Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 28. července 2025 13:32
Reakce na notna:

S tím dopisem to snad dotáhnu do konce, protože pišu už několik let dopis dceři, který dostane, až umřu, a furt ho nemůžu dopsat.

​O tom už nějakou dobu uvažuju, že takhle napíšu zřítelnici... ale bojím se že z toho nakonec bude buď jedna věta a nebo Dostojevskij

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 28. července 2025 19:44

barbuchaJsem pro Dostojevskýho. Jak já bych si teď ráda početla od babiček. Sama teda jsem nechtěla žádný román, jen několik důležitých věcí, který jsem chtěla jednou dceři říct a nevím, jestli k tomu dojde. Aby to nevypadalo, že píšu roky... Přijde to, když je ten život nějaký nahnutý, což díky Bohu jsou fakt výjimečné situace. Jenže jak je to blbý, dopisem se dorazím a s psaním je konec. Když je dobře, kdo by psal, že jo? A teď už vypadá nadějně, že bych jí mohla říct cokoliv.

A taky teda mě občas napadne, jestli by to vůbec mělo cenu takový psaní. Docela si dovedu představit, jak si to dcera přečte, řekne Aha a to bude tak všechno

Offline Tak Betty
6173 příspěvků moje polička 28. července 2025 19:50

notna Určitě to smysl má , možná řekne Aha, ale za pár let si to přečte znova.  Za další léta to objeví opět a už to bude významná událost .

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 28. července 2025 19:56

Tak Betty To by ho pak musela za těch pár let najít, což pochybuju Ale už je fakt velká snad jí to řeknu sama.

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 28. července 2025 22:30

notna 

Tak já myslim že dopis by byl fajn, může si ho schovat na památku... řeči se vedou, ale tak nějak se ztratěj...

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 29. července 2025 13:53

Lama_z_Lana Nevim, kde sis stěžovala na ten algorytmus facebooku a reklamy na slepice. Ale mně se neustále zobrazuje seznamka, už několik dní, začalo to tatínky s dětmi a pozváním na nějakou aktivitu, pak už tam začali být samotní pánové, a ted už i ženské. Nikdy na to neklikám, ale asi to vidí, že moje oko na tim spočine tu desetinu sekundy tak to nabízí další a další. 

Offline Janulik03
20349 příspěvků moje polička 29. července 2025 13:59

Karja mne to ponúka v prvom rade omladzujúce krémy a potom plienky pre dospelých. Tak neviem . Si na Tom lepšie z môjho pohľadu

Offline Aranel
6654 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:02

Karja Janulik03 Já mám paruky??! Pche!! Náhodou už jsem objednaná!!

Offline Janulik03
20349 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:26

Aranel na parochňu?

Offline Zuzuli
3826 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:39

Karja ja ted travila kazdy den po skolce na hristi s dcerou, jeji nejlepsi kamaradkou a jejim tatou, co je o 16 starsi jak ja. A aniz bych cokoliv nekam psala nebo vyhledavala, mam plny instagram prispevku na tema sugardaddy...

Jako jestli si treba nase telefony o nas mysli, ze ten cas, kdy jsou blizko u sebe, travime jinak nez houpanim deti na houpacce

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:41

Zuzuli nevim teda, fakt nevim, ale vidim, že může být hůř...

Offline Aranel
6654 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:47
Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2025 18:06

Karja tak to se mi poslednich par dni deje taky. Dosud to byly haranti, zviratka, knizky, kosmetika a tak. A ted podivni chlapi . Nevim, cim jsem si to zaslouzila

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 29. července 2025 18:44

Zlatý slepice, tatínci a paruky. Na IG mi skáčou profili maminek, které mají velmi vážně nemocné děti nebo jim děti zemřely. On Heroine, který sleduju a čtu, má spolední dobou příspěvky na toto téma, tak si myslím, že je to díky tomu. Jenže se toho nejde zbavit. Sice nelaikuju, ale je mi to takové neuctivé to hned odpinknout pryč, jsou to tak smutné příběhy. Občas se prokliknu přes příspěvek dál, abych poslala peníze, když potřebují podpořit. To se toho asi nezbavím.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 29. července 2025 22:52

Zuzuli Teď jsi mě tak rozesmála, až jsem z toho dostala záchvat kašle. Jsem zvědavá, na co mi teď najedou reklamy.

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. července 2025 12:28

Hmm. Pachové ohradníky a sklopce na kuny v reklamách asi nikdo nemáte, že?

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 30. července 2025 13:09

Aranel Tak to je nepříjemný, ale to určitě souvisí s tím těhotenstvím a kojením, ne? Určitě se to po čase zase spraví.

Mha Nenene, dneska mám štabajznu z J. Moravy!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. července 2025 14:20

Mha Já mám erotické pomůcky a řeknu ti proč. Kolega má v Benefitech hodně bodů, tak že je uplatní v Pilulce za mimi, pár lahviček dudlíčky a kousátka. Jenže chybka, na tohle body z benefitu uplatnit nelze, načež druhý kolega říkal, že je to blbost a jít to prostě musí, že si z benefitů nakupuje na Pilulce běžně lubrikační gely a erotické pomůcky pro partnerku. No a kdo to musel vyzkoušet, zda to jde?  

Offline Janulik03
20349 příspěvků moje polička 30. července 2025 14:32

Nejdem do sťažnosti, je tam veľmi smutná téma,ale musí to von.

Muž maľuje chodbu. Už skoro týždeň.

Ja vieeeem, len sama som to stíhala za deň. Chápem prečo je pomalý, ale nemôžem mu ani navrhnúť že to urobím. Tak mi držte palce, nech mám veľkú trpezlivosť.

Offline Sweet Potato
40575 příspěvků moje polička 30. července 2025 14:53

Janulik03 Pche, můj muž "maluje" chodbu už od loňského léta.