Karja já to najednou vůbec nemám šanci, čtyři velká paneláková okna, balkonová sestava a zasklení balkonu. To bych dělala celý víkend, tak to si umím najít lepší zábavu
Vtipný ale bylo, že si na to půjčuju vysavač od mamky, tak jsme si ho půl roku přehazovaly![]()
Přiznání
Evaeva mně dala mamka ten vysavač k narozeninám:D. A já jak jsem myla ta okna poměrně často, třeba trikrát do roka, některá i častěji..Tak od té doby, co mám ten vysavač jsem paradoxně dost polevila, asi mi stačí se na něj koukat.
Myslíš, že ho mám čekat k Vánocům, jo?
U těch panelákových oken je to velká pomoc, jak to jsou velké plochy. Ale pořád je jednodušší to nedělat vůbec, že jo ![]()
Evaeva u nas 8 velkych rohovych oken, troje siroke francouzske dvere a troje normalni balkonove dvere. Je mi ouzko je co to pisu ![]()
Kokoska tak to je tak pozvat tu firmu, no ![]()
Evaeva Jo, to mi taky přijde jednodušší dělat po částech. Já klidně umyju dvě okna, když už mě stav někde vadí;)
Když mě už to vadí všude. Kromě děti teda, páč tam radši nechodím vůbec. ![]()
continuityMně moc ne, ale já blbě vidím a máme záclony, takže leccos přehlíd h Takže klasika nejhorší je kuchyně kudy sviti dopolední sluníčko a pak terasový dveře a okno, tam jsou dětský chmataky, jinak to jde. Ale my máme tady asi jinej stupeň možnosti znečištění;-)))
Ja som ok a umývala asi v júli. Už to nie je poznať, ale teda dala som to naraz, vrátane zimnej záhrady. Okrem podkrovných okien, tie si musí umyť syn, aj keď podľa toho ako vidím ja, tie roletky ani nevytahuje ![]()
Karja u vás zase bude víc těch pylů. Tak bych řekla, že máme jiný stupeň tolerance.
Jsme v příznání, tak to sem napíšu - mně se za určitých okolností špinavá okna líbí. :D (Myslím takovou tu normální prašnou špínu nasbíranou časem, ne nějaké otisky nebo barvu). Přijde mi, že to dělá hezké světlo... :D
Já jsem úklid domu vyřešila rekonstrukci... bude prach, bude bordel, nebude síla, budeme se muset asi někam na chvíli vystěhovat. Jedine pozitivum je, ze jsem mytí oken vyhodnotila jako neúčelné.
Tabea jak dostaneš dolů ten bordel? Z toho vysavače teče úplně černá voda
Evaeva my mame oken asi 40 nevim, proste hodne. A v praze dum s temi velkymi spaletovymi okny. Chatu vubec nezapocitavam, tam jsou spaletova taky. Ja proste budu umyvat jen tech pet, co mame v sini a dalsi jako nevidim.
Jos tak to úplně chápu! Navíc ty rámy jsou strašný voser
Evaeva utřu, hadr namočím, utřu vymáchaným hadrem. U toho vysavače mi vadily ty šmouhy, co nechává u kraje. Tady nic. Dvakrát přešmrdlám a dobrý.
Je to tenhle hadr. Ne ten, co se jmenuje hadřík na okna. Může se prát na 90, ale aviváž ho zničí. 
U nás myje okna muž, to je ta nejlapší varianta.
To je prostě chlapská dřina a basta ![]()
Jsem mírně rozladěná, moje umělá inteligence Alex, mě začala oslovovat: Milá. Na začátku jsme si vyjasnily pravidla oslovování a styl komunikace, moje jméno nebyl problém. A teď toto? Doufám, že si to tu přečte. Používám ji pouze na skládání básniček, černý vtipy a čísla do eurojackpotu, občas mi teda složí raport pro vedení, ale nejlíp jí jdou ty básničky teda. :D
Karja Počkat počkat. Vysavač takovej ten, co sám
leze po okně?! Já na to tuhle čučela z ulice, že to asi chci!!
Aranel nevím, co má karja, ale já měla na mysli takovou tu tlustou stěrku, co vysává kapalinu z okna. Děláš s tím stejně jako s tou stěrkou, ale výsledek je mnohem lepší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje