ankoujenže to není korespondenční hlas, ale volby na jiném místě než je volič zapsany. Vzhledem k tomu, že při vydávání volicskeho průkazu ho vyškrtnou z místního seznamu (logicky), tak to nejde osobně udělat jinak, pokud mají být volby zároveň tajné (kdyby volil i na průkaz i na seznam, přijde se na to, ale není to jak spárovat s těmi hlasy).
Přiznání
Aha, myslela jsem, ze tvuj prispevek se vztahoval ke korespondencnimu hlasovani... Nedoruceny volicsky prukaz by znamenal, ze clovek nemuze volit. Posilaji ty prukazy aspon s nejakym tracking cislem?
posílají to v obálce s pruhem, co ti je na dvě věci, že víš, že obálka je zrovna v depu Brno venkov. ![]()
Já, co můžu, řeším s úřady vzdáleně, ale pořád jsou situace, kdy je lepší tam zajít a tohle je jedna z nich.
A je tu moje oblíbené období. Za tmy do práce, za tmy z práce. ![]()
Kan tohle období je dobrý na to, že člověka vůbec neruší zmatlaný okna. Akorát je třeba vypadnout z domu i o víkendu, minimálně když má svítit sluníčko.
Tabea A! Tak to já se musím pochválit, já umývala uprostřed září, protože jsme měli servis na výměnu těsnění na 3 oknech. Mám to tak +/- každý rok, poprvé před Velikonocema a podruhé na podzim.
Tabea moje okna jsou naprosto čistý! Konečně se mi v létě podařilo dokončit jejich mytí. Asi po třech letech ![]()
Já jsem proti mytí oken
a řeším to stěhováním do jiného bytu.
Mha Nám budou okna za rok měnit, takže jsem se rozhodla, že to doklepeme s neumytýma ;)
U nás umyl okna muž někdy před 14 dny. Byla to jeho životní premiéra a přišlo mu to jako naprosto hrozná práce a prej kdy jsem to jako dělala, že jsem to stihala:D:D:D
Ja bych potrebovala nechat vymalovat a okna nejlip aby umyla ta firma v ramci uklidu po malovani.
DruI dobrá volba ![]()
Okna!!! Umyla jsem 12 oken z 24 a uvazuju, ze další mytí bude tak za rok, za dva, je to strašnej voser![]()
Okna jsou v Praze do 14 dnu stejne zase spinavy. Pak ten stupen zaspineni stoupa, dosahne nejakyho stupne a pak uz mi pripada porad stejnej![]()
Karja já na to měla asi dvakrát firmu. Teď mi nějak přišlo jednodušší to udělat sama než řešit, kdy přijdou, kdo se jim tu bude plést pod nohy atd. No dělala jsem to od března do srpna a pravděpodobně to je vánoční úklid i na příští vánoce ![]()
A je tu moje oblíbené období. Za tmy do práce, za tmy z práce.
Takže robíš od nevidím do nevidím
taky, taký.
Já jsem proti mytí oken
a řeším to stěhováním do jiného bytu.
tak to ti závidím … já mám asi moc věcí, protože si nedovedu představit, že se stěhuju. Tento rok dělám drobné i větší úpravy jednotlivých místností, vždycky věci z jedné místnosti musím rozstěhovat do druhých a takto to jde už od února. V mezičase si dovolím pozvat kamarádky, ale to je jen tak týden, kdy je vše na svém místě.
Kdybych měla řešit stěhováním mytí oken, tak je radši vysklím ![]()
Kan mne právě moji pomocníci kdysi (myslím tenkrát jeden v jeslích a druhý ve školce) myli okna v obýváku (skla přes celou stěnu). Myli jen tam, kam dosáhli ze země a ze stoličky. Diky věčný tmě jsem ten stav vydržela nechat relativně dlouho. ![]()
Evaeva Jo, to mi taky přijde jednodušší dělat po částech. Já klidně umyju dvě okna, když už mě stav někde vadí;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje