Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 10:02

Karja u nás v práci to taky bývaly takové dva termíny - do prázdnin a do Vánoc. Do těch prázdnin to chápu, pak se lidi přecejen různě rozutečou, ale do těch Vánoc, jako proč. V našem oboru to neznamená vůbec nic, ale každý chce mít svůj projekt do Vánoc "v mašličkách". Až to budu ladit s těmi besídkami a balením dárků, tak to bude hustý 

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:15

Evaeva musíš si svoje věci nahonit dopředu nebo delegovat manžela. Já tady chladim ve sklepě kytky od soboty...mám v květináči:D. atp, Sambo moc nedává takový ty věci navíc, co se "nemusí" ale jen mají, takže ten by třeba podal na konci školního roku ruku, ten jako fakt delegování pro něj kravin nedává bud je to duležité pro něj, nebo pro děti, ale pokud SE něco, tak to jako fakt nedělá...tak to honim dopředu. 

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:19

Karja 

Já jdu dneska s kámoškama po práci na debatní večer, muž má odpoledne za úkol s dětmi pořídit právě ty kytky pro pančelky

Offline continuity
43341 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:25

JankaM jesteze píšeš, slíbila jsem dítěti přišít patentku do vystrihu. 

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:28

Syn bude s kytkou ze zahrady vedle těch podnikatelských pugétů zas jak chudý příbuzný, ale čert to vem, nikam už nejdu. A na zítřek mám lékaře, opustím dům, než všichni vstanou a celý poslední školní den hodím na hrb muži.

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:29

dzizisketa Jo, tak to u nás by to dopadlo že by řekl, že "byl moc hic a děti se chtěly jet koupat" nebo něco obdobného:D:D. Ne asi by něco zvládnul splašit ráno, ale jako spoléhat se na to moc nedá, že by to tak jako člověk s klidnou hlavou předal;)

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:33

Pinot Noir :D:D:D:D. Ty máš hezký kytky, to je nejlepší.... Prosim tě, já vůbec nevěděla, co koupit učiteli, přemítali jsme se sambem,že je to fakt bezradný toto. Tak vážným hlasem říkám, je mladej, sportuje, ten nejí určitě ani sladkosti, tak já mu koupim asi šprcky.....Bože to je tak blbej vtip, ale hrozně se tomu smál:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 10:53

Karja u nás jsou letos všechny dárky hromadné

Ale účast na besídce prostě nedeleguju a obávám se, že ani část té mentální zátěže. 

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:53

Kdyz si šlo dite v první třídě pro vysvědčení, dokleplo mi až ten den ráno, že se nosí kytka! Naštěstí kvetla levandule a od re doby nosí dítě kytičku z levandule. Akorát jeden rok už byla 30.6. úplně odkvetlá, tak nesla kopretiny. A letos sice kvete, ale ještě málo. Na krytku to bude, ale chladnější jaro je znát.

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 10:55

Evaeva Přesně tak, to jsi napsala přesně no;). Ono ve výsledku si to nějak rozdělíš, já mám ještě rodiče, mamka třeba dělá buchty na ty akce a tak, ale stejně to nosíš v hlavě. 

Online Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:02

Karja ty jo, my žádný akce, co by kladla nároky na rodiče, nemáme, děti jezdej po vejletech v době školky, svačinu tam dostanou, zahradní slavnost jsme měli bez jídla...prijde to asi se školou? 
dneska byli vlakem, jen jsem sbalila pláštěnku 

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:08

Potrefenáhusa No tak asi spíš nepřijde. My jen máme dvakrát ročně v každé instituci besídku, tam se očekává, že něco doneseš, plus na zahradní slavnost. Ted jela škola na výlet a poprosila také o nějaké zajištění jídla na svačiny. Ale můžeš se vždycky na to také bud a)vykašlat za b)to koupit. Je to dobrovolné. 

Offline continuity
43341 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:22

Kytky, hm, tak tenhle vlak už ujel. U nás jsou jen na objednávku, poslední termín v pondělí. Ale učitelka stejně radši čaj nebo oříšky, akorát dítě odmítá samo vyjet do nákupu, aby neco pořídilo, muž tam byl včera a nevěděl o tom. 

Druhé dítě třídního moc nemusí, tak asi bude mít ostudu. 

Dnes mám pracovní pohovor s obedem hodinu cesty z domu, firemní grilovačku, zahradní slavnost ve škole a ještě stěhujeme školní gekončíky co budeme opatrovat během léta. Do toho mám ukázkovou migrénu, kterou jsem sice umlatila prášky, ale jsem jak přejetá parním válcem. 

To dnes asi nevyhraju, stačí přežít

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:36

Pinot Noir ze zahrady jsou nejhezčí Škoda, že chodím s učitelem a ne učitelkou, co bych dala za náruč kytek.

Offline Karja
44807 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:39

andulka01 Takže se učitele musim zeptat, s kym chodí:D:D:D

Offline continuity
43341 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:44

A ještě jsem k tomu všemu dostala na zastávce MHD přednášku o škodlivosti čumění do mobilu od asi o15 let mladšího chlapa. že jsem radši nejela autem (zvažovala jsem to, ale zrušila kvůli ty migréně). Prý nastává konec civilizace. 

Lidi se už úplně zbláznili? nebo je to tím vedrem? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 11:46

Potrefenáhusa u nás je to jakoby jedno, jestli něco přineseš, koupíš nebo vůbec. Ale od půlky května bylo 2x focení (oblečení+peníze), besídka (buřty+ dovalit dítě), triparity, švp (balení+vyzvedávání+schůzka), výlet (brzký příchod a batůžek), 2x piknik (jídlo a batůžek), zahradní slavnost (občerstvení a dítě), a asi čtyři doktoři (papírky do družiny, vyzvedávání dětí a hlídání). Ono je to jakoby nic, ale zároveň se prakticky každý den vymyká normálu.

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 26. června 2025 11:51
Reakce na continuity:

Kytky, hm, tak tenhle vlak už ujel. U nás jsou jen na objednávku, poslední termín v pondělí. Ale učitelka stejně radši čaj nebo oříšky, akorát dítě odmítá samo vyjet do nákupu, aby neco pořídilo, muž tam byl včera a nevěděl o tom. 

Druhé dítě třídního moc nemusí, tak asi bude mít ostudu. 

Dnes mám pracovní pohovor s obedem hodinu cesty z domu, firemní grilovačku, zahradní slavnost ve škole a ještě stěhujeme školní gekončíky co budeme opatrovat během léta. Do toho mám ukázkovou migrénu, kterou jsem sice umlatila prášky, ale jsem jak přejetá parním válcem. 

To dnes asi nevyhraju, stačí přežít

Já vás všechny, kteří nějakým způsobem fungujete s migrénou neskonale obdivuju fakt. Měla jsem ji jednou. A když jsem nezvracela, ležela jsem na zemi a nebyla se schopná hnout, jak jsem byla KO. Asi si člověk nějak zvykne jako na všechno asi, ale stejně... Na kamarádkách to poznám na první pohled, jak je jim zle.

Online Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 26. června 2025 12:05

Evaeva tak foceni, divadlo, vejlety, to je u nas taky, dovalit dite ve slušným oblečení, 100,- na divadlo nebo batuzek s pláštěnkou ve spravnej den mi zatím přijde snadný, ale řeším to jen u jednoho kusu zatim 

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 26. června 2025 12:19

notna Já se na to už ptala protože ano pri migrene nejsem schopná se ani hýbat A ten stav mám migrénu a funguju se prý týká toho když ti zaberou léky. což já jsem dříve už za migrénu nepovažovala ale bohužel, Teď už mám taky občas stav že jakoby už dobrý ale ještě jsem třeba den nebo dva taková napůl mimo, někde to číhá