Makaraje ty zločinec, muselo to byť nepríjemné.
Ale sorry, veľmi ma to pobavilo ![]()
Makaraje ty zločinec, muselo to byť nepríjemné.
Ale sorry, veľmi ma to pobavilo ![]()
Makara to je výborná historka ![]()
Sweet Potato to je dobře ... a taky by mohli "stáhnout" i ty nové díly
Sweet Potatopaní Rezková je teda k zbliti.
A argument, že bez dětí by na to nikdo nekoukal, taky.
Já vůbec nechápu, že se do toho doteď neobul žádnej právník nebo neziskovka. Je to fakt hnusný zneužívání vlastních dětí. I kdyby se chovaly vzorně nebo byly ještě malinké, už to mají napořád.
Marbuša no hlavne urady na ochranu deti
Mám zánět hrtanu a hlasivek a to vyšetření hlasivek byl zážitek, nezvládla jsem to. Museli mi znecitlivět krk, abych to vydržela a někoho nepoblila. ![]()
Pinot Noir přeju, ať se co nejdřív vykurýruješ.
Jak sis to přivodila? To asi moc nemluvíš ...
Makara díky! Nemluvím a ani bych se neměla pokoušet. No a tím, co se tu nedávno řešilo - studeným melounem a studeným pivem. ![]()
Pinot Noir soucítím!Před léty jsem musela chodit na obstřiky hlasivek.Chuťovka.
EDITH4B to jsem asi ani nechtěla číst ![]()
Pinot Noir
Tak to nečti ![]()
Pinot Noir a hlavně , ať je ti brzy dobře !
EDITH4B díky ![]()
Pinot Noir tlapkam, mela jsem nedavno a nastesti se to vyresil jen penicilin
A koukali vam nekdy kamerou do prudusnice? Taky moc fajn.
Pinot Noir at to brzo prejde!
Pinot Noir taky držím palce,ať je to brzo pryč. Já to měla kdysi těhotná, nesměla jsem dostat ATB, protože jediné, co by pomohly, byly v kontraindikaci... bylo u nás doma pěkných pár týdnů ticho :D a to jsme se zrovna stěhovali. Sranda byla, že na mě pak i stěhováci šeptali, zajimavé, že to všechny kolem nutilo šeptat taky :D. Tak ať jsi brzo fit.
Pinot Noir z popisu na internetu poznávám to svinstvo, ze kterého se hrabu třetí týden. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.