Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 22:09
Reakce na brrr:

Výraz lonž slyším poprvé.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 22:10
Reakce na Tak Betty:

na lonži u nás chodí koně. u psa jsem to taky ještě neslyšela

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 22:11
Reakce na Tak Betty:

Stopovací vodítko

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 22:12
Reakce na Tak Betty:

My většinou říkáme doma "dlouhé vodítko", ale lonž taky.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 22:29

MP Marge 

Tak hlavně že teď díky agilnímu sousedovi všichni vědí, že někde v baráku je had!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 23:42
Reakce na Aranel:

Nastesti se ukazalo, ze sousede jsou lide statecni! NIKDO nema s hadem problem, naopak vsichni se pry tomu uprimne zasmali! Priteluv bracha ma s bydlenim kliku 

Ted jeste, co budou rikat, jestli utecou zaby - to se pry stava casto 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 23:43
Reakce na slniecko:

Čo sa týka klientky, držím palce.

Dekuju 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 16:26
Reakce na :

Ty sis hledala to ucho, vid? Jako e-mimino je vostry. Uz uz to vypada na kloudnej prispevek, ale ne v posledni vete nesmi chybet zminka, ze to delas vsechno kvuli mimiskovi! Ne, fakt velebim tohle forum! Jeste husty je priznani na matersky na FB, tam prispiva moje spoluzacka a uz parkrat jsem ji tam chtela napsat, at se probere:))))

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 16:34
Reakce na :

Mě jednou dostala diskuze, kde se zena ptala kolik kdo utrati za jidlo. Ze oni jsou o suchych rohlikach, pritom vydelavaji dohromady oba docela dost. Nakonec z ni vylezlo, ze manzel prosustruje 30 tisic mesicne v restauracich, ty scuhe rohliky jedi jen ona a deti, protoze ona musi nejdriv zaplatit vsechny slozenky  

49376 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 16:56
Reakce na :

ja kdysi hledala nejake nazory na spolecne finance. a to jsem taky zirala-treba model kdy pan ocekava, ze zenska na materske bude platit polovinu za dovolenou, z te materske, jinak nejede

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:01

Mám taky zajímavý model financí v okolí. Manželka zaměstnaná ve firmě manžela. Nikdy neviděla žádnou výplatní pásku ani výplatu, když potřebuje něco koupit, tak mu řekne.  Ale nic navíc, doma mu dá vyúčtování a zbytek vrátí. V peněžence má běžně asi 20 Kč. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:01

Ja se priznam, ze vlastne ani nevim, jestli mi je tech zen lito. Prece jen, jaky si to udelas, takovy to mas 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:08
Reakce na Renusatko:

Tak to je sila

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:22
Reakce na :

Můj kolega říká, že správnej chlap přijde domů a vobrátí kapsy naruby! Je to chytrej chlap:-D

49376 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:32
Reakce na MP Marge:

Ja se priznam, ze vlastne ani nevim, jestli mi je tech zen lito. Prece jen, jaky si to udelas, takovy to mas 

jasny, to mas pravdu. ja mam akorat v posledni dobe dojem ze dost dela nejaka takova atmosfera mezi mladsimi devcaty, ze toho chlapa z te odpovednosti nejak uz predem dobrovolne vyvazuji. nechapu. asi fakt ty modely z (rozvedenych?) puvodnich rodin

edit - v usa to asi bude dost jiny predpokladam?

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 18:13
Reakce na :

Ja to chapu, take si rikam, ze nikdo je v tak katastrofalnim svazku zit nenuti. Zaroven si rikam, ze treba staci spatny model z domova... ale fakt nevim, zaroven dnes clovek muze leckam jit pro pomoc, videt, jak to funguje jinde diky diskuzim na netu, v televizi... Ale stejne me to pokazde nadzvedne, kdyz to nekde ctu.

viktorka_od splavu  jo ja tam dnes videla model, kdy meli finance rozdelene tak, ze zena z materske tahla deti a sebe a manzel si svou vyplatu nechaval, protoze prece neni jeho problem, ze ona nechodi do prace :D cimz se dostavame k tomu, co rika MP Marge no...

Je to tezky. Ja vim, ze treba v pripadech domaciho nasili ma laicka verejnost casto problem pochopit, proc obet proste neodejde - jenze z psychologickeho hlediska to neni vubec tak jednoduche, jak by se mohlo zdat. Tak nechci delat stejnou chybu a soudit nepredlozene, ale nekde proste ta hranice byt musi, myslim.