Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 13:39
Reakce na Sweet Potato:

Nebo vlaštovka z pohádky Šťastný princ...jak na konci zmrzla.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 13:54
Reakce na betsey:

pri Dumbledorovi som neplakala, no bola som z toho smutna a nesvoja. pri rozpravkach som pocitovala skor strach ako smutok - najviac som sa bala Majky z Gurunu, to som sledovala spoza dveri, aby som v pripade potreby mohla utiect :-) ale plakala som pri knihe Osamelost prvocisel.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 13:55

Chaloupka strýčka Toma... Brečela jsem nad na tak, že měla slepené listy. Tu bych znovu neotevřela ani za nic.

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 14:00

Prosím už toho nechte, já mám dneska už takhle slzavou náladu, vy mě tu dorazíte!

Offline continuity
42338 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 14:22
Reakce na Sweet Potato:

tak ja se musim priznat, ze odkdy jsem se smirila s tim, ze teto prace opravdu budu muset odejit (jinak tady nadobro pojdu), tak mne slzave nalady presly. co mi pripomina, ze porad nemam anglicke CVcko

jdu na to!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 14:26
Reakce na Sweet Potato:

Prosím už toho nechte, já mám dneska už takhle slzavou náladu, vy mě tu dorazíte!

pust si nejaky sitcom.U toho brecet nebudes.;-)

Zrovna v pratelich je tomuhle slzavemu udoli pri filmech taky venovan jeden dil.

Povidaji Chandlerovi-ty si nebrecel,kdyz Bambimu zabily matku?

Chandler-jo,bylo moc smutny,kdyz prestali kreslit tu srnu.

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 15:29
Reakce na continuity:

Good luck!

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 15:56
Reakce na Amun:

Nebylo to Štědrovečerní koťátko od Jamese Herriota? U toho jsem řvala jak blázen a brečela bych určitě i teď , kdybych to četla

Offline continuity
42338 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 16:07
Reakce na Sweet Potato:

diky. zivotopis mam, jdu si uvarit caj a pak asi budu chvilku pracovat.

musim rict, ze nam to vsem nejak svedci, kdyz tady pracuji na pul plynu. kolegy nebuzeruji, aby vystupy byly dokonale, staci mi, ze vubec nejake jsou. stezovali si, ze chteji delegovat vic ukolu, tak je maji.

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 16:18
Reakce na Zarinya:

Jo, to miluju!  Nebo jak se ukázalo, že máma Phoebe usekávala filmy, aby neviděla špatný konec....

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 16:26

nejhorsi pro me byl film, davali ho pred par lety pred vanoci, nemam poneti, jak se jmenoval a urcite ho uz nechci videt, o nejake polarni expedici, zili na stanici a meli smecku psu, kteri jim pomahali a pak jednou prisla vichrice/prskani ledu nevim jaka katastrofa a lidi museli okamzite pryc vrtulnikem a psi se tam nevesli, takze zustali sami v tom necase, porad na panicka cekali a snazili se nejak prezit, ten clovek se tam dostal az snad za rok, protoze nemohl sehnat penize a nasel uz jich jen par, hrozneeee!

Offline continuity
42338 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 16:48
Reakce na baltik:

to nekoukejte na film, Vynes na horu svoj hrob. brecim jenom jsem si na to vzpomela.

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 19:45
Reakce na baltik:

uplne nejhorsi je jedna epizoda Futuramy, kde si Fry vzpomene, ze v minulosti nechal sveho psa. dil skonci s tim, ze si rekne, ze na nej jeho pes urcite rychle zapomnel ... a pak pod titulkama bezi, jak na nej ten pes kazdej den  az do sve smrti chodil cekat pred jeho praci.

to jsem teda mela uplne na krajicku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 19:46
Reakce na Garfie:

Jo, to miluju!  Nebo jak se ukázalo, že máma Phoebe usekávala filmy, aby neviděla špatný konec....

Na Vas sem spolehala, ze budete vedet o co jde.;-)

Mne se to honi v hlave co zacla ta diskuze, ale je mi jasny, ze kdo to nezna tak to tak nevyzni. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 19:47

já teda odjakživa bulím u všeho, i u kreslených filmů, ovšem od prvního porodu mívám takové návaly sentimentu, že mi třeba najednou vhrknou slzy do očí při reklamě!:-O nutno podotknout že dítku je již přes dvacet let a sice se to zlepšilo, ale nikdy nevymizelo...

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 20:12
Reakce na Lilly_Ku:

uplne nejhorsi je jedna epizoda Futuramy, kde si Fry vzpomene, ze v minulosti nechal sveho psa. dil skonci s tim, ze si rekne, ze na nej jeho pes urcite rychle zapomnel ... a pak pod titulkama bezi, jak na nej ten pes kazdej den  az do sve smrti chodil cekat pred jeho praci.

to jsem teda mela uplne na krajicku.

Šiš, no to bylo děsný..ani mi to nepřipomínej, už mi pálí oči..

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 20:21
Reakce na Ounz:

šišbardón, ale rada slysim, ze na tom taky nekdo vymekl  

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 20:25

a kdyz uz jsme u priznani, tak zrovna varim veceru a pak se s ni usadim k prvnimu dilu The real wives of ISIS od BBC2. Nekolik prisernych recenzi me presvedcilo, ze by to aji mohlo stat za to :D