Tabea soucítím. A mně teda na rozdíl od dalších tady v diskuzi řekli, že ATB se na tohle nedávají.
Přiznání
Pinot Noir ja k doktorovi nedošla. Nějak ta nejhorší vlna kolidovala a víkendem a svátkem. A od tý doby pořád čekám, že zítra už to bude dobrý. V sobotu večer (po 14 dnech) si muž zacpával uši, ze už ten kašel nemůže poslouchat....
Tabea jo, kašel je hrozný, navíc dost bolestivý, jak je to v tom krku už tak v jednom ohni.
Pinot Noir jo, a pěkně z něj bolí hlava, jak to duní. ![]()
Ja už potřebuju být fit. Mam naplánováno dát krev v rámci promo akce fotbalového klubu. Dítě potřebuje volňásky na zápas. ![]()
Tabea u vás se za fotbal platí krví? ![]()
andulka01 U nás je taky akce, ze kdyz v listopadu daruješ krev, tak dostaneš dva volňásky na hokej. Akorat ja mam permici, tak to nevyužiju, resp. darovat jdu, pac aspon omrknu, tak to vypada v hokejový kabině :-).
andulka01 jednou ta rok to jde.
A dítě náhle vidí důvod, abych tu krev dávala. Jinak mu to moc po chuti není.
Vari já loni extra naplánovala termín jindy, protože jsem se nechtěla táhnout na stadion. Ale pak mi právě někdo říkal, že dávají volňásky, tak jsem se rozhodla letos to spojit. ![]()
Dostane je darem syn a doufám, že nebudu muset na zápas s nim.
U nás lze získat lístky na letní party praci pro město, zrovna včera jsem si rikala, ze to taky neni uplne za levno ![]()

Potrefenáhusa ty jo, to bych si ten listek radsi zaplatila. Rasy jsou jedna z mala veci, kterych se fakt stitim![]()
monis přesně, jeste představa, jak je tahám z vody hráběma...![]()
Potrefenáhusa Mně na tim nejhorší přijde představa, že (se nebo to) fotim:D.
No do prdele!
V sobotu se vdává moje sestra. Vymysleli, že oslava bude společná návštěva festivalu, který se ve městě ten den koná. A protože to nějak domlouvali oficiálně, tak se toho organizátoři hned chytli a udělali z toho jednu z hlavních promo linek. Tak už to bylo na facebooku a na insta, a teď už i v lokálních online denících. Můžeme se prý těšit na házení kytice z pódia, čehož se už teda účastnit nemusím ![]()
Potrefenáhusa hustý ![]()
a teda upoutávka na filmový festival je super ![]()
Potrefenáhusa mně to teda přijde hezká akce. Jaké jsou ty další možnosti? (A ta párty stojí za to?)
Evaeva další možnosti jsou uklid okolí, případně cokoliv, co zahrnuje alespoň hodinu dobrovolný práce pro dobro města
(zajímavost akce neposoudim, pro mě zajímavá neni)
Taky se mi to libi
dzizisketano tesim se, chytat nebudu![]()
Doufám, že pak z toho pódia neskočí pozadu i ségra ![]()
dzizisketa Teda tvoje sestra je hustá, to bych nedala! Tak ať snoubenci žijou dlouho a blaze :o)
Potrefenáhusa Já teda čekala závěr, že nasušenou řasu odneseš ke zvážení na radnici a kdo jí nasbírá nejvíc, ten vyhraje ty lístky ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí