Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline stes
9344 příspěvků moje polička 08. července 2025 11:13

Liesel to uz nevim, letos jsem kupovala jen ty detsky hadry, ale pokud možno tu nejvyssi. Účet tam nemám,kupovala jsem je v obchodě. 

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 08. července 2025 11:53

stes díky, potřebuji doplnit bílá trička, tak to zkusím

Offline stes
9344 příspěvků moje polička 08. července 2025 12:42

Liesel nevím jak letos,ale když jsem váhala mezi dvěma velikostmi, tak jsem brala pro sichr tu větší.

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 08. července 2025 15:14

stes Nemám zkušenost konkrétně s těmito tričky, ale když si kupuju úplet, tak 200 g je taková klasika, 220 pevnější, mám pocit, že se z něj šijí spíš taková ta lepší pánská trička, ale v létě je v něm i větší horko. Pod 200 je to super materiál na léto do vedra, ale zase se z něj dřív stane hadr, nebo se rovnou proděraví. Taky může být i (trochu) průhledný. 
Edit: pardon, chtěla jsem zmínit Liesel 

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 08. července 2025 15:29

Já mám 140g trička z webu dobrytextil.cz. Jsou lehká, ale tvar i barvu po několika praních drží. 

Offline Liesel
1678 příspěvků moje polička 09. července 2025 09:58

Myrtila díky

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 10. července 2025 20:54

Ja ted koupila tricka v C&A, pekna silna bavlna, delka akorat, ani crop ani do pul stehen, takovy tuhy material, co jde pekne od tela. Stala 250 kc/ks a troufam si rict, ze vypadaji uplne stejne jako basic triko z COS, co mam doma (jeste jsem je teda neprala). Jen maji i stejne neslusivy strih, zadny vystrih, jen dira na krk, coz moc nemusim.

Offline 999
19850 příspěvků moje polička 10. července 2025 21:10

Liesel Koukla jsem na ta manželova a je to tahle značka.

https://www.bezpotisku.cz/muzi/vyrobce?v=Tee+Jays

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. července 2025 06:51

Film Sbormistr. Nic moc teda, asi mě to mělo šokovat a zasáhnout víc. 

Offline Garfie
28600 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:59

Vymyslela jsem, že svým čtyřem nejlepším kamarádkám napíšu osobní dopis k výročí, každé vlastní, chystáme se spolu na dovolenou...nosím ten nápad v hlavě už rok, před půl rokem jsem je rozepsala, zmačkala, vyhodila. V dubnu začala znovu, napsala jeden, asi týden mi to vzalo a pak ho ztratila...no prostě hroznej porod. Nakonec jsem to vzdala, nápad dobrej, provedení neschopná, jedeme příští týden a už vůbec nestíhám. Dneska jsem vstala, uvařila kafe a naškrábala všechy ty čtyři dopisy asi za půl hodiny.

Tvl, mistr prokrastinace fungující jen pod nátlakem! 

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:03

Garfie seš dobrá!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:21

Garfie Já skládala týden připitkovou řeč, nakonec jsem to zbaběle zadala Al. Sesmolila to moc pěkně a vtipně, zadala jsem jen pár indicií a osobních rysů,  udělala mi asi 5 návrhů a ještě mě pochválila. Miluju tuhle dobu a svět v kterým žiju.

Offline Janulik03
20349 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:27

GarfieJežiš jaký dobrý nápad. normálne si mi vnikla myšlienku urobiť z našich spoločných chvíľ video. Si fakt dobrá

Offline notna
9485 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:51

Garfie To je moc hezké Snad ti nebude vadit, když ti to ukradnu. Budeme mít s nejlepší kamarádkou za tři roky taky kulatiny. Na ty předchozí jsem jako překvapení pozvala fotografku. Měli jsme společný piknik i s muži a dětma. Jsou z toho úžasný fotky. S tím dopisem to snad dotáhnu do konce, protože pišu už několik let dopis dceři, který dostane, až umřu, a furt ho nemůžu dopsat.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 25. července 2025 17:38

Garfie Tak to je ale normální tvůrčí proces, ne? Necháš myšlenku zrát a až dozraje, tak se výsledek napíše sám ;) a je to teda moc hezká myšlenka

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:15

Nemůžu se dočkat páté řady Stranger Things. Jsem téměř nekritická fanynka. Teď sjíždím předchozí, můj nejoblíbenější díl je Bitva o Starcourt a nejlepší je intermezzo s Neverending Story.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:36

dzizisketa ja jsem byla z prvni a druhe rady uplne urvana, ale u treti uz to nadseni dost ochladlo a ctvrtou serii jsem ani nezacala. Tak tomu na podzim dam asi sanci.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. července 2025 07:25

dzizisketa mám to stejně, zrovna to s mužem zkoukáváme celé znovu, ať jsme na listopad připraveni :) nejoblíbenější díl nemám, ale nejoblíbenější postavou je pro mě Steve the babysitter :)

PS na Zalandu mají trička s motivy Stranger things

Offline Magráta
8137 příspěvků moje polička 28. července 2025 10:15

dzizisketa Mermaid taky se už těšíííím 

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 28. července 2025 13:27

Mermaid 

Tak to si na Zalandu na listopad něco objednám!

Já mám kromě Stevea "Hair" Harringtona moc ráda Dustina, Ericu a trio Joyce-Murray-Hopper.

A taky se těším na druhou řadu Wednesday, ta bude už za týden a půl!