Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:38
Reakce na Sweet Potato:

Kokoska Já to tu propaguju už od začátku, všechny jste se styděly to přiznat!

​Hej, já ne! Já to to taky přiznala hned a sleduju komplet vše! Jen teda do kina nejdu, no.

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:47

Torrah Já vím, od tebe jsem se poprvé dozvěděla o těch recapech!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:23

Kokoska ty jo, tak to mně policie ztracený telefon doručila až domů. Adresu měli od kurýra rohlíku a celé se to seběhlo tak rychle, že jsem ani nestihla zjistit, že telefon nemám. 

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:29

Potrefenáhusa to netusim, na to nejak rec neprisla.

Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:36

Evaeva ztraceny mobil ke mne taky doputoval pres poctiveho nalezce a policii driv,  nez jsem zjistila ztratu. Jen muj tata z toho mel malem infarkt, kdyz mu policajti volali, jestli zna cloveka, kteremu patri to cislo. Volali totiz na cislo "nasi". My byli na dovolene a tata nas uz videl nekde rozmlacene v nemocnici, v lepsim pripade. Kdyz to rozdejchal, zavolal manzelovi a mobil jsme si na policii vyzvedli.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:50

Kokoska nám to řekl, ten kurýr, který byl přecejen rychlejší. Nejdřív jsem to vůbec nepochopila a ještě si mu chtěla stěžovat, proč zvoní, když tam má jasně napsáno nezvonit, volat!

Online Garfie
28602 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 06:57

Evaeva Kokoska Haha, to mi připomíná, jak jsem našla telefon a zrovna jsem se chystala zavolat na číslo "máma", když ten telefon zazvonil, tak jsem ho zvedla, byla to majitelka, taková mladá holka a já jí říkám "zrovna jsem chtěla volat vaší mámě" a ona  "ježišmárjá jenom to ne!"

Peněženka se mi taky vrátila přes doktorku, jejíž číslo jsem tam měla uložené, ale bohužel bez peněz. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2024 07:15
Offline Kokoska
35122 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 08:21

Garfie on to fakt pro ty rodice je  trochu sok, zvlast kdyz se do toho zamota policie

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 09:45
Reakce na Evaeva:

Lama_z_Lana ten Bachelor, to se nedá. Love island byl sice taky dost jednoduchý, ale aspoň to nebyl takový slepičinecAle jinak ti rozumím, já právě nestíhám ty recapy apod, protože večer už většinou prostě nemám mentální sílu na nic.

​Ale včera měly vědomostní (no to je možná silný slovo) kvíz! Bylo to velmi poučné

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2024 09:54
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 12:40

Garfie tak to se stalo mému muži, zapomněl telefon pod skalou, našli ho nějací turisti a zavolali na "máma". Tchyně jim sdělila, jak se jmenuju já, tak zavolali mně. My jsme šli s mužem vedle sebe po pěšině a já jsem mu říkala: proč mi voláš?

Od maminky pak dostal kartáč, takže se slečně nedivím

Online Garfie
28602 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 12:49

Mohučanka Jo, mě to taky připadlo, že z má strach spíš z ní než o ni! Kokoska 

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 17:13

Já před pár lety při lovení kešky na dost nepřístupném místě vytratila z kapsy pětistovku (bylo léto, nechtěla jsem nosit žádnou tašku, tak jen mobil, tužku a pětistovku do kapsy, blbost, no, ale co už). Přišla jsem na to až asi za půl dne, už úplně jinde a daleko od místa. Došlo mi, že jen tam jsem sahala do kapsy a vytahovala tužku, takže jinde to být nemohlo. Tak jsem do zápisu ke kešce napsala, že jsem tam někde poblíž vytratila pětistovku a ať si ji teda nálezce dobře užije. A za pár dní mi ve zprávách přistálo, že jistý kačer kešku našel, a chtěl po mě číslo účtu, že mi ty peníze pošle. A fakt poslal! To jsem byla v šoku, opravdu, už jsem se s ní rozloučila. Frajer.

Offline 33lejaby
710 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 22:45

3 roky jsem vedla menší prodejnu, začínali jsme úplně od píky, prodejnu vystavili, vybudovali, postupně získávali nové zákazníky. 2 mladší prodavačky jsem si zaučila, výsledky z více hodnotících kritérií dobré, vyrostli jsme. V rámci restrukturalizace firma rozhodla 2/3 vedoucích zrušit, a zbývající 1/3 povýšit a svěřit každé z nich 3 prodejny na vedení. Mělo se jednat o postupný proces, a pilotní projekt zatím nepřinesl kýžený efekt. První 3 vedoucí padly, a já jsem jedna z nich. Důvodem nebyly špatné výsledky, ale pro firmu to bylo strategické rozhodnutí. Budu mít nadřízeného mladšího o 30 let, ale především jsem si dnes uvědomila, že se cítím jako kdyby mi někdo osekal život. Nedokážu si moc představit, že moje práce na prodejně bude mít hranice, že nebudu mít přístup k datům, výsledkům, nebudu to já kdo bude svůj piditým a prodejnu vést, vymýšlet prodejní strategii. 

Online Garfie
28602 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 05:07

Torrah Tak to je ale super historka!

Online Aranel
6660 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 09:17

33lejaby Takovej blbej pocit ztráty kontroly nad životem. Že se člověk snaží a nic z toho. (Asi jako Broučci)

Offline continuity
43399 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 09:42

33lejaby

úplně ti rozumím.

Já bych to asi nedala. 

Online viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 09:46

33lejaby soucitim. ja si dosti pozde uvedomila, ze kdybych tolik energie a usili, co jsem venovala praci pro cizi lidi, dala necemu vlastnimu, mohla jsem byt dnes vyrazne spokojenejsi

Offline Makara
3665 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 10:32

33lejaby to jsou ta efektní organizační opatření za účelem úspor, která loajální zaměstnance "motivují". Se nedivím, že pak spousta lidí pracuje "do výše svého platu".