Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 13:45
Reakce na pecka:

Elsa a Minon nie,ale tiger,lev,sova ci ine zvieratko su vitane.Vek 2,5 a 4,5,ucel:vencenie Lily a pobehovanie podvecer povonku na rybacke 

Ja by som kupila detské polomasky a čelenky k tomu. Somzvedavá či kupiš, ak ano, rada sa pozriem. Čo keby náhodou bolo potreba aj unás??? (loviť slimáky so mnou?)

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 14:12
Reakce na :

Moc potlapkavam. Drz se. Neslo by si udělat na Vánoce nejake delsi volno? Myslím, ze toto v práci každý pochopí. A když ne, je pak otazka k čemu takovou práci.

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 16:37
Reakce na Janulik03:

Sestra videla tieto v Obi.U nás som si ich nevšimla a v športových predajniach,elektre a hračkárstvach sa na mňa pozerajú,akoby som chcela niečo neexistujúce.

Ak nezoženiem u nás či na nete s normálnou dodacou dobou,kúpi im to sama (ak ich ešte budú mať).

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 16:39
Reakce na pecka:

Konkretne tyto jsou strašne smejdy. Vydrželo to par měsíců. 

Kdyz už šunt, tak byly lepší celovky z Martanku.

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 16:56
Reakce na continuity:

Vďaka za recenziu. Posuniem info ďalej.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 17:32
Reakce na pecka:

Moje děti mají takovéto čelovky (liší se jen páskem, beztak je to z jedné fabriky) od značky Emos. Prodávají se spoustě míst, i v obyč elektru jsem je viděla.

Nepoužívaly je denně, spíš na chalupu, na víkendovky, tábory pro rodiče s dětma atd, mezitím občas doma na hraní (tj. válely se tade všade) a pořád fungují bez problému, jen baterky se teda musí docela často měnit.

Ve srovnání s trochu slušnější čelovkou to šunt samozřejmě je, svítit se s tím dá, ale žádné megaosvětlení nečekejte. Ale zase to stojí tak od 60-150kč a měly z nich tehdy děsnou radost.

Teďka už teda povyrostly (6-8let) a už se cítí na ty zvířátka moc "dospělí", takže letos v létě už jsem jim pořádila ty nejlevnější Petzl...

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 18:37
Reakce na pecka:

Zaujímavé, ďakujem. 

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 18:57
Reakce na Camp_L:

Tie Emos som videla na nete,mali by ich mať v Nay,no v tom našom ich nemajú.Je mi jasné,že od nich netreba očakávať zázraky.Drobci majú radi zvieratká, čelovku "závidia" starému,tak mi tieto detské na ich účely pripadajú ok.A verím,že z nich budú nadšení,lebo naposledy sa tešili z nálepiek,takých tých vypuklých,a polepili si nimi svoje malé plastové stoličky 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 19:14
Reakce na pecka:

To budou ještě prťata, že? Na těch je krásné, že jim stačí ke štěstí málo. Já myslím, že na nějakém eshopu je určitě seženete a do Vánoc je stihnou doručit. Koukala jsem teď, že nějaké s medvídkem a Mimoním okem dělá ještě Varta a se zvířátkama (zase víceméně stejné, co ty předchozí) nějaká BCLux.

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 19:29
Reakce na Camp_L:

No áno, neter 2,5 a synovec 4,5, moji miláčikovia na nete som už pozerala,tam to hádam do Vianoc stihnem.No netušila som,že v kamenných obchodoch nebudem mať šťastie.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:09

přiznávám, že mě poněkud nepřístojně pobavil mladý muž, který jel kolem mě čekající na červenou na takové té kolonožce, dvě kola spojená prknem. ještě mu to i svítilo, tvářil se jak mistr světa amoleta, říkám si hmmmm frajer....a on najednou flák sebou na mokrou špinavou cestu  ještě se mu i vysypal batoh. hned se sebral a když odjížděl, už se teda tvářil méně jako mistr světa a víc jak ta amoleta. kruté, ale prostě jsem se musela hrozně smát.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:17
Reakce na Jiná Realita:

hele zrovna jsme to objednali dětem pod stromek!

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:19

moje deti taky chteji nejakou podobnou hovadinu  jeste se nerozmyslely jestli penyboard nebo co jineho. priobjednavam jeste jednu sadu chranicu. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:48
Reakce na continuity:

joo, penyboard to je prej traparna pro maly holky - to urcite kup! :-)

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 23:37

Tak jsem si vygůglila penyboard a von to starej dobrej "skejt" 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 23:42
Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 23:49
Reakce na continuity:

No syn měl někdy kolem roku 90 z druhý ruky přesně to, u čeho sedí ta holka na fotce, akorát to bylo šedozelený. Předběhl dobu!

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 08:25

Myslím, že Jiná Realita mala na mysli totok.

Ked dcera otvorila rozvoz pizze, tak to kupili po meste v lete na rozvoz. Nikto nepiekol, všetci vonku skúšali, čo dokážu. Našatastie sa nepozabíjali. Ono to ešte aj svetielkuje.