Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 18:11
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 18:16
Reakce na Samantha:

Tak dobrá mi přišla poměrně nová pohádka "Princezna zakletá v čase". 

A v neděli dávají druhý díl. 

​pred 2 rokmi sme na to boli so žiakmi v kine, akože predvianocna chvíľa, a to bola tak strašné, že horšie bolo len Rýchlo a zbesilo 10, na čom som s nimi bola na konci šk.roka.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 18:18

letfenixa No vidíš... co člověk, to názor.

Ale v podstatě, ona to pohádka ani není. A ani vánoční...

Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 18:43
Reakce na Sweet Potato:

Já jsem tak ráda, že mám ráda pohádky.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 19:10
Reakce na Sweet Potato:

​Já taky. Ale jen na čtení a klasický, občas je vytáhnu i teď... Ty filmový jsou (pro mě) vždycky jen zklamání.

Včera jsme se o pohádkách bavili s milostpánem a já vzpomínala na jedny výjimečně "moderní", který jsem měla moc ráda: Omyl růžového stařečka (Neff)... nemohla jsem je najít a tak už je mám objednaný přes antikvariát, jedny jediný tam byly!

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:11

JankaM V pravěku jsme my, máme jenom YouTube, chtěla jsem si k pečení cukroví a vánočce pustit nějakou klasickou vánoční oddechovku, ladila jsem Lásku nebeskou a musela se spokojit s nějakou vánoční romantikou béčkové kategorie z USA, navíc v angličtině. Ale dobře to dopadlo, našli se a druhé vánoce slavili společně, uf. Ale dneska děti nevěděly, co je/kdo je Shrek, nikdy tu postavu neviděly, musím teda zapracovat na jejich kulturním rozhledu!:D. 

Ale pohádky mám ráda!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:35

Karja moje děti tyhle pohádky taky neznají, ani ty klasické filmové české. Pár animáků viděly, zrovna Shreka znají z nějakého krátkého filmu Shrek a vánoce nebo jak to bylo. Pak znají příběh hraček a Nema. Zkoušela jsem jim pouštět Lotranda, ale vůbec je to nebavilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:36

letfenixa mně se to taky nelíbilo.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:38

ja se teda priznam, ze S certy nejsou zerty nemam rada vubec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:39

viktorka_od splavu muž to miluje 

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:41

Já zůstávám fanynkou Krakonošova tajemství a S čerty nejsou žerty taky není úplně špatný.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:49

Ja jsem ted asi po 30 letech koukala na sul nad zlato a prislo mi to tak krasny! 

Popelku miluju moc, Trávníček je tam uplne dokonalej (naposled v životě) a vubec vsichni, ten kralovskej par treba! 

Ja jsem posledni dobou docela ocenila disneyovky, na ktery koukaj deti, driv mi to nic moc neříkalo (narozdil od Pixaru, Vzhuru do oblak je top), ale musim rict, ze lvi král me dojme i po padesátý

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:51

V čertech jsou příšerný ty princezny a dlouhý ma prisernej uces, ale jinak je to tsky moje oblíbena 

a strasna pr...l jsou hrátky s čertem, ale k to u jsem musela dozrat, jako maly se mi to hodne nelíbilo 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:56

Potrefenáhusa mám to stejně, jako dítě Hrátky s čertem nechápala a jako dospělá se ráda podívám. Hrozně se mi tam líbil Vinklář v roli čerta. 

No a v čerty nejsou žerty mi přišla tragická jen ta hodná princezna, Angelína tu mrchu celkem dala. Ale v tom hereckém koncertu se jedna marná princezna ztratí

Offline kocoureksuggy
1386 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 20:56
Reakce na Sweet Potato:

​Já jsem také ráda! A strašně se mi ulevilo, kdyžs to napsala, už jsem se začínala cítit divně. Šíleně smutná princezna je moje top, pak Tři oříšky a stará Popelka. Před cca 3 týdny jsem se s Evou Hruškovou setkala a je strašně milá a pro mě pořád Popelka...

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 21:02

monis Angelína je dobrá, vlastně jí vždycky přeju, aby se s tím Luciferem fakt neměla zle. . Ta Adéla je hodně slabý článek jinak skvělé pohádky. 

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 21:19

kocoureksuggy

Černobílá Popelka byla asi první pohádka mého dětství. Hrála jsem si na ni, zpívala písničky...Po ní Zlatovláska. Jedem můj kluk, velká láska, vypadal jako Jiřík. To mi došlo až mnohem později.

Obě pak na dlouho zmizely (protože Tříska). 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 21:25

Sweet Potato ja jsem zlatovlásku mela taky rada, ale ted nedávno jsem ji pouštěla dítěti, který prislo ze školky s tou písničkou a ta pohádka je fakt uplne zoufalá 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 21:27
Reakce na monis:

Hrozně se mi tam líbil Vinklář v roli čerta. 

​ja si u toho vždycky vzpomenu na Ivanku Devátou, která si ho, chudák, vzala dvakrát 

je tam skvelej, uplne presnej. Ale tam jsou všichni dokonalí :-)))

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 28. prosince 2024 21:34

Potrefenáhusa 

V Hrátkách s čertem je nejlepší Ráž, zatraceně svůdný ďábel.