Liesel to uz nevim, letos jsem kupovala jen ty detsky hadry, ale pokud možno tu nejvyssi. Účet tam nemám,kupovala jsem je v obchodě.
Přiznání
stes díky, potřebuji doplnit bílá trička, tak to zkusím
Liesel nevím jak letos,ale když jsem váhala mezi dvěma velikostmi, tak jsem brala pro sichr tu větší.
stes Nemám zkušenost konkrétně s těmito tričky, ale když si kupuju úplet, tak 200 g je taková klasika, 220 pevnější, mám pocit, že se z něj šijí spíš taková ta lepší pánská trička, ale v létě je v něm i větší horko. Pod 200 je to super materiál na léto do vedra, ale zase se z něj dřív stane hadr, nebo se rovnou proděraví. Taky může být i (trochu) průhledný.
Edit: pardon, chtěla jsem zmínit Liesel
Já mám 140g trička z webu dobrytextil.cz. Jsou lehká, ale tvar i barvu po několika praních drží.
Myrtila díky![]()
Ja ted koupila tricka v C&A, pekna silna bavlna, delka akorat, ani crop ani do pul stehen, takovy tuhy material, co jde pekne od tela. Stala 250 kc/ks a troufam si rict, ze vypadaji uplne stejne jako basic triko z COS, co mam doma (jeste jsem je teda neprala). Jen maji i stejne neslusivy strih, zadny vystrih, jen dira na krk, coz moc nemusim.
Liesel Koukla jsem na ta manželova a je to tahle značka.
Film Sbormistr. Nic moc teda, asi mě to mělo šokovat a zasáhnout víc.
Vymyslela jsem, že svým čtyřem nejlepším kamarádkám napíšu osobní dopis k výročí, každé vlastní, chystáme se spolu na dovolenou...nosím ten nápad v hlavě už rok, před půl rokem jsem je rozepsala, zmačkala, vyhodila. V dubnu začala znovu, napsala jeden, asi týden mi to vzalo a pak ho ztratila...no prostě hroznej porod. Nakonec jsem to vzdala, nápad dobrej, provedení neschopná, jedeme příští týden a už vůbec nestíhám. Dneska jsem vstala, uvařila kafe a naškrábala všechy ty čtyři dopisy asi za půl hodiny. ![]()
Tvl, mistr prokrastinace fungující jen pod nátlakem!
Garfie seš dobrá!
Garfie Já skládala týden připitkovou řeč, nakonec jsem to zbaběle zadala Al. Sesmolila to moc pěkně a vtipně, zadala jsem jen pár indicií a osobních rysů, udělala mi asi 5 návrhů a ještě mě pochválila. Miluju tuhle dobu a svět v kterým žiju. ![]()
GarfieJežiš jaký dobrý nápad.
normálne si mi vnikla myšlienku urobiť z našich spoločných chvíľ video. Si fakt dobrá ![]()
Garfie To je moc hezké
Snad ti nebude vadit, když ti to ukradnu. Budeme mít s nejlepší kamarádkou za tři roky taky kulatiny. Na ty předchozí jsem jako překvapení pozvala fotografku. Měli jsme společný piknik i s muži a dětma. Jsou z toho úžasný fotky. S tím dopisem to snad dotáhnu do konce, protože pišu už několik let dopis dceři, který dostane, až umřu, a furt ho nemůžu dopsat.
Garfie Tak to je ale normální tvůrčí proces, ne? Necháš myšlenku zrát a až dozraje, tak se výsledek napíše sám ;) a je to teda moc hezká myšlenka ![]()
Nemůžu se dočkat páté řady Stranger Things. Jsem téměř nekritická fanynka. Teď sjíždím předchozí, můj nejoblíbenější díl je Bitva o Starcourt a nejlepší je intermezzo s Neverending Story.
dzizisketa ja jsem byla z prvni a druhe rady uplne urvana, ale u treti uz to nadseni dost ochladlo a ctvrtou serii jsem ani nezacala. Tak tomu na podzim dam asi sanci.
dzizisketa mám to stejně, zrovna to s mužem zkoukáváme celé znovu, ať jsme na listopad připraveni :) nejoblíbenější díl nemám, ale nejoblíbenější postavou je pro mě Steve the babysitter :)
PS na Zalandu mají trička s motivy Stranger things
dzizisketa Mermaid
taky se už těšíííím
Tak to si na Zalandu na listopad něco objednám!
Já mám kromě Stevea "Hair" Harringtona moc ráda Dustina, Ericu a trio Joyce-Murray-Hopper.
A taky se těším na druhou řadu Wednesday, ta bude už za týden a půl!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí