Aranel to lezoucí prý neumí rohy
Přiznání
Aranel Kdepak, to sni dál;)
Evaeva Tak stávající hnůj vs. čistá okna s rohy... hmm... ![]()
My taky máme spodní část oken neotevírací. Si představuju, že tam toho robota vyšlu a on to na kabelu krásně zvládne i z venku. ![]()
Aranel tak slovo "počkat" je zde velmi adekvátni
Koukala jsem na to na videu v praxi a cca 1 m (ne m čtvereční, prostě jednu asi metrovou část dole) to šudlalo tak 5 cm za hodinu ![]()
Úplně mě bolelo se dívat, jak se pomalu sune, přičemž stále podvědomě očekáváš, že se to odlepí a zbuchne … připadala jsem si jako když sleduju dítě, které si hraje se skleničkou horkého čaje na kraji stolu
Asi se to zapíná, když člověk není doma, ale ta představa mi nedělala dobře
(+otázka spotřeby energie)
edit: tento byl čtvercový, takže uměl i rohy
Samantha Tak to bych nedala, mně chytá tik i z toho našeho robotického vysavače:D
Karja tyhle věci se pouští, když člověk není doma ![]()
Samantha Tak jestě existuje magnetický oboustranný okenní čistič. Tam můžeš šmudlat jak chceš rychle. :D Pro mě není hrozný na čištění to sklo, ale ten vnitřek rámu.
Kan presne, skla jsou v pohode, to mi v nejmensim nevadi, ale ty ramy ![]()
Tak nějak mě napadá, že v součtu zde zapsané příspěvky by v čase vystačily na umytí minimálně jednoho okna ![]()
Samantha predstavuju si, jak vsechny prispevatelky u nas nastoupi k oknu a jak kazda umeje svuj kousek ![]()
Samantha Mně napadá, že by se to mohlo pouštět malým dětem, aby na něj fascinovaně koukali jak se po tom skle sune. Vysavač na podlaze je na to nevhodný, protože děti mají tendenci ho honit a sedat si na něj ;o)
Kokoska To je fakt vtipná představa ![]()
Jsme v příznání, tak to sem napíšu - mně se za určitých okolností špinavá okna líbí. :D (Myslím takovou tu normální prašnou špínu nasbíranou časem, ne nějaké otisky nebo barvu). Přijde mi, že to dělá hezké světlo... :D
To se tak krásně čte..a na prach vířící v šilmých paprscích je taky pěknej pohled...ale tam uz mi vadí kvůli dýchání![]()
Evaeva utřu, hadr namočím, utřu vymáchaným hadrem. U toho vysavače mi vadily ty šmouhy, co nechává u kraje. Tady nic. Dvakrát přešmrdlám a dobrý.
Je to tenhle hadr. Ne ten, co se jmenuje hadřík na okna. Může se prát na 90, ale aviváž ho zničí.
Používám obdobný hadr a taky mi to přijde nejlepší varianta. Mám teda dva. Prvním utřu prach, hlavně ten z ulice je u nás hnus, a pak skla vyleštím druhým čístým.
Kan viktorka_od splavu Přesně! Sklo je na pár vteřin, ale rámy jsou zlo. Vytřít pořádně rohy od prachu. A ještě pak musím nanést impregnaci na dřevo.
Přiznám se, že mě nestresuje jakejkoliv stroj, kterej udělá cokoliv za mne
okna mame ostudný, plus uz teda hodne volaj po novym nátěru
Ty příspěvky jsme psaly v noci, to se okna nemejou snad!
Potrefenáhusa To taky. Klidně ať si to dělá svým tempem, myčka taky myje dýl, než bych to myla ručně, a je mi to ganz egál ![]()
Aranel přesně!
Ale ne, to byla jen úvaha, nikoli výtka ![]()
já v čase stráveném na parfu bych měla všechna okna 2x
Samantha akorát že u psaní příspěvku můžeš sedět na gauči. U mytí oken lovím batole z kýblu a stojí na židli. To je celkem jasná volba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje