď sme sa pred kaviarňou vítali, mi zazvonil telefón. Tak som si to priala, ale tak som neverila, že by sa to mohlo stať, veď ten rýchlik išiel až do Košíc, koľko ľudí sa v tom mojom kupé vystriedalo - ale áno, Dobrý človek ešte žije! Volala mi pani zo železničnej polície vo Zvolene, peňaženka je u nich a dohodli sme sa, kedy prídem. Ešte sme si užili stretnutie s kamarátmi, cestou som potom kúpila obálku a čokoládu, do obálky som dala 20 €. Pani policajtka bola veľmi milá, len silno protestovala proti čokoláde pre ňu a obálke pre sprievodcu, ktorý moju peňaženku našiel, lenže som neustúpila. Uff! Koniec dobrý, všetko dobré, zvykne sa hovoriť. Áno, a ja pre seba dodávam, že trochu viac pozornosti a sústredenia, Blanička!

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 16:00

Blanka to musely být nervy! Hlavně že se peněženka našla.

Manžel nedávno šel s naší malou na hřiště kousek od nás a tam našel peněženku. Peníze v ní nebyly, jen občanka, nějaké papíry a objednací kartička k doktorovi. Volal na policii a tam mu řekli, že nic dělat nebudou, to že by jen sháněli lidi, co něco ztratí. Že teda může tu peněženku zanést na služebnu, ale oni nikoho rozhodně kontaktovat nebudou. Tak zavolal té doktorce, naštěstí na kartičce bylo razítko i s telefonním číslem, ta byla tak ochotná, že tomu člověku zavolala a on kontaktoval manžela. Jojo, pomáhat a chránit, to je heslo naší policie! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 16:45

Kokoska -  člověk by od policie čekal trochu víc, že ? Já jsem si jistá, že bych nalezené taky vrátila. Včera jsem se trochu upínala  k možnosti, že nálezce si peníze nechá, ale vrátí mi to ostatní .I to by mně potěšilo, ale takto to bylo ještě lepší !   

Offline Jitka77
1949 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 16:54

Kokoska U nás na maloměstě se nálezy nosí na podatelnu městského úřadu. A většinou lidi napíšou stručné info do místní FB skupiny.

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 17:21

Jitka77 FB nemame, ale odnest to na urad a dat na hriste cedulku nas taky napadlo. Nastesti se to vyresilo celkem rychle.

Online dorota
1232 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:02

Kokoska môj otec raz nájdenú peňaženku s dokladmi zaniesol majiteľovi priamo domov, mal to po ceste z mesta domov, ten človek bol veľmi rád, že doklady sa našli.

Sestre ukradli peňaženku s dokladmi, peňaženku bez peňazí, ale s dokladmi našiel niekto v kontajneri, v telefónnom zozname našiel podľa mena číslo na pevnú linku (vtedy sme ju ešte mali), zavolal k nám, dovolal sa mame, tá zavolala sestre, ktorá sa spojila s nálezcom a doklady si vyzdvihla. Ak si dobre pamätám, sestra vtedy ani nevedela, že peňaženka jej zmizla, zistila to, až keď jej volala mama. Odvtedy doklady nenosí v peňaženke. Ani ja.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:13

Kokoska ja myslim, ze policajti nemůžou tu nalezenou obcanku jen tak vydat, ze jakmile to jde pres policajty, musí clovek požádat o novou?