Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 13:28
Reakce na Lamicka:

Já vytáhla Bratry Lví srdce pro dceru na večer, přečetla první kapitolu, rozbrečela se a odložila na neurčito. Vůbec nevím kolik mi bylo, když jsem to četla. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 14:53
Reakce na dzizisketa:

Když jsem četla Milénium, nabyla jsem dojmu, že Švédi pijí je kafe (to je tedy vlastně pravda) a jedí jen obložené chleby, nejlíp s okurkou! :D

Vypijou hektolitry kafe... kávový přestávky (několik denně) se nazývaj "fika", a kdo se jich nezúčastní, je naprosto společensky znemožněn a považován za vyvrhele kolektivu  Obložený chleby se jedí příborem (protože jsou obložený fakt řádně) - když se v centru všichni vyhrnou v poledne do restaurací, člověk by řek že všude přestala fungovat teplá kuchyně

A falunská uzenka byla první věc, kterou jsem si tam koupila, to byla prostě povinnost

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 14:55
Reakce na Sweet Potato:

Naši kdysi vozívali z NDR jako úžasnou dobrotu Metzský salám, není ten falunský nakonec něco takového?

To ne, je to nejbližší tomu točeňáku. Ale chuťově lepší, asi víc uzenější nebo co.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 14:59
Reakce na barbucha:

A to kafe tam pijou myslím překapávaný, kdyby to aspoň bylo presso 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:05
Reakce na Mulen:

Překapávaný je - při tom potřebným množství - praktičtější  Ale jsou to smrťáky, teda pro mě... no, už se mě většinou ptají, jestli chci (jejich) kafe nebo (moji) hnědou vodu

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:33
Reakce na Garfie:

Obávám se, že u mě by to dopadlo stejně. Jsem po dětech asi přecitlivělá. Himmlerovu kuchařku jsem odložila s pláčem. U Vypravěčky jsem dostala hysterický záchvat pláče, kdy se nemůžete uklidnit. Hrozné sny jsem měla další dva týdny. Zajímalo by mě, zda to časem přejde nebo si některé knížky už nepřečtu... 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:40
Reakce na Lamicka:

jj, mám to taky, proto jsem varovala. I u filmů brečím, to se mi dřív nestávalo. A onehdy jsem se dívala na film, kde se hlavní hrdinka odpoutávala od rodiny a šla za vlastním snem-a poprvé jsem soucítila s rodiči!!! 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:42

To jde i s věkem bez dětí. Že jsem brečela v kině u Příchozích, to jde ještě pochopit, ale tvl že bulím i u animáků jako WALL-E nebo Hledá se Dory?!

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:53
Reakce na Garfie:

Mám to taky. A nelepší se to. Naopak, za mlada jsem brečela jen kvůli zvířatům, teď je okruh slzotvorných témat čím dál širší. Patrně mne časem čeká smrt utonutím ve vlastních slzách.

Online Vilemina
2359 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 15:56
Reakce na Sweet Potato:

Bude to horší a horší. Já roním slzy snad i u spartakiády...

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 16:02
Reakce na Vilemina:

Spartakiáda říkáš? Tam jsem cvičila jako pětiletá...

Online Vilemina
2359 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 16:15
Reakce na Sweet Potato:

Asi ta secvičená masa lidí :-) Měla jsem cvičit kdysi - žluté trikoty, asi rok 75, ale dostala jsem příušnice a nejela, temnkrát jsem to oplakala :-) a na gymplu nás to těsně minulo, to už byla úleva největší :-)

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 16:23
Reakce na Sweet Potato:

Boží avatar! Depresivní teda...musím si najít nějakou protiváhu!

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 17:04

Tak to si Sofiini volbu znovu nepřečtu :( myslela jsem, že se to bude lepšit, jak děti odrostou. 

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 17:37
Reakce na Garfie:

Skvělá kočka! Takhle levitovat bych chtěla taky umět. Ale, poslyš, není nějak málo barevná?

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 17:42
Reakce na Sweet Potato:

Ty máš utopenou kachnu a vyčítáš mi barvy??  To je meditační růžová, neasi? 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 17:46

Sakra, jak se na MacBooku dělá F5? Já chci vidět vaše nový avatary!

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 04. ledna 2017 17:56
Reakce na Garfie:

Neni utopená. Jen se dívá na svět z jiného úhlu pohledu. Chápej, vidí vše jinak. Lépe. Radostněji. Celá já od Nového roku. Kecám.

A teď se tady tomu tvému postu řehtám jak blázen a muž nade mnou vrtí hlavou.