Ja by som kupila detské polomasky a čelenky k tomu. Somzvedavá či kupiš, ak ano, rada sa pozriem. Čo keby náhodou bolo potreba aj unás??? (loviť slimáky so mnou?)
Přiznání
Moc potlapkavam. Drz se. Neslo by si udělat na Vánoce nejake delsi volno? Myslím, ze toto v práci každý pochopí. A když ne, je pak otazka k čemu takovou práci.
Sestra videla tieto v Obi.U nás som si ich nevšimla a v športových predajniach,elektre a hračkárstvach sa na mňa pozerajú,akoby som chcela niečo neexistujúce.
Ak nezoženiem u nás či na nete s normálnou dodacou dobou,kúpi im to sama (ak ich ešte budú mať).
Konkretne tyto jsou strašne smejdy. Vydrželo to par měsíců.
Kdyz už šunt, tak byly lepší celovky z Martanku.
Vďaka za recenziu. Posuniem info ďalej.
Moje děti mají takovéto čelovky (liší se jen páskem, beztak je to z jedné fabriky) od značky Emos. Prodávají se spoustě míst, i v obyč elektru jsem je viděla.
Nepoužívaly je denně, spíš na chalupu, na víkendovky, tábory pro rodiče s dětma atd, mezitím občas doma na hraní (tj. válely se tade všade) a pořád fungují bez problému, jen baterky se teda musí docela často měnit.
Ve srovnání s trochu slušnější čelovkou to šunt samozřejmě je, svítit se s tím dá, ale žádné megaosvětlení nečekejte. Ale zase to stojí tak od 60-150kč a měly z nich tehdy děsnou radost.
Teďka už teda povyrostly (6-8let) a už se cítí na ty zvířátka moc "dospělí", takže letos v létě už jsem jim pořádila ty nejlevnější Petzl...
Zaujímavé, ďakujem.
Tie Emos som videla na nete,mali by ich mať v Nay,no v tom našom ich nemajú.Je mi jasné,že od nich netreba očakávať zázraky.Drobci majú radi zvieratká, čelovku "závidia" starému,tak mi tieto detské na ich účely pripadajú ok.A verím,že z nich budú nadšení,lebo naposledy sa tešili z nálepiek,takých tých vypuklých,a polepili si nimi svoje malé plastové stoličky ![]()
To budou ještě prťata, že? Na těch je krásné, že jim stačí ke štěstí málo. Já myslím, že na nějakém eshopu je určitě seženete a do Vánoc je stihnou doručit. Koukala jsem teď, že nějaké s medvídkem a Mimoním okem dělá ještě Varta a se zvířátkama (zase víceméně stejné, co ty předchozí) nějaká BCLux.
No áno, neter 2,5 a synovec 4,5, moji miláčikovia
na nete som už pozerala,tam to hádam do Vianoc stihnem.No netušila som,že v kamenných obchodoch nebudem mať šťastie.
přiznávám, že mě poněkud nepřístojně pobavil mladý muž, který jel kolem mě čekající na červenou na takové té kolonožce, dvě kola spojená prknem. ještě mu to i svítilo, tvářil se jak mistr světa amoleta, říkám si hmmmm frajer....a on najednou flák sebou na mokrou špinavou cestu
ještě se mu i vysypal batoh. hned se sebral a když odjížděl, už se teda tvářil méně jako mistr světa a víc jak ta amoleta. kruté, ale prostě jsem se musela hrozně smát.
hele zrovna jsme to objednali dětem pod stromek!![]()
moje deti taky chteji nejakou podobnou hovadinu
jeste se nerozmyslely jestli penyboard nebo co jineho. priobjednavam jeste jednu sadu chranicu.
joo, penyboard to je prej traparna pro maly holky - to urcite kup! :-)
Tak jsem si vygůglila penyboard a von to starej dobrej "skejt" ![]()
no praveze ne. doba pokrocila ![]()
https://www.insportline.cz/radce/118-skateboard-longboard-pennyboard-jake-jsou-rozdily
No syn měl někdy kolem roku 90 z druhý ruky přesně to, u čeho sedí ta holka na fotce, akorát to bylo šedozelený. Předběhl dobu!
Myslím, že Jiná Realita mala na mysli totok.

Ked dcera otvorila rozvoz pizze, tak to kupili po meste v lete na rozvoz. Nikto nepiekol, všetci vonku skúšali, čo dokážu. Našatastie sa nepozabíjali. Ono to ešte aj svetielkuje. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí