Taky jí mám ráda! Zamyslely jste se někdy nad tím, že to vlastně není pořádná pohádka? Vždyť tam není ani jedno kouzlo nebo pohádková bytost
Líbí se mi i ta estetika - kostýmy rádců, kachličky...
Přiznání
marieu to se dělá, ty šiligan? Nedavno zme malovali?!
Kokoska ten Dibarbora a jeho "aksán" ! ![]()
marieu jj ![]()
Šílene smutná princezná je jedinečná - má to príbeh s vtipným koncom, dej ide správnym tempom, herecké výkony, kulisy, kostýmy, pesničky, a nielen Vondráčková, ale nemenej Neckář a vôbec všetci hrali s chuťou a prirodzene, som si istá, že sa na place bavili a tá „ľahkosť tvorby “,podporená dobrým scénárom a dialógmi z tejto rozprávky urobila naozajstný nestarnúci skvost . / Milujem tú mierne provokatívnu dvojpostavu Iks - Ypsylon Vostřel - Kemr a ich pesničku: Kujme pikle, kujme pikle, intrikujme .....
Tie najnovšie rozprávky sú sústredené na nákladné kostýmy, a interiéry aj exteriéry, ale dej býva rozvláčny, a dlhý ako kedysi ruské filmy . Nuda .
Blanka mam dojem, ze tahle pisnicka byla za minuleho rezimu vystrihnuta, ze se to vysilalo bez ni. Tam jsou vubec dobre hlasky, treba "jak by to vypadalo, kdyz ani vladar by se neusmival vstric budoucnosti" :)
Kokoska áno, bola dodatočne vystrihnutá, ale ja som ešte stihla vidieť verziu bez cenzúry .
Pamatuju si, že jsem četla v časopisu Pionýr tak někdy v roce 67, 68, že to natáčejí a o čem to je, i s fotkama. Pak, když už to dávali v kině, se mi zdálo, že je to úplně jinak, než tam psali, a myslím si, že je to hodně moc prostřihané a děj různě pootočený a přeskakovaný. Ale i tak to bývala moje nejoblíbenější pohádka. Dnes už se na pohádky nedívám vůbec, jsem saturovaná na tři životy:-)
marieu Šíleně smutnou nejde nemilovat.
Vondráčkovou tak nějak nemusím, ani pane Neckáře, tedy PP jsem si nechala ujít. Ale po X té jsem viděla Popelku, vlastně letos jako jedinou pohádku.
A včera jsem náhodně pustila film Milenci a vrazi. Tento Páralův román jsem četla před drahnou řádkou let a až teď u filmové verze jsem si uvědomila/nebo oživila celou hrůznost toho příběhu. Na vánoční svátky jako dělané, že? ![]()
Ale jde! ![]()
Jsem na tom stejně, radši se jim vyhýbám. Ale jednou jsem narazila na Sedmero krkavců (s Issovou) a tu jsem i dokoukala, líbila se mi. Vlastně jediná výjimka ze všech...
Sweet Potato
Ehm.... Nic.
Přiznávám, že nemám ráda filmové české pohádky.
přiznávám,že nemám ráda žádné pohádky, krom 3 oříšků a i tu jsem viděla naposled před cca 10ti lety.
Jo a s Čerty nejsou..a tu asi taky naposled v ty době.
Jinak žádnou jinou jsem nikdy neviděla a už to tak zůstane.
Moje baby (dcera s vnučkou) odišli na pár dní do Tatier a nechali mi tu chlapov. Asi musim nejaku babskú jazdu absolvovať, nech to dorovnam.
Miluju Silene smutnou princeznu, uz od detstvi je koje nejoblibenejsi, ale az jako dospela ji plne ocenuji.
A z posledni doby me hodne bavila Princezna a pul kralovstvi. Egon z Egonie a radce v podani Ebena jsou uzasni.
Šíleně smutnou princeznu som asi nikdy nevidela.
Já taky pohádky nemám ráda, to co jsem viděla jako dítě to mi stačilo s nové mě vůbec nezajímají. Když to má doma někdo zapnuté, tak to nevnímám a třeba si čtu. Vlastně jsem už hodně dlouho na nic nekoukala že bych fakt jen seděla u televize a koukala bez další činnosti. Jsme asi v pravěku, ale nemáme žádný netflix atd, jen běžné programy
.
Já jsem tak ráda, že mám ráda pohádky.
Tak dobrá mi přišla poměrně nová pohádka "Princezna zakletá v čase".
A v neděli dávají druhý díl.
marieu Šíleně smutnou nejde nemilovat.
já ji nemám ráda, až na několik výjimek žádne pohádky. A ani ty vidět nemusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí