Janulik03 Já tlapkám moc. My máme doma ještě spoustu práce, ale muž si dává takové hodně jako letní off. Takže do konce roku to nezačne určitě, nevím kdy ano, ale zároven není ten typ, že by si na to pozval řemeslníka, protože to přece umí a udělá to rád, až bude chtít..... Je toho dost, fakt dost:D:D:D
Přiznání
Sweet Potato Je mi líp!
Karja Teď jsem to možná špatně zformulovala. Jsem objednaná ke Catherinne na stříhání, ne na výrobu paruky
takže ano, vypadám děsně s přerostlým účesem, ale řešení je na dohled!
Karja Sweet Potato ale on už má jeden náter. Tak si tu chodbu viete predstaviť a tiež viete, že ja POTREBUJEM všetko hneď a hotovo. No ešte za môžem byť cez deň v práci
Sweet Potatonám se povedlo barvami velmi komplikovaně koupenými na začátku covid lockdownu komplet domalovat v létě 2023.
Aranel takže parochňa nebude ? A ja som sa tešila.
Ale aj strihanie je super vec
Aranel No uz jsem se lekla právě!
Janulik03 Na mě z toho jdou úplně mrákoty. Včera jsem říkala, mladší dceři, že chová hrozne, že tady doma nebudu, ona z toho udělala mega plán, jak se rozvedeme, kde budeme bydlet a tak. Pak jsem šla pro něco do auta a ona ,,jdu taky, protože mamka se jde odvést a to já musím s ní,,. Ona tomu totiž říká odvod místo rozvod. Takže já se odvedu a najdu si zedníka!
Karja zednik nie je výhra. Robí po fuškach, doma, zadarmo už nie ![]()
Tak sa nikam neodvez
Môj muž je veľmi šikovný, ale našu chodbu a kuchyňu tiež 'maľuje' už od vlani. Za to odrezať kus rohu na kúpeľni, na čo sa dlhšie chystal, musel stihnúť ešte v starom roku, pričom začal po vianočných sviatkoch
prežil len vďaka tomu, že nepreživam predvianocne upratovanie.
Před půlnocí se mi podařilo vysypat krabici s těmi nejmenšími jednobodovými dílky Lega, takovými těmi, co slouží jako světla aut, loga, dortíčky, sušenky, oči... Ale kdyby vysypat! Přišlápla jsem okraj krabice, takže to doslova vystřelilo, explodovalo do několikametrové dálky! ![]()
Jsou jich stovky.
. Teď jsme to s mužem dosbírali a můžeme jít spát.
Pinot Noir moc soucítím! já jsem včera pul dne hledala dve miniaturni morcatka a hřebínek, vlasy Elsy s nakonec dolovala celou Elsu z plastovy tramvaje s otvíracími dveřmi...bylo to snad jeste horší, než kdyz ji pred lety starsi nacpala modelínou...ty maly kously me zabijou
Janulik03 já bych počkala do rána
ale tyhle pidikousíčky mně taky hrozně štvou tak nějak obecně ![]()
Muž to tu asi číta. Ráno už natieral strop, že to chce dnes dokončiť.
Alebo som sa tvárila hodne hnusne ![]()
Nevadí, hlavne nech je poriadok . Navyše je u nás vnuk , ten vyspava tak do 11, potom niečo zje, ide za kamarátom, večer ho vyzdvihnem, niečo zje, ide hore do izby, večer zkezie, niečo zje.
Muž sa mu vyhráža že bude aspoň kosiť dvor ![]()
Ale už mu začnú tréningy od piatku a zápasy, tak aj tak budú obaja stále na ihrisku ![]()
Evaeva do rána???? Preboha! To by som nedala, chodíme bosky, a aj tak, to vôbec ![]()
Janulik03 no tak záleží, kde by to bylo. Já si představila naší hernu, tam v noci nikdo nechodí. Vlastně i v obýváku by to šlo nechat.
Pinot Noir pěkná noční partnerská aktivita. ![]()
Pinot Noir Ale vem si, jak to potvrdilo, jak dobrého máš manžela, že tě v tom nenechal;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí