Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20358 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 12:15

Ja som dnes zbadala že ide Drahé tety a ja. Mam rada Natasu Gollovu a po rokoch mi to už neprišlo tak vtipné. 

Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 12:36

Janulik03 pro kazdou teticku koupil jsem rakvicku, rakvicku se slehackou. Krasne je ozdobi venecek zloutkovy... Hrzan v tom byl skvelej.

Offline stes
9368 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 12:37
Offline Janulik03
20358 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 13:29
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 14:29

Janulik03 stes jo, ten příšernej nadbytek všeho mi asi hrozně vadí. Protože u nás je jinak vše OK, my nejsme rozvětvena rodina a co se na svátky stýkame (já, naši, brácha se ženou a dětma), tak máme vztahy úplně bezproblémový a pěkný. Já fakt nepamatuju u nás blbý Vánoce.  Ani loni, když našim nestihli dokončit rekonstrukci obýváku a kuchyně, takže jsem tam ležela po operaci na gauči, naši seděli na plastovejch židlích a brácha měli celá rodina  covid

Ale letos jsem se prostě cejtila divné, asi všeho moc škodí. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 14:29

Jos DruI a kam byste vyrazily?

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 16:18

Mě se jednou povedlo byt na vánoce mimo. Dala jsem Tanzanii. Štědrý večer na pláži v resortu , program zajištěn  - tradiční místní  tanečníci,  hudebníci.... Super.  

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 16:32
Reakce na Kokoska:

Janulik03 pro kazdou teticku koupil jsem rakvicku, rakvicku se slehackou. Krasne je ozdobi venecek zloutkovy... Hrzan v tom byl skvelej.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 16:43

Na drahé tety se vždycky ráda podívám, byli bysme jim bejvali mohli při hledání vzácné rasy pomoct

Offline Kokoska
35113 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 16:53

Potrefenáhusa oko drozda, takovej pes snad ani neexistuje

Offline Muslik
579 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 17:02
Reakce na Lama_z_Lana:

Jos DruI a kam byste vyrazily?

​Vanoce kdekoli pryc jsou nejlepší věc a ani male dite není překážkou:) za bezdetna jsem byla asi 5x na vánoce v Indii, sumatra, venezuela, Borneo, Malajsie, Laos, atd atd, i dvakrat v Alpach na lyzich. Dnes jsme se vratili z vanoc v Omanu... v tomhle proste razim, ze jaký si to člověk udělá, takový to ma. Jsem vuci rodine mozna sobecka, ujíždím na vánoce zcela záměrně, nesnáším to, a smutný pohledy rodiny dávno neřeším, nic jim nebrání to udělat taky tak. Neminim to měnit ani s dítětem, vánoce si uzije beztak ještě u babiček a myslím že ji je jedno jestli to slaví 24. nebo 30.12.

Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 17:04
Reakce na Lama_z_Lana:

Janulik03 stes jo, ten příšernej nadbytek všeho mi asi hrozně vadí. Protože u nás je jinak vše OK, my nejsme rozvětvena rodina a co se na svátky stýkame (já, naši, brácha se ženou a dětma), tak máme vztahy úplně bezproblémový a pěkný. Já fakt nepamatuju u nás blbý Vánoce.  Ani loni, když našim nestihli dokončit rekonstrukci obýváku a kuchyně, takže jsem tam ležela po operaci na gauči, naši seděli na plastovejch židlích a brácha měli celá rodina  covid

Ale letos jsem se prostě cejtila divné, asi všeho moc škodí. 

​Já taky. Ale příčiny trochu znám, ovšem vyřešit neumím. Snad příští rok, kdy si to udělám(e) podle sebe/mimina a na to se budu moct vymlouvat

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 17:12

Lama_z_Lana Asi kamkoli, kde bych mohla v klidu a tichu sedět a koukat do přírody. Já nejsem vybíravá

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 17:13

Priznávam, že si neviem predstaviť tráviť Vianoce inde ako doma, do zahraničia by som nešla, Vianoce v teple a ázijských krajinách by pre mňa neboli Vianoce.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 17:18

Muslik A tak ono určitě jde jet o Vánocích někam s dítětem, ale toho organizování, co kolem toho cestování s dětmi je, to si člověk zase tak moc nepomůže, když se chce organizování co možná vyhnout A to teda ani nemluvím o tom, že děti jsou malé biologické zbraně a mají neomylný smysl pro špatné načasování.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2024 18:44

DruI rodičovství, akorát na jiném místě, co?

Já teda cestuju ráda i s dětmi, ale na vánoce chci být doma, děti by to určitě nevydýchaly, ale já jsem nic takového nechtěla ani bezdětná. Umím si představit přijet dva dny předem z hor nebo hned poté vzít kramle, ale na svátky bych pryč být nechtěla. Štědrý den si děláme doma podle sebe, do ničeho se nenutíme. Návštěv máme dost potom, ale bývá to víceméně fajn. Co mám děti, dokonce mi to přijde lepší, že se případně za nás umím víc postavit. (Nebývá to tolik třeba).

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 19:52

Ja Vanoce miluju, ale jak jsou deti vetsi, tak uz zase mizi to kouzlo, kvuli kteremu me tak bavily poslednich 13 let. Takze doufam, ze se nam pristi rok podari odjet nekam, kde to mame radi (idealne do tepla :))

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 21:55

Já nechápu, že si lidé kazí pro mne nejkrásnější svátky a nadáváji na shon a povinná setkání. A oslavují, že tomu utekli za hranice. Jaký si to uděláš, takový to máš. 

Jaký shon? Vánoce nakoupeny všechny přes internet už v listopadu. V jediném obchoďáku jsem nebyla. Vánoční cukroví peču pár druhů, hezky to provoní byt. A kdybych místo toho něco koupila, doma to nikdo řešit nebude. Uklizeno máme celoročně. Navštívili jsme lidí, co jsme chtěli. Všude byla pohoda. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 22:18

Malvin Já Vánoce miluju, ale naprosto chápu, že někoho oprávněně serou a radši před nima zdrhnou.

Offline MP Marge
6893 příspěvků moje polička 29. prosince 2024 22:18
Reakce na Pinot Noir:

monis Angelína je dobrá, vlastně jí vždycky přeju, aby se s tím Luciferem fakt neměla zle. . Ta Adéla je hodně slabý článek jinak skvělé pohádky. 

​Ja sem nedavno nekde cetla, ze to byla te herecky prvni a zaroven posledni role. Tak mozna proto?

Do statistiky uvadim, ze jinak se mi ta pohadka taky libi, patri k mym nejoblibenejsim

Kamaradka v Cesku ma kocoura, ktereho pojmenovala Machal. Pokazde, kdyz odnekud neco shodi, coz je casto, mu rika "Machale, zase ti to spadlo!" Myslim, ze to jmeno mu vybrala hlavne kvuli tomu, aby to mohla rikat