Není tam nahoře u názvu stránky taková ta šipka do kolečka jako na iPadu?
Přiznání
Tak to je hezký výklad, já tipovala vzhledem k tvým novoročním zážitkům spíš to utopení....a ještě ve vodě! :-P
Jehelníček Měla by tam být možnost "obnovit" přímo na liště, kterou máte otevřenou. :-) Taková ta šipka do kolečka jak říká Sweet Potato
Díky, už vás vidím! ![]()
Sem si kvůli tomu vymazala historii ![]()
Safra dámy, nedělejte mi v tom nepořádek. Jako by nestačila Sweet Potato s těma kačenkama, než si na nějakou zvyknu, už je zas nová. Potřebuju modrou kočku, jinak Garfie nepoznám ![]()
Take se to u me zhorsuje, ale jeste tedy nejsem tak daleko :D od mala se citim hrozne pri smrti zvirat (zrovna nedavno me dostalo par novych informaci o mem oblibenem Nekonecnem pribehu, asi uz se znovu nepodivam) a s postupem casu me ve filmech velmi zasahuje smrt lidi, kteri si ji nezaslouzi :D
ještě něco horšího než utopení Artexe v bažině? ![]()
![]()
Já! :-)
A Bratři Lví Srdce? To jsem četla jako dítě několikrát (stejně jako Pipi a Děti z B.), ale teď si na to netroufám.
Bratry lví srdce jsem proplakala jako dítě a asi tím skončilo moje bezstarostné dětství :) Pak to dorazila Země smíchu. Naopak Sofiinu volbu jsem přečetla jako dítě v klidu, jako dospělá bych to nedala a ani to nebudu zkoušet. Jako dítě jsem objevila taky Den trifidů a ten miluju dodneška, čtu opakovaně.
No a nemůžu si vzpomenout, četla jsem taky v dětství nějakou knížku o filozofii, bylo to o malé holčičce, která skrze hovory (snad s otcem?) získávala povědomí o běžných filozofických otázkách. Byla to docela velká bichle, ale název si nemůžu vzpomenout, modrofialový přebal, snad s bílýma tečkama. Moc pěkné to bylo.
Ha! děkuji! to je ono.
Neboj, zamedituju a vrátím se ![]()
můj film to byl taky úplně nejvíc, je fakt krásnej.
Hm nechci vám kazit oblíbený film, ale víte, že na netu jde najít, jak vypadají herci z Nekonečného příběhu dneska?
a plakal tu niekto, keď zomrel Dumbledore (neviem, ako je to v češtine)? Ja áno, a podotýkam, že som mala tridsať. Teraz som čítala celého Harryho Pottera druhýkrát kvôli novej knihe a revala som ako besná zasa ![]()
Já Sofiinu volbu četla 2x na gymplu. Bude mi to muset stačit. To o filozofii byl Sofiin svět. To jsem nečetla, ale mám to v plánu přečíst, až to jednou koupím dětem. To mě přivádí k přiznání. Z dalších dřevěných kolejí a mašinek jsem měla největší radost já. Těšila jsem se na ně od chvíle, kdy jsem je objednala dětem pod stromeček :-).
Toho radši vůbec nepřipomínej.
Teď uvažuju, jestli tam vůbec nějaký příběh skončil dobře... Až budu doma na půdě hledat dětské knížky, tahle tam tedy rozhodně zůstane.
Souhlasím, to bych dětem neudělala. Mně jako malé stačil už Míša Kulička![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje